Calleja se odvolání zatím bát nemusí, vedení mu maximálně důvěřuje

13.11.2018, 13:48
Aktuality
Hodně špatnou úvodní třetinu sezony za sebou má Villarreal. Žlutá ponorka nevyhrává, pohybuje se těsně nad sestupovými příčkami tabulky španělské nejvyšší soutěže a tisk společně s fanoušky spekulují o výměně trenéra. Tím je a ještě chvíli zřejmě bude Javier Calleja...

Villarreal naposledy jen remizoval s Rayem a z posledních deseti zápasů vyhrál jenom jednou. V Evropské lize je stále ve hře o postup ze skupiny, alarmující je ovšem jeho postavení v LaLize, zde ze dvanácti zápasů vydoloval jen jedenáct bodů, což stačí až na šestnácté místo.

"Pokud mě budou muset propustit, tak mě také propustí," reaguje Calleja na spekulace.

"Pravdou je, že jsem nemluvil s prezidentem, každopádně vedení je v pozici, kdy může učinit rozhodnutí, které bude dle jeho názoru správné pro další vývoj klubu. Nadále se na toto téma ale nechci bavit, vždycky jsem říkal, že zůstanu a budu bojovat až do konce. Musíme se pokusit najít způsob, jak změnit mentalitu a zlepšit výkony, věříme sami v sebe," dodal.

Calleja dostal v květnu nový kontrakt a v tuto chvíli ho mohou těšit informace deníku Marca, podle něho k jednomu stolu zasedlo vedení a shodlo se na maximální důvěře ve svého trenéra.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (13)

Přidat komentář
ADM

Takže budúce kolo končí.

Reagovat
Skalda29

EF syndrom

Reagovat
Thundeus

Další zápas bude odvolaný.

Reagovat
Messiáš

Nemá týmu co dát. Naprosto se vykašlal na hru po křídlech a odepsal hráče, kteří jako jedni z mála uměli 1vs1, letět měl dávno..

Reagovat
LeonardoUžoa

Ta situace není tak zlá, jak vypadá. Depor. Espanyol a Valladolid zabírají nahoře místo, brzy odpadnou a příčky o EL budou hned dostupnější, pokud se teda zlepšej.

Reagovat
Mateo16

Reguilon mesiac out

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Solari dostal smlouvu na 3 roky.

Reagovat
Mateo16

Ked su neni peniaze na prestupy preco to aj co je neroztopit na treneroch

Urcite tam ma dolozku ako Julen

Reagovat
Ed_Hazard

Nechápem ten krok. Ak by prekvapil a odohral dobrú sezónu, tak mu ju mohli predĺžiť v lete. Teraz je to fakt čudné gesto

Reagovat
teenz

Reagovat
misinho7

wtf sak mu mali dat do konca sezony a tak sa uvidi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele