Cabaye: Všichni doufáme v Ligu mistrů

21.04.2010, 13:04
Aktuality
Velmi slušně má rozehranou letošní sezonu Lille. To je nyní sice na páté příčce tabulky francouzské Ligue 1, manko na nejbližší konkurenty je ovšem minimální a má tak velmi dobrou šanci na účast v příštím ročníku Ligy mistrů, ve kterou věří i záložník Yohan Cabaye...

Lille zatím nasbíralo 58 bodů a má o jeden bodík více než šesté Bordeaux. Jednobodový rozdíl tam je i při pohledu směrem vzhůru, třetí Lyon a čtvrtý Montpellier totiž mají 59 bodů. Do konce soutěže chybí pět kol.

"Čeká nás pět finálových zápasů a máme zvláštní motivaci skončit v Evropě. Pokud by se nám to nepodařilo, bylo by to po letošní sezoně velké zklamání. Samozřejmě všichni doufáme v Ligu mistrů," řekl Cabaye.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (28)

Přidat komentář
domingo

Hlavně sejměte Marseille.

Reagovat
smazaný uživatel

Cabaye tam příští sezonu zřejmě nebude, tak to je stejně jedno..

Reagovat
domingo

Pokud udělají LM, tak věřím, že zůstane.

Reagovat
smazaný uživatel

Tým jako Lille bude těžko odolávat takovým nabídkám... Každopádně ho stejně zase nahradí.. Jako každýho

Reagovat
domingo

Mno, takhle konstruktivní CM budou shánět hůř než křídlo...

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych se toho nebál.. U Lille vůbec ne. Už jim v minulosti odešli i jiní hráči, kteří byli v tu dobu jen těžko nahraditelný.. nejen křídla.

Reagovat
honziss

Moc promyšlené vyjádření, chtějí uspat hada, aby se s nimi moc nepočítalo a pak po 38. kole v Lille vypuknou oslavy titulu.

Reagovat
smazaný uživatel

To by se musel stát zázrak.. Ale raději Lille než Marseille.

Reagovat
honziss

Marseille už mají v gatích že by mohli vyhrát titul, takže to teď začnou hrát blbě. 2. místo.

Reagovat
smazaný uživatel

To by někdo musel zkopat Lucha, Taiwa i Nianga a ještě by se musel Deschamps rozejít s milovanou slečnou, aby to pro Marseille nedopadlo..

Reagovat
domingo

Stačí, když se ožerou burgundským vínem a Rami s Balmontem vezmou Lucha do kleští a vyděsí ho tak, že nedá v Lille jedinou kloudnou přihrávku... zároveň stačí, aby Puelův cirkus zopakoval svůj loňský výkon proti Fernandezovým hochům a hned to máš jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
domingo

Zas taková prdel to není, upachtěné výhry v posledních minutách v Sochaux a Boulogne, což jsou snad nejtragičtější týmy v lize, to není zrovna ideální vizitka...

Reagovat
smazaný uživatel

komu fandíš v Premier Ligue???

Reagovat
domingo

Teď nevím, jestli myslíš Rusko nebo Anglii... v Rusku je mi to tak nějak jedno a v Anglii mi byl dřív hodně sympatický Liverpool, ale nepovažuju se za fanouška nikoho.

Reagovat
smazaný uživatel

no dobře tak komu fandíš v jiné lize???

Reagovat
domingo

Slavii, proč?

Reagovat
smazaný uživatel

taky nejtragičtější tým v GL...

Reagovat
domingo

Tak to je zaprvé blbost, a zadruhé tě nechápu, ale tak co.

Reagovat
smazaný uživatel

tam nahoře píšeš, že OM patří mezi nejtragičtější týmy, já ti rozumím, ale jsou pod tlakem, stejně je na tom teď každý tým: Chelsea, Barcelona, Inter nebo AS Řím, Sparta, Baník,...

Pro mě je Slavia taky nejtragičtějším týmem letos v GL, dva tituly v řadě a takový pád jsem ještě nezažil..., viz Wolfsburg - loni mistr, letos někde v půlce tabulky

Reagovat
domingo

Já ale píšu, že OM měl problémy se snad nejtragičtějšími týmy - Boulogne a Sochaux, ne že oni jsou nejtragičtější čti pořádně

Reagovat
smazaný uživatel

áááááá, tak to fakt soráč, to víš, po čtyřech pivech to nevidím tak pořádně

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme po 38. kole, kdo bude první . Ze 100% máte šanci jen tak 10% a to moc není - los máte sice už kromě nás poměrně lehký , ale 5 kol do konce a manko 10 bodů je moc . Vem si, že nám stačí vyhrát s ASSE (o víkendu) a Grenoblem (poslední kolo) a Lille a ti před váma kromě AJA už hrajete jen o lepší postavení . Já Lille přeji rozhodně vyšší flek než Bordeaux a Lyonu , ale lepší než 4. nejspíš nebudete , ale jak říkáš, uvidí se po 38. kole .

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš si, že když porazíte OM, tak máte titul??? hovno budete mít, jen si vylepšíte bilanci a možná se v tabulce dostanete trochu vejš - toť vše...

Reagovat
smazaný uživatel

Om si zasa kúpi titul. Neviem čo tu riešite, tento klub ešte nikdy nevyhral ligu, tak aby to bolo čestné Alžír

Reagovat
smazaný uživatel

To si pěkně vedle, OM vyhrála L1 tuším 8x a jen jednou z toho to nebylo čestný , myslím. Už si nepamatuji, jak to přesně bylo s těma úplatkama, ale pak nás přeřadili do druhé ligy..., hned na to jsme ale o5 šli z5.

Reagovat
Godwinson

jj, doufat, to je tak jediný, co vám ještě v souvislosti s LM zbývá

Reagovat
smazaný uživatel

No, zase to není tak nereálné , protože 2. Auxerre, 3. Lyon a 4. Montpellier hrají tak různě spolu a pokud by ve vzájemných zápasech ztráceli plichtama a OM jim (Lille) pustila zápas (to bychom ale už museli mít jisté prvenství - jinak ne!) , tak se můžete dostat na 3. flek - to sice nezaručuje postup do LM, ale pokud byste v předkole uspěli, jste tam ...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele