Buffon: Inter už nechytíme

24.12.2007, 20:15
Aktuality
Sezóna v Itálii se sice ještě ani nepřehoupla do své druhé poloviny, ale podle Gianluigiho Buffona už je o titulu prakticky jasno. Gólman Juventusu přiznal, že dostihnout Inter Milán už bude nemožné.

Nerrazzuri zatím sezónou prochází bez porážky a na čele tabulky si vybudovali už sedmibodový náskok na druhé AS Řím, třetí Juventus ztrácí ještě o bod více. Další krok k obhajobě titulu Inter udělal v neděli, kdy v derby zdolal AC. "Milánské derby? Je pro nás dobré, že Inter vyhrál, protože to drží AC o něco zpátky. Obávám se, že k dostižení Interu už žádná cesta nevede," připustil jeden z nejlepších brankářů na světě.

Juventus tak podle Buffonových slov už těžko může pomýšlet na titul, přesto jsou v turínském klubu velmi spokojeni. Kdekdo po přeřazení Juventusu do Serie B a následném pokusu pochyboval o jeho schopnosti konkurovat nejlepším, ale Stará dáma je po necelé polovině sezóny třetí. "Hrajeme mimořádnou soutěž, je neuvěřitelné, že jsme jen bod za Římem. Nikdo nečekal, že bychom mohli být v této fázi sezóny třetí," řekl Buffon.

Autor: Petr Starý / goal.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
Slejdy

je to v palu podle me Inter a Real udelali tento weekend veliky krok k titulu ..

Reagovat
smazaný uživatel

Soulas, zajimavy to bude asi uz jenom v Anglii ;-)

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste v Nemecku neni jasno !

Reagovat
Devil

Glory , Glory Man. Utd..Slejdy

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

Smutné.Vzdávat se když je před námi více než půlka sezóny? Docela mě to mrzí. Na druhou stranu jedinou,a to minimální šanci pro nás nebo AS vidím v tom, že se začnou vracet hráči základní sestavy Interu a nebude jim to šlapat. Každopádně bych radši slyšel: "Zničíme je a vyhrajeme Scudetto."

Reagovat
smazaný uživatel

titul mozno az o rok nemate nato good hracov

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodnuto není ještě nikde, akorát Inter má k titulu zatím za všech vyspělých lig nejblíž. nikdy nikdo však nemůže vědět co se stane AS Řím i Jventus jsou stále vážnými kandidáty na titul!

Reagovat
smazaný uživatel

JA verim ze juve sa dostane vysie ako je 3 priecka a myslym ...ze aj vyhra Seriu A pretoze buducu polovicu sezony Inter urcite prehra nad Ac lebo Ac sa vytiahne hore lebo by maly problemy nehrat Ligu majstrov takze ac bude vyhravat vsetko potom As rim porazy inter potom je tu dobra fiorentina s udinese calcio a zakopne bud o NEapol SSC alebo o palermo ...takze to mam hned 18 bodov a nakoniec Juve vyhra nad interom pretoze domacu remizu budu odplacat JA iM verim ...LEbo som ich moc velky fanusik

Reagovat
smazaný uživatel

vira je dobra vec.. Go Juve!!

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel som tym ze -18 bodov ...max cize budu niaky stvrty si myslym ku koncu to pohnoja

Reagovat
smazaný uživatel

súhlasím,čiže dúfám tiež...go go Juve..inak mal ešte niekto problém s registráciou na ich online shop-e?lebo chcel som jednu mikinu od nich ale nechce ma prilásiť..určite má v tom prsty Inter s AC

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele