Capello vidí pokroky Anglie

29.05.2008, 11:05
Aktuality
Anglická reprezentace pokračuje pod trenérem Fabiem Capellem v sérii výher. Včera hrál výběr Albionu přátelský zápas proti Spojeným státům americkým a svého soupeře porazil 2:0. Po brankách Terryho a Gerrarda viděl Capello posun vpřed.

"Viděl jsem spoustu věcí, o které jsme se snažili v tréninku. Udělali jsme velký pokrok," liboval si po utkání italský kouč. "Když byla šance zahrát dlouhý míč, udělali jsme to. Když bylo dobré kombinovat, kombinovali jsme."

"Líbilo se mi, jak jsme vytvářeli tlak na balón. Byli jsme rychlí, takže jsme neztráceli mnoho času, když jsme se snažili vybojovat zpět ztracený míč," pokračoval Capello. "Potřebujeme ale střílet více branek. Vyhráli jsme, a tak to byl dobrý zápas, ale musíme se dál zlepšovat."

První branku vstřelil John Terry, který patří ke kandidátům kapitánství v kvalifikaci MS 2010. "John je lídr v Chelsea i v národním týmu. Vybrat kapitána nebude jednoduché, zatím nevím, kdo jím bude," dodal Fabio Capello.

Po USA změří Angličané síly v neděli s Trinidadem a Tobagem. Trenér Capello se rozhodl šetřit hráče, kteří mají v nohách finále Ligy mistrů. Na dovolenou tak zamířili John Terry, Wayne Rooney, Owen Hargreaves, Wes Brown, Ashley Cole, Frank Lampard a Joe Cole.

Výjimkou jsou Wayne Bridge a Rio Ferdinand. Prvně jmenovaný ve finále vůbec nenastoupil, opora Manchesteru zase má v Trinidadu soukromé závazky.

Autor: Radim Šantrůček / sportinglife.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

34%... hodně málo.

Reagovat
fantomas

Včera to byl suverénní výkon i pěkný zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

ouuuuuuuu kapitan byl terry a ne gerrard jinac gerrard hral zase s 10 nevite co mel owen??? jestli vubec hral prosim mohl by mi nekdo tady napsat zahajovaci sestavu anglie??? diiik

Reagovat
fantomas

V utoku začínal Defoe a Rooney, nejsem si jistej, zda Owen střídal.

Reagovat
smazaný uživatel

v útoku střídal myslim jenom Krauč

Reagovat
fantomas

Jj, taky si to myslim.

Reagovat
smazaný uživatel

James,Brown,Terry,Rio,A.Cole,Becks,Gerrard,Lamps,Hargreaves,Defoe,Rooney,pak přišli Bentley,Barry,Johnson,J.Cole,Crouch,Bridge a možná ještě někdo,ale to už si nepamatuju

Reagovat
smazaný uživatel

pak už určitě ne, jelikož je povoleno v přáteláku 6 střídání

Reagovat
jtbs

skoda ze nevyskusal jenasa a mohol by sa vratit carragher, v live je na PO dobry. Brown moze nastupit aj na LO??? Neviete niekto, mne sa zda ze je to univerzal, konecne by niekto nahradil precenovaneho A. Cola

Reagovat
smazaný uživatel

mně teda Cole nepřijde špatnej, pořád v něm vidím jednoho z nejlepších levých beků... kdo je podle tebe lepší ať už v Anglii či ve světě?

Reagovat
smazaný uživatel

dikyyy ikdyz nevim jestli ma brown kvalitu na zaklad jinac sestava v klidu ale ja bych ji udelal takhle

---------------------------------------------------James-----------------------------------------------------------

Hargreves----------------------Terry------------------------------Ferdinand---------------------------A.Cole

Beckham------------------------Gerrard--------------------------Lampard-----------------------------J.Cole

-----------------------------------Rooney--------------------------Owen ( Crouch )

Reagovat
smazaný uživatel

těžko ten hargraves na bekovi spíš ne Zlatej Brown.....

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasím, jenom bych možná čas od času v přátelákách nebo zápasech s outsidery vyzkoušel Micaha Richardse... ten by zalepil tu pravou obranu

Reagovat
smazaný uživatel

No ja jsem videl Richrdse na zivo a muzu rict ze hraje skvele na to kolik mu je let. Ale zase si myslim ze ho je skoda davat na praveho nebo leveho beka. Protoze to je podobny typ hrace jako je Terry ( myslim tim ze je vudci typ) a na beka je docal pomaly....

Reagovat
smazaný uživatel

aha, já měl dojem, že to je pravej bek, jsem se nechal přesvědčit FM 08

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele