CAMORANESI NA ODCHODU Z JUVENTUSU?

19.08.2006, 17:02
Aktuality
Italský reprezentant Mauro Camoranesi se možná stane další hvězdou, která opustí Juventus. Navzdory tomu, že trenér Didier Deschamps utvrzuje, že zůstane, agent samotného hráče má opačný názor.

"Camoranesi nechce zůstat v Juventusu," prohlásil agent Sergio Fortunato pro italský denník Gazzetta dello sport. Jak bylo už zmíněno v úvodu, kouč Didier Deschamps utvrzoval, že pravý záložník Juventusu i italské reprezentace zůstane, stejně jako například Pavel Nedvěd nebo Alessandro Del Piero, barvám Juve věrný i po korupčním skandálu a následném přeřazení do Serie B.

Camoranesiho agent Sergio Fortunato uvedl věci na pravou míru. "Nechápu, proč trenér a vedení neustále říkají, že zůstane. Není to pravda. Camoranesi nebude hrát Serii B. Je vítěz mistrovství světa, není to jenom nějaký hráč a vedení by mělo respektovat jeho přání," uvedl a zároveň dodal, že jeho svěřenec je v hledáčku francouzského Olympique Lyon a španělské Valencie.

Juventus byl přeřazen do Serie B, kde navíc začne se 17 bodovým mankem, poté, co byl usvědčen z manipulování utkání italské nejvyšší soutěže. Byly mu také odebrány tituly z ročníků 2004/05 a 2005/06. Pokud Camoranesi odejde z Juventusu, stane se osmým velkým hráčem, který dá Staré dámě v letním přestupovém období sbohem. 29letý Camoranesi přišel do Juventusu v sezoně 2002/03 z Verony.

Autor: David Kubáň

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele