Carro doufá v setrvání Alonsa, v případě odchodu ale trenérovi nebude bránit

23.11.2023, 18:58
Aktuality
Xabi Alonso (© AFP)

Šťastnou ruku mělo začátkem října minulého roku vedení Leverkusenu, když vsadilo na trenéra Xabiho Alonsa. Bayer je na prvním místě tabulky německé nejvyšší soutěže a je jen otázkou času, kdy jeho kouč odejde za lepším, hodně se mluví o Realu Madrid.

Někdejší záložník má kontrakt do června 2026 a podle některých zpráv má být součástí výstupní klauzule pohybující se mezi patnácti až osmnácti miliony eur.

"To není pravda, klauzuli ani nepotřebujeme. S Xabim máme vynikající vztahy a on ví, že patříme mezi ty větší kluby," reagoval na podobné spekulace generální ředitel bundesligového lídra Fernando Carro.

"Koneckonců bychom u nás ani nedrželi někoho, kdo by nechtěl zůstat. Chceme, aby se u nás trenér cítil co nejlépe a on i díky tomu měl zájem na dalším pokračování, to je náš cíl," pokračoval.

Někdejší záložník v minulosti začínal jako trenér mládeže v Realu Madrid a už během podzimu některá média informovala o tom, že by po sezoně měl u prvního týmu nahradit Carla Ancelottiho. Zkušenému Italovi tou dobou skončí smlouva a zájem o něho má brazilský svaz.

"Podepsáno není nic, i když moc dobře víme, že někdy nemusí být vše na papíře, stačí ústní dohoda. Pokud dospěje k závěru, že by mu odchod prospěl v jeho další kariéře, tak vše společně probereme. K tomu snad nedojde, doufám, že zůstane a bude spokojen v Leverkusenu," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (17)

Přidat komentář
hematop

Circle of smelling has begun, Joachim Löw

Reagovat
Rudnevs

To bolo vtipne mozno tak v 2016. Vlastne ani vtedy.

Reagovat
Seydou Doumbia

Tehdá jo

Reagovat
hematop

Aby ses neposral ty ukrajinská svině. Že ty jsi zadarmo vykoukal všechny zvířata v zoo?? Okamuru na tebe

Reagovat
Mönchengladbach

Do hry v případě Ancelottiho i Xabiho vstoupilo ještě čerstvě uvolněné kormidlo u české reprezentace, což je silné lákadlo, v tandemu s panem Pešírem by mohli dokázat mnohé. Uvidíme, jestli lákadlo o fousek silnější než Real a Brazílie.

Reagovat
inferno08

Pan Pešír ale skončil taktéž...

Reagovat
Mönchengladbach

Proboha!!!

Reagovat
Pony Slaystation

Xabi byl vždycky borec!

Reagovat
$dolar$

Snad daji titul. Pak muze jit.

Reagovat
Sigma Olomouc

Xabimu to přeji ten Realek

Reagovat
Greaber

Je to sympaťák, tomu nejde nepřát

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
ACSeRw!n

tesime se

Reagovat
JakubOcko

Snad si to rozmyslí a vezme naší repre, když se náhle uvolnilo místo

Reagovat
pobody's nerfect

Ideální náhrada za Jürgena. Až jednou skončí.

Reagovat
Salfovic

Proč až jednou. Já bych ten kulový blesk rozjel hned v zimě. Ancelotti do Brazílie, Alonso do Poolu a Klopp do Realu.

Reagovat
Seydou Doumbia

Potom Bappe do Bayernu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele