Cannavaro se úspěšně zotavuje

08.07.2008, 12:31
Aktuality
Hodně rychle se Fabio Cannavaro zotavuje ze zranění kotníku. Italský obránce kvůli němu přišel o evropský šampionát a v ohrožení byl původně i začátek nové sezony. Ten by obránce Realu Madrid měl stihnout, již brzy se totiž připojí ke svým spoluhráčům...

"Pracoval jsem s několika fyzioterapeuty a vše šlo velmi dobře. Na soustředění v Algarve se připojím ke svým spoluhráčům. Nevím, jestli budu moci trénovat stejně intenzivně, jako oni, ale cítím se dobře. Měl jsem velké štěstí," prohlásil Cannavaro.

Cannavaro přišel o letošní evropský šampionát, když se na tréninku srazil se spoluhráčem Giorgiem Chiellinim a poranil si kotník. Zranění si dokonce vyžádalo operaci a Itálie bez svého kapitána daleko nedošla. Po špatném startu sice postoupila ze základní skupiny, ve čtvrtfinále ovšem nestačila na Španělsko.

"Byl jsem rád, že Španělsko nakonec celé Euro vyhrálo. Hrálo velmi dobře a zasloužilo si vyhrát, ačkoliv v Itálii jsme čekali, že vyhraje všechny zápasy kromě toho s námi. Teď máme v týmu mistry světa i Evropy. To je pro Real Madrid skvělé," raduje se Cannavaro.

34letý obránce přišel na Santiago Bernabeu v létě roku 2006 a Bílý balet s ním v sestavě slavil dva mistrovské tituly. Nyní si dělá zálusk na třetí a rád by uspěl i na evropské scéně. "Dvakrát v řadě jsme vyhráli ligu a to znamená, že něco děláme dobře. Teď musíme začít věřit, že můžeme vyhrát i Ligu mistrů. To je cílem snad každého fotbalisty. Budeme pracovat tvrdě, abychom tuto soutěž vyhráli. Já jsem Ligu mistrů ještě nikdy nevyhrál, ale vím, jak šťastný bych byl, kdyby se mi to podařilo," řekl dále Cannavaro.

Nejlepší fotbalista světa za rok 2006 byl často spojován s návratem do Itálie, k tomu ale jen tak nedojde. "Myslím jenom na to dodržet smlouvu s Realem Madrid. Děti tady chodí do školy a jsou spokojené. Klub má před sebou ambiciózní projekt. Až čas odpoví na otázku, kde ukončím kariéru, pro tuto chvíli zůstávám v Realu Madrid. Jsem posedlý výhrami," ujišťuje Cannavaro.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Skvelý obranca

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepci obrance na svete jetse s nim terry ale to by museli bejt v chelsea proste borec

Reagovat
smazaný uživatel

a co puyol? ten by se nechal radsi trefit do vajec nez aby byl gol

Reagovat
smazaný uživatel

Puyol, Terry tenhle byl možná nej obráncem v roce 2006 nyní už dávno ne

Reagovat
Logan

je dobre ze se uzdravuje,kdyz je Garay na hostovani tak pro nas bude hodne dulezity....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

má pravdu s tým, že majú v tíme majstrov sveta aj europy zdvihne im to moralkuu a duufam ze konecne bude aj ta liga majstrov

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele