Buonanotteho chce Palermo, které už zahájilo jednání

01.01.2013, 17:00
Aktuality
Palermo získalo z Neapole obránce Salvatoreho Aronicu, další posila by pak mohla přijít do zálohy. V hledáčku italského klubu je záložník Málagy Diego Buonanotte a zástupci obou celků už o přestupu argentinského fotbalisty začali jednat...

24letý fotbalista přestoupil do španělského klubu před dvěma roky z River Plate a nedokázal se v něm prosadit. Půl roku strávil na hostování zpět v jihoamerickém klubu, v dalších osmnácti měsících si pak za Málagu připsal na konto jenom šestnáct ligových startů.

"Poté, co Palermo předložilo Málaze svou nabídku, v současné době probíhají jednání. Španělský klub je prodeji otevřen a italskému klubu vychází vstříc," řekl agent Ezequiel Manera.

"Diego hraje za Málagu rád, problém je v nedostatečném vytížení, takže by nyní chtěl spíše odejít. Jediným klubem, který zatím předložil nabídku, je Palermo, vedle něho pak mohu prozradit, že se o hráče zajímají ještě jeden evropský a jihoamerický klub. Diego se díky zájmu a snaze sportovního ředitele Pietra Lo Monaca cítí být důležitým, proto má Palermo v současné chvíli výhodu oproti dalším zájemcům," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (29)

Přidat komentář
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Není to žena?

Reagovat
SunFells

On aj mluví jako skřítek

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta taky tak mluví podobně

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole a este ma len 161 cm,sak jemu nepredaju alkohol v tescu ani za 10 rokov

Reagovat
Stiksxx

a já ho měl za talenta

Reagovat
FC Porto FC

co to je za post a co by hrál v rozestavení 4-3-3?

Reagovat
smazaný uživatel

Křídlo

Reagovat
olis

este si zoberte Dossenu velmi pekne prosim

Reagovat
Filip12

Reagovat
Pettirosso

I když svůj talent zatím naplno neukázal, pořád si myslím, že na to má, přestup jinam by mu mohl pomoct. Za jiných okolností by to byla pro Palermo výborná posila, ale jak přemýšlím, moc se mi do Gaspova systému nehodí

Reagovat
FC Porto FC

Udinese má ted stadion na 40 tisic lidí a budde stavět novej pro 25 tisic lidi?

Reagovat
olis

minuly rok som pozeral predstaveny projekt bolo to na oficialnych strankach a to by sa mal rekonstruovat ten na ktorom hravaju teraz, tak neviem preco ta informacia je tu az teraz, lebo oni to predstavovali cez leto, bud sa to cele nejak zmenilo alebo len EF je trocha oneskorene

Reagovat
Arne

Tak jestli rok zpátky chtěli rekonstruovat Friuli a teď chtějí stavět novej, tak to je docela podstatná informace stojící aspoň za tu expresku, ne? Ve zdroji se píše, že nyní "konkretizovali" plány.

Reagovat
olis

nie rok ale pol roka a podla toho o com tu teraz pisu je to o com hovorim ja, cize sa nepojde stavat novy ale hovori sa to u tej rekonstrukcii, ved ten projekt bol na oficialnych strankach, bola kvoli tomu vtedy zvolana konferencia pre novinarov, vsetko bolo predstavene, este aj datum kedy sa ma zacat tam bol len ten si uz nepametam, teraz nikde nic nove nevidim napisane zeby bol nejaky novy projekt alebo co, takze zrejme sa tu pise o tom co uz bolo konkretizovane v lete (samozrejme nemusim mat pravdu, moze sa jednat aj o cosi nove)

Reagovat
Arne

Ok... Já tohle vyhrabal na transfermarktu a myslím, že jsem to před pár dny viděl i na L'Equipe, ale nějaký italský zdroj nevím. Pro mojí potřebu mi na SA většinou stačí football-italia.

Reagovat
10

za poslední roky nešla průměrná návštěvnost nad 19 tisíc, takže je to naprosto adekvátní

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

ak sa psravi pre 25 s tym ze bude mozna jednoducha rekonstrukcia s priadnim este 5-10000miest, uplne idealne riesenie

Reagovat
Arne

I těch 25 tisíc vyprodají max. třikrát do roka.

Reagovat
smazaný uživatel

novy stadion bude vypredany furt. To je potvrdna zakonitost, A ste na takom mini stadioniku urcit

Reagovat
smazaný uživatel

Nechtěl bych se jmenovat Dobrovečerník.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me o tom možná nemá ani párů, italsky asi neumi

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

že se to řekne španělsky úplně jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

určite vie čo to znamena...je to talianske meno...v argetine je vela talianských pristahovalcov .. Caniggia, Messi maju tiež talianskych predkov

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ani taký Schweinsteiger to nemá najlepšie .

Reagovat
smazaný uživatel

a čo taký Immobile?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele