Cafu chce pokračovat v kariéře, motivace mu nechybí

24.04.2008, 11:42
Aktuality
Marcos Cafu si hodlá ještě prodloužit svůj fotbalový život. Brazilský obránce ve službách AC Milán ani ve svých 37 letech nepomýšlí na odchod do důchodu a po zelených trávnících chce běhat ještě minimálně jeden rok...

"Stále jsem se nerozhodl, co dále, do konce sezony ještě chybí měsíc, ale nemyslím si, že skončím. Stále mám motivaci. Když sedím na lavičce nebo na tribuně, cítím se špatně. I nadále mám touhu dokázat, že mohu hrát velký fotbal, i když je mi již 37 let," prohlásil Cafu.

Bývalý kapitán brazilské reprezentace přišel na San Siro v roce 2003 z AS Řím a v prvních sezonách patřil do základní sestavy. Postupem času své místo v základní sestavě ztrácel a definitivně o něj přišel loni v zimě, kdy Rossoneri angažovali Massima Odda.

"Po několika zdravotních problémech se v tuto chvíli cítím dobře. Důležité je, že pokud mi trenér dá signál, jsem připraven odevzdat to nejlepší. Hráče vždy potěší, když ví, že týmu může nějak přispět," ví Cafu.

AC Milán je v hodně špatné situaci a hrozí mu, že si nezahraje v příštím ročníku Ligy mistrů. V tabulce Serie A mu čtyři kola před koncem patří pátá příčka a na čtvrtou Fiorentinu ztrácí čtyři body.

"Pokusíme se tam dostat za každou cenu. Do konce zbývají čtyři kola a my do nich musíme dát všechno," varuje Cafu soupeře.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Měl by to zkusit v menších klubech kde by sázeli na jeho zkušenosti a zároveň by měl větší šanci hrát v základu..... sedět na lavičce sice za dobré love není ono....má zkušenosti na rozdávání....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v tom s tebou souhlasím je to dobrý hráč ale ne zase už tak mladý aby hrál za AC v základu i když No každopádně by bylo nejlepší vrátit se do Brazílie a tam hrát domácí ligu

Reagovat
smazaný uživatel

jj souhlas mel by jit nekam do mensiho klubu kde bude hrat treba do Bohemky

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra dedo kdy uz chces koncit?

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

nevidim problem v tom , ze chce pokracovat a uz vubec , ze mu je 37 - porad je to kvalitni zadak s notoricky znamym usmevem

Reagovat
Devil

Jj,toho vecnyho usmevu jsem si taky vsiml.

Reagovat
smazaný uživatel

jako náhradní pravej bek no problemo, ale pokud chce víc hrát, to radši Marcosi běž...

Reagovat
smazaný uživatel

dobrej fotbalista mel by jti treba do Janova,Neapole nebo podobneho klubu

Reagovat
božský John

Tak pan jeste nekonci..je o rok mladsi nez muj tata a hraje v Acecku jeste...jinak souhlasim ze by moh jit do mensiho klubu...Jablonec,Cagliari nebo Parma..tam by se hodil

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby prisel do Jablonce tak by se navstevnost na ceskych stadionech vyrazne zvysila

Reagovat
božský John

To jo..to by se u nas sedelo i na stromech:D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele