BUFFON POHROZIL JUVENTUSU

03.01.2007, 15:16
Aktuality
Gianluigi Buffon rozhodně nemá v úmyslu být za každou cenu v kádru Juventusu pro příští sezónu. Partner české modelky Aleny Šeredové pohrozil vedení Juve, že pokud nepostaví dostatečně silný tým, nebude váhat a z klubu odejde.

"Vstoupit do historie jako základní stavební kámen Juventusu, který v Serii A skončí na dvanáctém místě, by nebylo potěšující pro brankáře, kterého mnozí označují za nejlepšího na světě," dal 28letý brankář jasně najevo své podmínky. "Potřebuji cítit, že budeme mít nějaký velký cíl. Bez toho můžete hrát rok, ale poté vám to již začne chybět," pokračoval dále Buffon, který i přes všechny spekulace v létě zůstal Juventusu věrný i po jeho přeřazení do Serie B.

"Stará dáma" začínala sezónu s devítibodovým mankem a opustila ji řada opor v čele s nejlepším hráčem loňského roku Fabiem Cannavarem a jedním z nejlepších defenzivních záložníků světa Patrickem Vieirou, i přesto již dokázala bodový odpočet udělený za účast v korupční aféře smazat a v současné době jí v tabulce Serie B patří třetí příčka se ztrátou jednoho bodu na vedoucí Rimini, na nějž má navíc zápas k dobru. Rychlý návrat mezi domácí elitu je tedy na správné cestě, na Delle Alpi ani přesto nemohou o znovunavrácení mezi elitu mluvit jako o hotové věci.

"Během posledních několika měsíců mi spousta představitelů Juventusu říkala, jak mě respektují a cítí, že opravdu patřím ke klubu. V jeden určitý moment se ale jeden z nich musel zastavit a na celou věc se podívat z pohledu prostého fotbalisty a zvážit, jestli se zájem jedné osoby shoduje se zájmy klubu," prozradil Buffon, že rozhodně nemá v úmyslu chytat dva roky po sobě až ve druhé lize.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

nesmí odejít!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dida na konci sezóny nepredlži zmluvu a ACM privíta novú brankársku jedničku-Buffona.

Reagovat
HOST*Hanz

Ten tk pude do naky zajebany zkorumpovany MERDY!!! si myslis moc!!!!debile

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nemel by odejit, ale z clanku sem nepochopil, jestli se boji ze Juve nepostoupi nebo ze nebude chtit hrat o titul..

Reagovat
HOST*ital

Spíš to druhé.Každopádně nějaké posily budou muset přijít a toho určitě zneužijí jejich zaměstnavatelé.Takže na léto bude ptřeba pořádnej ranec.

Reagovat
HOST*1860

snad se naky stovaky najdou, myslim ze s posilama by nemel byt problem, i kdyz to asi nebudou ty nejlepsi z nejlepsich, taky by ho mohlo ovlivnit to, kdyby Pavel jeste sezonu vydrzel..

Reagovat
HOST*

Pude do interu spolecne s Mesim !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To jo a Ronaldinha vyměnou za Figa

Reagovat
HOST*bob

juve pristi rok vyhraje titul pridou poradny hraci a buffon zustane,pridou 2 obranci 2 zaloznici a jeden utocnik robinho treba

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to před tim řikal s Juve až za hrob a teď máte špatný tým jdu prýč je jasné, že během výprodeje hráču se hned neuděla tým ale za 2-3 roky si myslím , že to bude Stará dáma

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele