Carrasso si přetrhl zkřížený vaz a letos si už nezachytá

25.01.2016, 19:57
Aktuality
Girondins Bordeaux se ve zbytku letošní sezony bude muset obejít bez své jedničky mezi tyčemi. Brankář Cédric Carrasso si v průběhu sobotního utkání na půdě Nantes poranil koleno a dnešní vyšetření potvrdilo nejčernější prognózy o přetrženém předním zkříženém vazu...

Pro zkušeného 34letého gólmana duel skončil v 70. minutě a koleno si poranil bez cizího zavinění ve chvíli, kdy se snažil zkrotit centr do šestnáctky. Trávník opouštěl se slzami v očích a jeho místo zaujal Jérôme Prior, který se může těšit na další šance.

"Špatné zprávy pro Cédrica Carrassa. Náš brankář se v pondělí odpoledne podrobil testům a ty odhalily přetržený zkřížený vaz v levém koleně. Je to rána pro gólmana, jeho spoluhráče, trenérský tým a všechny fanoušky. Francouzský internacionál se v nejbližších dnech podrobí operaci," stojí v prohlášení na internetových stránkách Bordeaux.

Carrasso do svého zranění v probíhající sezoně vynechal jenom dvě ligová utkání. Fanoušky Bordeaux mohly v sobotu potěšit alespoň závěrečné minuty zápasu, na půdě Nantes jejich tým dohnal dvoubrankové manko a získal bod za remízu 2:2.

Autor: Tomáš Pavlík / girondins.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

skoré uzdravenie.

tie väzy sú hrozná vec.

Reagovat
Han střelil první

Hrozné! Jak se opovažují spojovat ti kosti?

Reagovat
Uwe háže buly

Nějaká mutace Barrassa?

Reagovat
smazaný uživatel

Chystá sa niekto sledovať dnešný pohárový zápas Lille - Bordeaux? Vysiela Sport2

Reagovat
Israha

Já bych tohle asi nezapínal. Dlouhodobě v těchhle konfrontacích padá málo gólů a ty zápasy jsou spíš hra od vápna k vápnu, navíc letos to není nějak atraktivní match ani z hlediska pozice v tabulce...teď koukám, že Benzia 1:0, to tak buď skončí nebo GB srovná a protrpí se prodloužení do penalt.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak asi to je fakt úplne proti nejakým papierovým predpokladom, ale je to úžasný zábavný zápas. Fakt sa bavím. Bordeaux hraje strašne a tragicky, gólman Prior urobil za úvodných 15 minút 3 obrovské hrúbky. Lille celkom sympaticky kombinuje a dostáva sa do šancí. Nie je to nejak extra kvalitný futbal, ale zábavný áno.

Reagovat
Israha

Je fakt, že Antonetti herní projev Lille asi dost změnil oproti dřívějšku...zatím jsem je pod ním neviděl, nemám ten klub moc rád. Ale když se nad tím zamyslím - má to logiku. CdL je pro ně poslední šance, jak nějak zachránit sezonu.

Reagovat
Pyroman

Pěkný zápas to byl, vysledkově určitě proti předpokladům, nečekal bych ani výhru Lille, natož takový kotel. Bordeaux hrozné, v obraně otevřené dveře a ten gólman byl taky dobrý komik - jestli bude chytat i ligu, jakože asi jo, když je Carrasso mimo, tak jsem zvědavý, jestli se GdB vůbec zachrání. Lille naopak skvělé, hlavně Benzia a Bautheac si dělali co chtěli. Boufal pak ještě krásný gól na konci. Na koukání super zápas, uvidíme, jak k tomu zítra přistoupí PSG...

Reagovat
smazaný uživatel

Pekné zhodnotenie, dá sa len súhlasiť. Ešte by som doplnil, že v 2.polčase zaujal technicky a pohybovo zaujímavý hráčik Bordeaux Adam Ounas, hlavne zo začiatku 2.pol. hru Bordeaux trošku oživil a nakopol. Rýchle nohy, dobré technické predpoklady, nízke ťažisko hry, mohli by sme o ňom ešte počuť.

Reagovat
Pyroman

Pravda, Ounas tam měl pár dobrých akcí, rozhýbal to. Ono v té mátožné ofenzivě Bordeaux by teda vynikl každý, kdo by zvládl přejít přes protihráče. Ale Ounas určitě z pozice střídajícího hráče předvedl dobrý výkon.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele