CALDERON PŘIPUSTIL ODCHOD CAPELLA

24.03.2007, 15:34
Aktuality
Pozice trenéra Fabia Capella v Realu Madrid není v očích vedení klubu ani zdaleka tak pevná, jak se ještě nedávno zdálo. Prezident Ramon Calderon mu sice nedávno nakolikrát vyslovil důvěru, teď však poprvé připustil, že by italský kouč mohl ze Santiago Bernabeu v létě odejít...

Fanoušci Realu Madrid jsou již hodně netrpělivý. Jejich tým během posledních tří let nevyhrál ani jednu trofej a dost možná se mu to nepovede ani letos. Real již vypadl ze Španělského poháru i z Ligy mistrů a ve hře tak zůstává pouze v domácí ligové soutěži, kde na třetím místě ztrácí na vedoucí Barcelonu pět bodů.

Vrátit Realu zašlou slávu se letos nedaří ani specialistovi na zisk mistrovských titulů Fabiu Capellovi. Zkušený italský kouč španělský velkoklub již jednou na vrchol Primera Division dovedl a dařilo se mu i v AC Milán, AS Řím i Juventusu. Mnoho lidí k němu vzhlíželo jako ke spasiteli, jenomže madridský klub nejenom že stále nesplňuje očekávání, ale svou hrou si proti sobě poštvává stále více fotbalových odborníků a fanoušků. Capello sází na bedlivou defenzívu a tato sázka zatím příliš úspěchů nepřináší.

Na Pyrenejském poloostrově se již dlouho ozývají hlasy volající po trenérově hlavě, vedení Realu včele s prezidentem Ramonem Calderonem za svým trenérem dlouho stálo, s postupem času však začíná měnit názor.

"Je pravdou, že na našem seznamu máme nějaké trenéry. Ještě když jsem kandidoval na funkci prezidenta, tak jsem mluvil o Schusterovi, na seznamu jsou ale i Rafa Benitez a Jose Mourinho," prohlásil první muž "Bílého baletu".

Autor: Tomáš Pavlík / clubcall.com

Komentáře (26)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Je jasné, i bez tohoto prohlášení Calderóna, že Capello nemůže na lavičce Realu zůstat i příští rok. Nemůže se opírat o nic!

K naší radosti to tam na Bernabeu v této sezoně celé posral, výsledky žádné, spory uvnitř týmu, předvedená hra ubohá, poštval si proti sobě fanoušky...

Reagovat
smazaný uživatel

... a proto by bylo nejlepší, kdyby ještě zůstal.

Reagovat
HOST*

...aspoň pět sezón.

Reagovat
HOST*Cat Killer

Ty si cyp kde asi byla Barca byla jeste ve vetsich srackach a kde je ted!! Barcajednusezonu malem spadla do 2. ligy a potom obmenila kadr a je s ni dobry tym.

Reagovat
HOST*

Vážně? A kdy? Nejhorší umístění za posledních 10 let bylo 6. místo a to je celkem daleko od sestupu.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že vše poběží podle toho samého scénáře: Capella vykopnou, angažujou dočasně trenéra béčka, mládeže..., potom přivedou dalšího hvězdného trenéra, tak na půl roku, možná rok a výsledek: stěží 3.místo v Primeře, osmifinále LM a nespokojení pískající fanoušci.

Já fakt nevim, co kdo na Realu může vidět (kromě věrných dlouholetých fandů z dob Del Bosqueho, samozřejmě).

A hlavně by mě zajímalo, jak se z těch sraček chtějí vyhrabat...

Reagovat
HOST*xxxman

Navíc se real zbavuje skomírajících hvězd, ale nahradit je kvalitními mladíky se mu úplně nedaří..kdo je dnes v realu nebezpečný? Chybí střední generace, hráči na vrcholu.

Reagovat
smazaný uživatel

no to jsou zase "názory"

Reagovat
smazaný uživatel

Tímto výplodem si diskusi zachránil. Gratuluji.

Reagovat
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

někdo to udělat musel

Reagovat
HOST*alegre

Jen to ne!!!!!! Fabio, s Tebou mě baví svět a zápasy Realu "jakbysmet"!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Až příjde yarda a vytapetuje to tady blijícími smajlíky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to tě fakt nemůžu zklamat.

Reagovat
smazaný uživatel

Duben je kolky mesiac ?

Reagovat
HOST*R9

Apríl

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

konecne nastanou zlaty dobra casy a opet budem nejlepsi klub na svete!! suverene!jak jsme byly zvykly!!

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

ano, vy všichni holky ste byly zvyklý bejt nejlepší ...

Reagovat
HOST*R9

Jirko co to meleš???

Reagovat
HOST*inzaghi

Real nejlepší? FUCK FABIO, cao, cao

Reagovat
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím, že fanúškovia Barcy náš klub stále milujú

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele