Bývalý šéf ČMFS Hašek: Se Sazkou můj odchod nesouvisí

30.06.2011, 13:37
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (30)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Krysa jedna

Reagovat
Filipow

Kecá..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný, on prostřednictvím Sazky dostával 600k měsíčně nebo kolik, který mu teď zařízli, ale nesouvisí to spolu

Reagovat
mesyas

prachy prachy prachy ale nemám mu to za zlé náš fotbal se stejně nezlepší a peněz není nikdy dost po dvou letech to pochopil

Reagovat
Filip12

Sazka souvisí se Slávii takže má pravdu když je Sparťan

Reagovat
MiraM

Hašek je to nejlepší co na našem zkaženém fotbalovém poli kdy vyrostlo a vůbec nechápu proč by měl být nazýván zrádcem atd. ?! Prostě udělal na co se cítil a ikdyby tam měl být týden a provedl x změn měli bychom ho za to odměnit kdežeto "čecháček" bude vždy "špinit" jak ženská po měsíci.

Reagovat
smazaný uživatel

Tož jestli je nějaký jiný důvod proč odešel, tak ho má říct, jinak se spekulacím nevyhne. A tomu že ty dva roky plánoval už od začátku nevěřím ani blbým omylem.

Reagovat
prevadec spojitosti

Hašek

Reagovat
smazaný uživatel

Ivánku, draku, zklamals.

Reagovat
smazaný uživatel

Ivane, Ivane .... teď už těžko cokili vysvětlovat. Zklamal jsi moc a moc lidí a sám nejlíp víš, že to neb ylo ani trochu košer!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím co furt mrčíte.Podle mě udělal dobrej kousek práce,kterou by těžko někdo jinej udělal.To,že vydržel sedět jen 2 roky je věc druhá,taky bych chtěl,aby v téhle funkci pokračoval,rptože nevidím nikoho schopnějšího,kdo by se toho ujal.Jenže on do toho vidí trošku líp,než my tady a tak ho všichni jednoduše odsoudíme,protože neudělal to,co jsme čekali ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, to jsme čekali - jak logické. Když přebíral "vládu" nad českým fotbalem, tzn. funkce na 4 roky, tak ani nepíp o tom, že to za 2 roky zabalí. Nikdo mu neupírá to, že zavedl potřebné věci, zkrátka odvedl dobrou práci, o tom žádná. Ale sám nejlépe ví, že reformy tohoto rozsahu se za 2 roky nestačí přivést k plnohodnotnému životu. Nehledě na ten způsob (jakým to složil a jaké důvody uvedl) kterým mnoho lidí očividně šokoval .... tak proto ho ani já ani mnoho dalších nebudu za to ještě chválit, že?

Reagovat
Janek9

Ivane, děkuju ti za všechno, co jsi stihl udělat. Doufám, že v tom tvojí nástupci budou pokračovat a že se to projeví v konečném účtování jako ten správnej krok. Chápu jeho odchod a jeho osobní důvody by měl každý respektovat......vždyt vždy říkal, že je především trenér a né nějakej funcionář. To, jakým stylem odešel, mně osobně zklamalo.......ovšem jak by to vypadalo, kdyby to nahlásil dopředu ?? podobně.....vybral si prostě jednu z mnoha řešení, která mu připadala ta nejlepší. Nevím proč všichni nadáváte.......ale tak každej to vidíme jinak..... já doufám, že i vy teda děláte něco pro českej fotbal (když vám na něm tak záleží) a když nadáváte na někoho, kdo se snažil s tím něco dělat

Reagovat
smazaný uživatel

Snažil se s tím něco dělat, ale neudělal vůbec nic. Možná ze sebe pokrytce. A pokud někdo věří těm jeho pohádkám, že měl odchod dopředu promyšlený, je pěkný naiva. Prostě po dvou letech zjistil, že s tím téměř nic neudělal a ani s tím téměř nic udělat nejde, tak zdrhnul za prachama. To je celé. nevadí mi, že to udělal, vadí mi to, že to neřekne na rovinu a schovává se za nějaké výmluvy a polovičatosti.

Reagovat
r.mrazik

vis co Ivane...jdi do ******

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

OF: kvitová vede 4:1 v semifinále, na myp2p výborný obraz, doporučuji

Reagovat
fantomas

Jak můžeš odkazovat na myp2p, když je tam pak tisíc dalších odkazů...

Reagovat
10

to, že měl Ivan nadstanrdní kamarádský vztahy s lidma z managementu Sazky jsem věděl docela dlouho, ale až teď mi to do sebe nějak všechno začalo zapadat...a je to dost velký zklamání

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

koukam, ze to tady je skoro samej dektiv, kterej vyresil dalsi zahadu...congratulations guys, co na to rict, akorat pomlouvat, hazet s...cky na lidi to dovedete vyborne, ale co ten clovek udelal pro ceskej fotbal, najednou neexistuje...ubohost..ruce byste mu meli libat, esi ceskej fotbal pro vas neco znamena, a to ze odesel a proc vi akorat on...kazdej si vetre cemu chcete, ale trosku myslete...vybral si proste to co chtel, at uz sou v tom prachy ci nejsou, nezavidte mu je...vam taky nebere vase...kazdopadne tesi ze vybral australii, spon ho uvidim v akci

Reagovat
smazaný uživatel

Co tak velkého udělal pro český fotbal ?

Reagovat
smazaný uživatel

ono se dá těžko udělat něco velkého v našem fotbale, to by musel přijít nějaký diktátor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Robbie

na Haška v All Ahlí čekali

Reagovat
smazaný uživatel

Ten pííčus mě sere, ať si táhne za písečnejma zamotanejma opicema...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak, mě se taky nelíbí co udělal, ale nebudu se snižovat k takovým primitivním výrazům. Ty patří jiným lidem .....

Reagovat
Kongo

se vsázkou možná

Reagovat
smazaný uživatel

No tak bude Ivánku, kamaráde II...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele