Capello: Real nemá vlastní identitu

04.10.2007, 17:50
Aktuality
Včerejší zápas Ligy mistrů mezi Laziem Řím a Realem Madrid pečlivě sledoval i Fabio Capello, bývalý trenér Realu a nyní komentátor fotbalového dění pro italská média. Podle jeho slov královský klub dosud nenašel svoji tvář.

Capello vydržel v Realu přesně rok. Bílý balet sice dovedl k titulu ve španělské lize, ale vedení ho na konci soutěže odvolalo. Italský kouč nyní prezentuje své postřehy v italských médiích, vynechat nemohl ani včerejší zápas, ve kterém hrál na Olympijském stadionu v Římě Real Madrid.

"Samozřejmě, stále mám slabost pro Real. Ale doufám, že vyhraje Lazio, protože by bylo skvělé, kdyby se do vyřazovacích bojů dostaly čtyři italské týmy," prohlásil Capello před začátkem zápasu.

Utkání nakonec skončilo remízou 2:2. "Tento Madrid nemá svoji identitu," prohlásil Capello. "Nicméně, já vím,že nový trenér Schuster pracuje na tom, aby ji týmu rychle vtisknul. Určitě měli na své straně víc kvality, než Lazio, ale nabídli domácím příliš možností skórovat. Upřímně – nepřesvědčili mě."

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (24)

Přidat komentář
HOST*

Neviete nahodou ako dnes skoncil ten priatelak Cesko-Polsko 19-rocnych mal som na to stavene a neviem nikde najst vysledok....ak by niekto vedel tak dopredu dakujem....

Reagovat
HOST*mysman

To se mu to rika kdyz uz netrenuje,za nej taky nebyli nic moc...

Reagovat
HOST*

Ja bych rek,ze se s tim vyhazovem jeste nevyrovnal a ted holt keca kraviny...mozna,ze za nej byly lepsi dozadu,ale dopredu predvadeli uplny kulovy,coz se zmenilo...

Reagovat
smazaný uživatel

Je skoro až neuvěřitelný, jak po odchodu Capella odešla Realu obrana. Každej zápas dovolí soupeři několik gólovek, což dřív nebo později bude Madrid mrzet.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne obrana, ale defenzíva. Za Capella se všechno řešilo faulem, hráli jsme hrozně nečistě a brutálně, třeba jsme ztratili po útočném rohu míč a Cannavaro tam raději hned u jejich branky někoho sejmul. To je Capellův styl. Teď je to fotbalovější a míň agresivnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Zakernos je sice svinstvo, ale agresivita a hlavne doraz v osobnych subojoch vam chyba az moc.

Reagovat
M11

Sportovní ředitel AC Milán Umberto Gandini oznámil, že o víkendu nastoupí proti Laziu brankář Dida. Brazilský brankář se nechal včera v Lize mistrů proti Celtiku po kontaktu s neukázněným fanouškem vystřídat, k žádnému zranění však nedošlo. OOOOOO to je prekvapeni ja ze ma po sezone

Reagovat
HOST*Madridista

Ja pocital s koncem kariery

Reagovat
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

nastoupí aspoň s celoobličejovým krytem a helmou alá Čech? Aby se mu to zrnění, proboha, nezhoršilo

Reagovat
HOST*Beny

navrhuju Didu utratit aby moc netrpěl

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Osobně jsem pro, aby jako každý, co se vrací po zranění, nastoupil až v průběhu zápasu za bouřlivých ovací publika.

Reagovat
smazaný uživatel

já myslím, že bude odteď bouřlivě přivítán na všech stadionech v Evropě, nejen v tom jednom, kdy se hrdinně vrátí do sestavy

Reagovat
Kapřík

Reagovat
HOST*borecnakonec

komediant DIDA..dal bych mu flastr

Reagovat
HOST*Madridista

Souhlasim a zvlast po takovem dlouhodobem a umorném marodeni. Vzdejme Didovi holt, ze se s tim vyrovnal tak brzo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Capello už mi přijde trapný, jak se pořád naváží do Realu. Nikoliv, že by mi to vzhledem k Realu vadilo, ale tohle nemám rád, pořád pomlouvat bývalý klub...

Reagovat
smazaný uživatel

Ne že bych chtěl Fabiovi sahat do svědomí, ovšem loni přes získaný titul to taky ten klasický Real nebyl...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xavi

Ten Capello má ale drzost. Za jeho éry to byl herně nejhorší Reál, co já pamatuju. Doteď pořád nechápu, jak se jim podařilo vyhrát titul. No a docela by mě zajmalo, jestli si myslí, že za jeho působení Real identitu měl. Za Schustera už byly zápasy, kdy se mi Real líbil, za Capella se mi libil jen v el Clássicu.

Reagovat
smazaný uživatel

Fabio by si mal spomenúť na to, čo hovoril pred časom, že nebude komentovať dianie v Reale. Ale hlavne by si mal spomenúť, že jemu samému trvalo vyše pol roka , pokým z mužstva dostal čo chcel. Takže ( a z jeho reči to aj tak vyplýva ) to beriem od neho ako čiastkový, ale nijak závažný a v podstate nie moc zaujímavý momentálne, názor.

Reagovat
HOST*vazquez

Práve som si prečítal jeho vyjadrenia z iného zdroja a napodiv tam jeho komentár vyznieva oveľa optimistickejšie pre Real ako z tohto článku. Tak neviem...

Reagovat
HOST*Yellow

Nechapu že si Cappelo ma odvahu vyskakovat,,zvlaště v porovnani hry,kterou tym aplikoval za jeho koučovani v Realu:) Real je 1 v lize hned po startu,v lize mistru jsou sice 1.o skore s Olimpiakosem,ale to je dočasna zaležitost a musim řict,že hrajou hodně dobry fotbal,jak kombinačně ,tak individuelně...tal at drži pec,njouma:)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele