Candreva je součástí našeho programu, zní z Udinese

17.11.2009, 14:59
Aktuality
Antonio Candreva je jedním z hráčů, o nichž se v současné době na Apeninském poloostrově hodně mluví. 22letý záložník letos hostuje z Udinese v Livornu a svými výkony si dokonce vysloužil pozvánku do italské reprezentace. Již nyní se mluví o možném přestupu, v Udinese s Candrevou ale počítají a neplánují jeho další uvolnění...

"Antonio je v Livornu na hostování a na konci sezony ho jednoznačně budeme chtít zpět. Je součástí našeho programu," řekl jasně generální ředitel Udinese Sergio Gasparin.

"Antonio je schopen nastoupit v záloze na jakékoliv pozici, je dobře vybaven po fyzické i individuální stránce. Má před sebou skvělou budoucnost. Hodně se o něm mluví a po tom vynikajícím začátku sezony si to i zaslouží," dodal Gasparin.

Candreva již upoutal pozornost předních italských klubů a v souvislosti s přestupem se mluví o AC Milán nebo Juventusu. 22letý záložník letos nastoupil k jedenácti zápasům Serie A a má za sebou již debut v italské reprezentaci - v sobotu zasáhl do přátelského utkání proti Nizozemsku.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Souhlasím. Další rok stabilně v Udine a pak tradá do světa respektive do lepšího týmu italské ligy, Juve, AC, AS...

Reagovat
smazaný uživatel

nerad to říkám ale taky souhlasím xD

Reagovat
smazaný uživatel

reprezentant na hostovani ?

Reagovat
smazaný uživatel

On reprezentantem nebyl, právě svými letošními výkony si o repre řekl

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele