CAPDEVILA SI VYBRAL VILLARREAL

12.03.2007, 18:07
Aktuality
Joan Capdevila bude ve své kariéře pokračovat ve španělské nejvyšší soutěži. Levý obránce, který již dříve oznámil úmysl opustit po sezóně Deportivo La Coruňa, se upsal konkurenčnímu Villarrealu...

29letý obránce působí na Riazoru již sedmým rokem a po tak dlouhé době pocítil potřebu změnit prostředí. Zájem o něho měly kluby z Anglie, Francie a Itálie, on sám však dal přednost možnosti zůstat na Pyrenejském poloostrově a dohodl se na tříleté smlouvě s Villarrealem.

Capdevila byl v roce 2007 členem španělského olympijského týmu a svého nastávajícího zaměstnavatele letos již dvakrát obral o body. Ve třetím kole dvěma brankami zařídil vítězství Deportiva nad Villarrealem 2:0, stejným výsledkem pak skončila i odveta na El Madrigal.

Žlutá ponorka pro příští sezónu posiluje defenzivu. Klub vedený trenérem Manuelem Pellegrinim se již dohodl na příchodu stopera Roberta Ayaly z Valencie. Capdevilovi by místo na levém okraji obrany měl uvolnit Rodolfo Arruabarrena, který chce v létě změnit dres. V jeho případě přichází v úvahu návrat do Argentiny či odchod do Espanyolu.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele