Bundesligová soutěž jde do finále

14.12.2011, 09:25
Aktuality
PR článek: Od osmého kola letošního ročníku Bundesligy pořádá česká verze Eurosportu diváckou soutěž o vstupenky na atraktivní jarní bundesligové utkání a další zajímavé ceny. V pátek v posledním podzimním 17. kole zazní poslední soutěžní otázka, čímž odstartujeme možnost posílání soutěžních e-mailů.

Zatím zaznělo celkem 9 soutěžních otázek. Pokud jste nesoutěžili od začátku nebo Vám nějaká z nich vypadla, zapátrejte v našich pravidelných ohlédnutích za odehraným kolem nebo třeba na Facebooku české verze Eurosportu, stále ještě máte šanci. Po zaznění poslední 10. soutěžní otázky během vysílání zápasu mezi Bayernem Mnichov a 1. FC Köln, který začíná v pátek 16. prosince od 20:30 na Eurosportu 2, můžete začít posílat odpovědi na všech deset soutěžních otázek na soutěžní e-mail ve správném formátu.

Pokud nebudete mít možnost sledovat vysílání, po skončení zápasu bude 10. otázka zveřejněna na stránkách Eurosportu a také zde na Eurofotbalu v souhrnu kola. Uzávěrka soutěže je sobotní půlnoc, tj. přelom ze soboty 17. na neděli 18. Nečekejte tedy až do pondělního ohlédnutí, kde jsme otázky dosud opakovali. Během neděle vylosujeme výherce a jejich seznam zveřejníme na našich stránkách. Výherci budou zároveň upozorněni e-mailem.

Kompletní pravidla soutěže naleznete na http://www.eurofotbal.cz/clanky/soutezte-s-eurosportem-o-listky-na-bundesligu-160692/

Autor: redakce české verze Eurosportu

Komentáře (19)

Přidat komentář
Arne

Hm, to roční předplatný by se sakra hodilo.

Reagovat
dakri

také si přeji, abych byl na 6. až 10. místě

Reagovat
smazaný uživatel

A jak vlastně vypadá dres Bundesligy?

Reagovat
smazaný uživatel

ziadny dres Bundesligy neexistuje...urcite su tam nejake dresy ktore nosia hraci bundesligovych timov...sem tam treba rozmyslat

Reagovat
fantomas

A co takhle kdyby to bylo tričko s logem Bundesligy?

Reagovat
smazaný uživatel

to by bolo sklamanie

Reagovat
božský John

Tak včera jsem si dal tu práci a vyhledal všecky otázky a odpovědi, je to hezká soutěž a případná výhra by byla taky fajn, všecky vypadaj fajne

A navíc soutěž začala tejden po mejch osmnáctinách

Reagovat
fantomas

No tak to je jasný znamení.

Reagovat
božský John

Ne to bylo myšlený tak, že můžu soutěžit

Reagovat
fantomas

Aha.

Reagovat
Arne

Všechny, až na tu první... Zcela paradoxně.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, bundesligoví redaktoři z EF by mohli dostat player zdarma.

Reagovat
jv

Zrovna minulej víkend jsem si ho předplatil... Měli tam nějakou akci, takže to nakonec vyšlo skoro na půlku oproti normálu.

Reagovat
smazaný uživatel

No, aspoň by to pro ně bylo levnější, když by ho poskytli jen mě a mobbymu (a to si nejsem jistý, zda ho mobby nemá).

Reagovat
jv

No, mám tušení, že už si ho předplatil taky.

Reagovat
smazaný uživatel

No, tak jsem zbyl jen já.

Reagovat
jv

Akorát je fakt, že jsem si na tohle nevzpomněl...

Reagovat
JozkokozleJ

No tak pani, ved to je necelych 4 € mesacne, to je takmer zadarmo

Reagovat
jv

Teď to navíc v akci vyšlo skoro na půlku...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele