CAPELLO: PŘIPOUŠTÍM CHYBU!

09.02.2007, 18:07
Aktuality
Pozvedne David Beckham trápící se Real Madrid? Je to možné. Anglický fotbalista byl nominován na zítřejší ligové utkání proti San Sebastianu a Fabio Capello připouští: David pracuje na tréninku skvěle a možná jsem udělal chybu!

Na tiskové konferenci kormidelník Realu Madrid Fabio Capello řekl: "Měli jsme pochyby, když podepsal lukrativní kontrakt s americkou stranou. Byli jsme na vážkách, zda bude pracovat se stejným entuziasmem, ale pracuje perfektně." Capello, jak se zdá, otočil o 180 stupňů, není to tak dávno, co s vážnou tváří rozzlobeného muže prohlásil: "Beckham může s týmem trénovat, ale nebude hrát."

"Jen inteligentní lidé opravují své chyby. Lidé můžou chybovat v tom, co řekli, nebo v tom, co udělali a moudří lidé se opraví," zdůvodnil Capello povolání Beckhama. A proč tak učinil? "Má také vždy podporu celého týmu a choval se jako ohromný profesionál a následek toho je, že se vrací do týmu. Počítám s ním do konce sezony. To všechno je zapříčiněno jeho tvrdou prací a postojem." Beckham se tak vrací do týmu po měsíci, kdy podepsal lukrativní smlouvu s Los Angeles Galaxy za zády vedení madridského klubu.

A samozřejmě idylka nakonec. "Mluvil jsem s ním před týdnem a dnes znovu. Jsme velmi šťastní a on také," zakončil Capello. Blýská se v Realu na lepší časy?

Autor: David Kubáň / goal.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
HOST*R9

Nevím ale nevěřím mu už ani slovo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to trochu divné...Ale Davida potrebuje. Najsmutnejšie budú manželky kolegov v lóži cez zápas. S Davidom vyzerali šťastnejšie.

Reagovat
HOST*R9

Jo jako David by tam měl být, ale to jak se najednou vyjadřuje se mi vůbec nezdá...chce si zachránit prdel

Reagovat
HOST*Nesta

Zrazu si veľký Capello prizná chybu? Asi mu pohrozilo vedenie.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Capello je ale herec...

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš udělal chybu, že ho definitivně nevyhodil.

Reagovat
smazaný uživatel

Hostování by bylo dobrý řešení. Beckham stejně nic nepředvedl v této sezoně, když už tu příležitost dostal. Capello hledá marně spasitele a to Beckham určitě není.

Reagovat
Mr.Jindros

Ty vole ten Real to je cirkus. Připomíná Inter z předchozích let. Ať nakupuje koho chce, nefunguje to. A ze snad nejrespektovanější trenérské osobnosti je náhle blekotající šašek.

Reagovat
Bender

Del Bosque zpět a zas to pude

Reagovat
sansiro

jen aby... já jsem myslel, že Capello to pozvedne... už fakt nevím, co by se tam mělo stát...

Reagovat
HOST*merengues

Zvolil špatnej přístup, něco jako Griga nebo Hřebík ve Spartě. Prostě nejde dělat velkýho generála a nemluvit s hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím bych souhlasil.

Reagovat
HOST*ROMANISTA

jezisi tak mu dejte jeste cas ne? nevsiml jsem si, ze by real v CL vypadl ve skupine a v lize sestupoval....

Reagovat
HOST*

real je ale špičkový klub který se naspokojý s 2. nebo 3. místem!!!

Reagovat
HOST*vazquez

A navyše sa na to už dobre dlho nedá vôbec pozerať.

Reagovat
HOST**nesta

Budete si musiet na to zvyknut!!! Nejde stale len vyhravat a vyhravat! Su tu aj ine kluby.....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele