Bude to ještě zajímavé, říká o záchranářském boji Di Carlo

08.01.2009, 15:18
Aktuality
Před několika lety Chievo řádně prohánělo nejlepší italské kluby, po letním návratu do Serie A však platí za otloukánka. Klubu z Verony se vůbec nedaří a čeká ho hodně těžký boj o přežití v nejvyšší soutěži, trenér Domenico Di Carlo každopádně nepropadá panice a věří v záchranu...

"Chlapci se z dovolené vrátili v pořádku a od prvního dne začali tvrdě pracovat. Teď musíme pokračovat v započaté práci, zapomenout na rok 2008 a začít pravidelně sbírat body. Na konci tabulky ještě není nic rozhodnuto a pokud je tam skupina zahrnující několik týmů, znamená to, že to bude ještě hodně zajímavé," prohlásil Di Carlo.

Di Carlo se trenérem Chieva stal na začátku listopadu, kdy byl odvolán Beppe Iachini. Ani jemu se ovšem zatím nedaří klub vzkřísit a po osmnácti kolech má Chievo doslova hrozivou bilanci devíti získaných bodů ze sedmnácti zápasů.

Chievo je v tabulce poslední, jeho situace ale zase není tak tragická, jak by se mohlo zdát. Nedaří se totiž ani další klubům, průměr méně než jeden získaný bod na zápas mají ještě další čtyři kluby a na šestnáctou Boloňu veronský tým ztrácí jenom šest bodů.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (24)

Přidat komentář
M11

od novacku jsem toho letos cekal trosku vice

Reagovat
smazaný uživatel

to já ani ne. před sezonou jsem na sestup tipoval buď všechny 3 nováčky, nebo záchranu Bologni na úkor Cagliari. snad se Reggina ještě vyšvinhe..., i když - ona aby ne

Reagovat
M11

Reggina pujde nahoru.. jako vzdy.. nerikam ze bych cekal primo zachranu.. ale pro me osobne jsou lonsti postupujici prozatim zklamani.. hlavne to Chievo 9 bodu

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, před sezonou jsme to tady tak trochu předpověděli. Nemají peníze a až na Marca tam chybí kvalitní prvoligoví střelci, což je strašně důležité. Zkrátka musí doufat, že se do toho bahna namočí ještě někdo další. Zatím to vypadá hlavně na Regginu, ale dobře víme, jak to s ní je . Jinak z těch tří nejvíc věřím Boloni, Mihajlovič má zdá se hodně kontaktů a ještě nějaké posily přivede, navíc v lize s týmem ještě neprohrál. Teď ale musí doma porazit Chievo...

Reagovat
M11

kdyby se Bologna zachranila.. nedokazu vubec nikoho tipnout kdo by padl misto nich.. vase tipy ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reggina 50%, Torino 35%, Cagliari 10%, Catania 4%, Siena 1%

GATTUSO sice bude křičet, ale jiní kandidáti tam nejsou .

Reagovat
M11

nejvic bych to pral Catanii.. ale ta to asi nebude

Reagovat
smazaný uživatel

granata půjde nahoru , však si povíme v květnu ! to už fakt spíš to Cagliari..., tam záleží vyloženě jen na Acquafrescovi...

Reagovat
smazaný uživatel

No právě, ale s ním v sestavě nespadnou, to by musel být zraněný.

Reagovat
M11

+ Jeda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Vasil

Už se někdy v posledních 10 letech povedlo Reggině sestoupit?

Reagovat
smazaný uživatel

spadli v sezoně 2000/2001. do té doby v Serii A snad nehráli, co vím. nicméně od postupu o rok později se drží za jakýkoliv situace (špatnej kádr, bodový odpočty..., nic jim nevadí).

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, spadli když zrovna postoupili, pak ale hned vylezli do A.

Reagovat
smazaný uživatel

jn, však takové Chievo sotva posílilo..., nevím co čekali. navíc například Kerlon, kterej moh být trefa, vůbec nehraje. Mihajlovič hodně těží z kontaktů, to je fakt a v Lecce asi přecejen čekali víc od Tiribocchiho a jiných..., jako třeba Giacomazzi.

Reagovat
smazaný uživatel

Lecce je venku slabé a doma teď měli sérii AC, AS a Juve, takže se logicky propadli. Tiribocchi mě taky zklamal, proto dostal výpověď .

Reagovat
M11

OT.. Luciano Moggi jde do vězení, bývalý generální manažer Juventusu si za korupci odsedí za mřížemi osmnáct měsíců.

Reagovat
Kapřík

to mi budou chybět ty jeho tradiční komenty...

Reagovat
M11

ja bych se nedivil kdyby to za nej odsedel nekdo jiny

Reagovat
Kapřík

to je taky fakt. Nebo za dobré chování propuštěn po týdnu...

Reagovat
M11

Reagovat
jtbs

zdroj?

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ze chievo ma v muzstvu kerlona kteryho moc nenasazujou,pritom je to pan fotbalista

Reagovat
smazaný uživatel

Na YouTube je to nepochybně skvělý fotbalista, ale to neznamená vše. Navíc měl zdravotní problémy.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele