Bulut chce hrát o špici tabulky, individuální laťku si dává vysoko

01.10.2011, 14:53
Aktuality
Velmi dobrý start do nové sezony za sebou má Toulouse, francouzský klub v osmi kolech posbíral sedmnáct bodů a jenom vinou horšího skóre je třetí za Lyonem a PSG. Tým tak před sebou může mít hodně povedený ročník, v což věří Umut Bulut...

28letý turecký útočník přišel v létě za necelé čtyři miliony eur z Trabzonsporu a na svém kontě už má dvě branky. A obě hodně důležité, nejprve zaznamenal vítěznou branku v duelu s Dijonem a před týdnem jediným gólem zápasu rozhodl o výhře nad Nancy.

"Přestup do zahraničí jsem vyhlížel už před dvěma roky, ale tehdy mě klub neuvolnil. Letos už to vyšlo a jsem velmi šťastný. Od mého příchodu jde všechno dobře, snad tady získám nějaké zkušenosti a budeme bojovat o umístění s nejlepšími kluby z celé Francie," věří Bulut.

Za Toulouse dříve řádil André-Pierre Gignac, od jeho odchodu pak klub postrádá střelce. Právě Bulut by se jím mohl stát, v Turecku dal za posledních pět let 67 branek a na velké věci si věří i ve Francii.

"V Turecku jsem pravidelně dával nějakých 15 gólů, možná i víc. V Toulouse si chci laťku nasadit ještě výše a věřím, že letos mohu překonat hranici patnácti branek. Čím více dám branek, tím lépe ani ne tak pro mě, jako především pro tým," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / ligue1.com

Komentáře (24)

Přidat komentář
domingo

Mnohem radsi bych byl, kdyby jim tu spici tabulky vystrilel Riviere.

Reagovat
smazaný uživatel

Toulouse . Hrozně jim tu špičku letos preju. Posílili útok takže snad tu 3. Příčku ukopou.

Reagovat
Aldeano

Jj Toulouse mám taky rád, kvůli tomuhle mači

http://www.youtube.com/watch?v=U-Qe0BsH5Js

Reagovat
Godwinson

Tým mají skvělý, ale Casanova je pro mě takový o trochu "lepší" Galtier. Navíc jsou tam i výrazně sympatičtější adepti. :)

Reagovat
domingo

To je blbost, Casanova je mnohem, mnohem schopnejsi kouc nez Galtier.

Reagovat
Godwinson

Takový dramatický rozdíl mezi nimi není ani schopnostmi, natož sympatiemi :)

Reagovat
domingo

Ale samozrejme ze je Casanova umi vyborne zorganizovat defenzivni cinnost, kdyz si projedes goly, ktere Toulouse dostalo, tak to jsou vetsinou fakt individualni chyby, vylozene malokdy selhani systemu. Neboji se experimentovat, kdyz vi, ze zapas se bude rozhodovat v zaloze, posle tam klidne pet strednich zalozniku a ten zapas diky tomu vyhraje. Jeho nejvetsi nevyhoda je prakticky tataz jako u rady dalsich francouzskych treneru (nejvyrazneji asi Puel), a to ze je to takovy pragmaticky taktik se studenym cumakem, stejne jako Puel, Antonetti nebo treba Fernandez (na druhe strane mas Garciu, Kombouareho, Gillota..). Galtier je neco uplne jinyho, ten na to proste nema, nikdy neskonci s tymem v top 4, protoze mu na to jednoduse chybi trenerske schopnosti. On byl vzdycky hodne dobry asistent, asi to bude schopny analytik, ale v roli hlavniho kouce pusobi strasne bezradnym dojmem, Casanova vubec.

A samozrejme ze i Casanova se musi jeste hodne ucit, o tom zadna. Koneckoncu je na zacatku kariery, trenuje treti rok v zivote.

Reagovat
Godwinson

Z mého pohledu to je Casanovova jediná výsada, taky poměrně logická z předpokladů, které má. A samozřejmě, schopnosti on má větší, jak Galtier, taky už s Toulouse "něco" uhrál, byť by toho mělo být více. Porovnání směřovalo spíš k celkovému obrazu a tedy k tomu, že z psychologického hlediska je to trouba. Když si vzpomenu na některý jeho prohlášení, tak bych brečel, což mají společné. Jinak pěkně popsáno. Jsem na něj zvědavej letos, kdy má tým naprosto skvělej.

Reagovat
domingo

Jako jo, taky ho jako cloveka moc nemusim. Letos se uvidi, jestli na to fakt ma, protoze s timhle materialem musi predvest minimalne to co loni Sochaux nebo Rennes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To není stadion Toulouse však?

Reagovat
smazaný uživatel

Matušoviš to tenkrát vymyslel parádně

Reagovat
Filip12

myslel sem že je řeč o Boleslavi

Reagovat
Aldeano

Po kolika odstavcích si zjistil, že ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Filip12

jen z nadpisu

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj ... nejsi jedinej 12ti letej smrad co se nechal napálit

Reagovat
Filip12

Reagovat
Langi

1. Lyon

2. Montpellier

3. Toulouse

4. Marseille

5. PSG

Reagovat
Filip12

1.psg

2.Marseille

3. Lille

4. Montpelier

5.Lyon

Reagovat
smazaný uživatel

Krásná tabulka.

Reagovat
Krausio_Real_M

A já doufal že se jedná o toho našeho Buluta

Reagovat
Langi

Filip taky

Reagovat
Krausio_Real_M

on myslel, já doufal

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele