Bueno se v Portu neprosadil, Rayo by ho tak chtělo získat zpět

24.10.2015, 18:27
Aktuality
FC Porto často angažuje mladé jihoamerické fotbalisty, kteří odvádějí vynikající výkony a za velké peníze následně putují do bohatších klubů, tak úspěšný už ale portugalský klub není při lovení ve španělských vodách. Platí to konkrétně o útočnících, loni nesplnil očekávání Adrián López a v jeho šlépějích nyní jde Alberto Bueno...

27letý útočník loni zažil životní sezonu v dresu Raya, v 35 zápasech nastřílel 17 branek a upoutal zájem Palerma nebo Málagy. Boj o jeho služby nakonec vyhrálo Porto a nemuselo platit odstupné, Buenovi totiž v madridském celku končila smlouva a k mání tak byl zdarma.

Bueno ovšem do této chvíle zklamal a nedokázal se prosadit do základní sestavy. V portugalské lize se na trávníku objevil pouze jednou, když 12. září odehrál poslední minuty z utkání na půdě Arouky. Především proto se začíná spekulovat o jeho rychlém návratu do Primera División, zájem už má Rayo.

"Pokusíme se přivést ho zpět. Budu mluvit s Felipem Miñambresem a uvidíme, co se dá dělat. Je třeba znát postoj Porta. Je podivné, že odehrál jenom několik minut, ale trenér Julen Lopetegui má k dispozici více útočníků," říká kouč Raya Paco Jémez.

Autor: Tomáš Pavlík / abola.pt

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

anoooo

ešte superGaela a ideme na to

Reagovat
santini

na čo? inak včera výkon proti Espanyolu celkom dobrý... osobne som čakal skôr výhru hostí. Ale tak Rayo do ligy patrí a ukope ju aj bez Buena aj keď je samozrejme škoda ak by mal sedieť

Reagovat
smazaný uživatel

použil by som to príslovie o jednej lastovičke, ale... na podhrot nemáme lepšieho hráča + alberto dáva mraky gólov a okrem Javiho Guerru proste nemáme strelca

Reagovat
FC Porto FC

Bueno když už hraje tak hraje v záloze což nějak nechapu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele