Bude to tvrdý oříšek, soudí o duelu s Lyonem Ferguson

19.02.2008, 16:48
Aktuality
Manchester United je jedním z největších favoritů letošního ročníku Ligy mistrů a v souboji s francouzským mistrem z Lyonu se od něho očekává postup. Manažer Red Devils Sir Alex Ferguson ovšem krotí optimismus a soupeře považuje za vůbec nejtěžšího, kterého jeho tým v osmifinále mohl potkat...

"Los nám přiřkl toho vůbec nejtěžšího soupeře, jakého jsme mohli dostat. Lyon za posledních šest let získal šest titulů a na čele tabulky je i letos, takže očekávám těžký duel," svěřil se Ferguson.

Manchester United došel v loňském ročníku prestižní klubové soutěže až do semifinále, kde ztroskotal na milánském AC. Red Devils sice na Old Trafford vyhráli 3:2, odvetu na San Siru ale vůbec nezvládli a se soutěží se loučili porážkou 0:3.

"Porážka s Milánem nás hodně ranila. V březnu nás potkala série zranění a to nás srazilo. Od prosince jsme neměli Sahu, ztratili jsme Mikaela Silvestreho, Ji-Sung Parka, Garyho Nevilla, Ria Ferdinanda a Nemanju Vidiče, tři z těchto hráčů v loňské sezoně poté už nenastoupili vůbec. Vidič se sice vrátil, problémy s kotníkem však měl Ronaldo. Nebyli jsme v plné síle a měli jsme smůlu. Pokud letos budou hráči zdraví, budeme mít větší šanci," prohlásil dále Ferguson.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To bude tazke ale postupia ,Lyon moze prekvapit ,ale Man. Utd. vyhra podla mna LM aj ked by som to najviac prial Liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

to je sice hezky ze ziskal 6 titulu po sobe ale urcite ve francii nejsou tak vyrovnane tymy jak v anglii.

Reagovat
smazaný uživatel

Lyon a tvrdý oříšek pro Man U nehrozííí , LM je naše a Lyon je jen jedna z překážek ,které Devils robijou se vší parádou

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ferguson přehání, je sice pěkné, že poslal kompliment Lyonu, avšak každý ví, že lže, když říká, že Lyon je nejhorší team co mohlo dostat. Mezi ty nejtěžší vidím jako Inter Milán, Chelsea a Arsenal ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty lolečku jenže Inter ani Chelsea dostat nemohli, nebot ty postupovaly z 1. fleku stejne jako ManU

Reagovat
Devil

Presne tak a na vic v prvnich vyrazovacich duelech nesmeji hrat proti sobe kluby ze stejne zeme !

Reagovat
GEGE

snad Lyon překvapí

Reagovat
smazaný uživatel

snad Lyon nepřekvapí

Reagovat
smazaný uživatel

Lyon nepřekvapí

Reagovat
smazaný uživatel

Od p.Fergusona je to tradičně diplomatický kompliment, samozřejmě mohli dostat silnějšího soupeře.

Reagovat
smazaný uživatel

ten starej lišák s neúspěchem vůbec nepočítá .... Ale hezký , že takto pochválil lyon.... Red Devils 4ever

Reagovat
smazaný uživatel

manutd

Reagovat
smazaný uživatel

zejtra to skončí neprohrou domácích,ale postoupěj reds

Reagovat
smazaný uživatel

No len si nebud taky isty LYON je nevyspytatelny

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele