Capellovým asistentem se stal Pearce

30.01.2008, 18:53
Aktuality
Fabio Capello skládá tým, jehož úkolem bude dovést Anglii na světový šampionát do JAR. Nový kouč Albionu dnes oznámil jméno jednoho ze svých asistentů, kterým se stal dlouholetý reprezentant ostrovní země Stuart Pearce...

"Už od začátku jsem říkal, že do svého týmu chci anglického trenéra. Mluvil jsem na toto téma s Trevorem Brookingem a Stuartem Pearcem a jsem šťastný, že Stuart se mnou bude pracovat. Je to velice důležité, Stuart má spoustu zkušeností a zná anglický fotbal," chválí Capello svého nového asistenta.

"Rozumí tomu, čeho chci dosáhnout a jak chci pracovat. Věřím tomu, že díky naší spolupráci dostaneme to nejlepší jak z A týmu, tak i z reprezentace do 21 let," pokračoval Capello.

Pearce má na svém kontě 78 startů za anglickou reprezentaci a angažmá u kormidla Manchesteru City. V současné době bude sedět na dvou židlích, vedle A týmu totiž pracuje rovněž jako hlavní kouč reprezentace do 21 let.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Věřím tomu, že díky naší spolupráci dostaneme to nejlepší jak z A týmu, tak i z reprezentace do 21 let," tomu veri kazdej narodak ale otazkou je komu se to podari

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tam má anglickej svaz alespoň nějakou páku . . .Už sem myslel, že si k sobě veme Itala. Uvidíme jak to bude fungovat . . .

Reagovat
Devil

Pearce prezdivany psycho ! Vybornej hrac a doufam ze o nem budem rikat totez i jako o ternerovi .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele