Bueno spekulace neřeší, soustředí se jen na nejbližší zápas

07.04.2015, 10:37
Aktuality
Životní sezonu prožívá Alberto Bueno a není příliš pravděpodobné, že bude i v následujícím ligovém ročníku hájit barvy Raya. Španělský střelec se už dostal do hledáčku několika klubů a podle deníku O Jogo se dohodl na angažmá s FC Porto...

27letý fotbalista má v Rayu smlouvu jen do konce sezony a v červenci tak může odejít zdarma. Vedle Porta o něho mají zájem i Málaga nebo Palermo, pro portugalský celek hraje přítomnost trenéra Julena Lopeteguiho, který s hráčem pracoval už v rezervním celku Realu Madrid.

Porto přitom hledá náhradu za v Evropě hodně žádaného Jacksona Martíneze, v jehož případě se dá předpokládat letní stěhování do většího klubu.

"Soustředím se na současnost, s nabídkami a dalšími možnostmi pracuje můj agent. Já sám se maximálně koncentruji jenom na nejbližší utkání," sdělil Bueno.

Bueno v konkurenci Cristiana Ronalda a Lionela Messiho nemá příliš šancí stát se nejlepším kanonýrem Primera División, jedno ocenění si ovšem i tak může vystřílet. Letos dal zatím šestnáct ligových branek a je nejlepším španělským střelcem soutěže, druhý Aritz Aduriz z Athleticu se trefil jedenáctkrát.

Autor: Tomáš Pavlík / insidespanishfootball.com

Komentáře (22)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nechapu vyznam techto clanku. Rekl uz nekdy v historii nejaky hrac, ze resi spekulace a nesoustredi se na dalsi zapas?

Reagovat
Tuxedo

Sterling

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JacoBee

''Už chci pryč, zápasy mám v piči''

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
junglist

shoří jak Baptistao, jedna dobrá sezóna, odchod do velkoklubu a pak se staženym vocasem zpátky k mamince. asi to moc paušalizuju, ale takhle se to stává až moc často

Reagovat
smazaný uživatel

Aneb - Vallecanu už o nic nejde, ale já se soustředím na ty další zbytečné a nic neříkající zápasy..nebudu řešit tým, kde dostanu 3x větší výplatu a můžu hrát Evropu..

Reagovat
smazaný uživatel

Podle spekulaci, ktere se pišou, tak by Malaga měla byt jeho strop

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
cetto

Nepasuje mi do koncepce Porta...

Reagovat
Robbie

to teda, už ho dál neprodaj

Reagovat
cetto

Je fakt, že Jackson tam taky nepřišel jako nejmladší, ale stejně sedmadvacetiletej hráč z La Primery...to se mi nezdá

Reagovat
j_mrazik

Tak všechno nemusí být vyloženě nákup pro další kšeftování. On tam tu kariéru klidně může dohrát a být tím, kolem koho se budou točit ostatní příchody a odchody. Je dobré mít nějakou stálici v kádru.

Reagovat
Phillipinho

Do Porta by chodit nemel. Tam se neprosadi

Reagovat
FC Porto FC

Ze 27 letýho Španěla bych jako do stropu neskákal. Není špatnej ale ja bych se poohledl jinde

Reagovat
Pipo123

Páči sa mi vo vašich zápasoch Aboubakar, mohli by ste mu dať šancu aj v budúcej sezóne, ak sa tršoka ukludní tak to bude slušná jeba

Reagovat
FC Porto FC

Podle mě by měl byt jednička do utoku a dvojka mladík Paciencia ale určitě někdo přijde

Reagovat
Benfica

prečo je Benfica veľký klub sa dozvieš za minútu.. https://youtu.be/Lh4fEalueK8

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele