Camacho už není trenérem čínské reprezentace

24.06.2013, 11:29
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Za ty neúspěchy bych na jejich místě nevinil pouze Camacha, z hovna bič prostě neupletou a s kádrem, jehož výškový průměr je 162 cm a váhový 60 kg se dá jen sotva prorazit na mezinárodním fóru

Reagovat
Darren Fletcher

pozrel som si na wiki kader a vybral 7 hracov s najviac startmi v aktualnom kadri. kazdy mal 180+, vacsina blizsie k 190 dokonca

vaha tam nie je

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Kdepak, to sis špatně vygoogloval a díval ses na tělesné parametry fotbalistů Thajska. Čínská fotbalová reprezentace má výškový průměr 1,62 m, vypočítal jsem to s maximální možnou přesností a bral jsem při tom v úvahu všechny hráče, který reprezentovali Čínu během posledních 5 let.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic o tom nevíš, jen vaříš z hovna a snažíš se být chytrej.

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni tam mají víc než 175cm, až na jednoho.

Reagovat
smazaný uživatel

Tolik nemají ani Islanďané

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vím, že je to zbytečné protože stereotipný dement jako ty svůj zabědněný názor nezmění a ještě si myslí jak je vtipní. Ale jen tak kdyby sem zabloudil člověk a chtěl o tom něco vědět: Brankáři: Zeng Cheng 188cm, Wang Dalei 187cm, levý bek Sun Xiang - 180cm, stoper Feng Xiaoting 187cm, druhý stoper Zhang Linpeng 185 cm, pravý bek Zhao Peng 182 cm náhradní obránci všichni kolem 188 cm, záloha: kapitán Zheng Zhi 180 cm, Zhao Xuri 185 cm, Liu Jian 183cm, Yu Hai 183 cm, náhradní založníci kolem 180cm, utočníci: Gao Lin 188 cm (kdyby nebyl tak línej tak dávno hraje v evropě), Yang Xu 188cm, Yu Dabao 183cm, a mladík Sun Ke 178 cm takže o výšce to opravdu není dovolím si tvrdit, že tento tým je jeden z největších. Příjde doba kdy čína bude fotbalu dominovat, ale zatím se jenom učí a jde to z tuha absolutně chybí vítězná mentalita a liga je také prolezlá takže to bude pár desítek let trvat než se ta špína vymete. Obecně se Čína otevřela až v roce 1994 tak co by jste chtěli, bude dlouho trvat než napraví hrůznou vládu rudých maoistů jak v životě tak ve sportu.

Reagovat
REPLIKATOR

Některé věci okopírovat nejdou.

Reagovat
fantomas

Španěl a Čína, to znělo od počátku šíleně, no. Se tam ještě udržel dýl, než sem čekal..

Reagovat
smazaný uživatel

Bora Milutinovič to s Číňanmi vedel

Reagovat
smazaný uživatel

Copak Bora Milutinovič, to byl specialista na všemožné reprezentace !!!

Kdepak je mu dneska konec ?

Reagovat
smazaný uživatel

Po té výsledkové mizérii Číny se to dalo čekat, ani pověstná asijská trpělivost do nebe neroste. A tak bude zajímavé sledovat, kam se nyní José Antonio Camacho vrtne ...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele