Bruce zůstává i po sérii bez výhry pozitivní

29.09.2014, 22:12
Aktuality
Hull City vstoupil do Premier League vítězstvím na hřišti nováčka Queen's Park Rangers, od té doby však na další plný bodový zisk čeká. Manažer Steve Bruce ale i přes to zůstává naladěný na pozitivní notu...

Od tříbodového importu z Londýna dokázali Tigers z následujících pěti utkání vydolovat jen další tři body za nerozhodné výsledky. Naposledy pak ambiciózní celek utrpěl těžký direkt od Manchesteru City, se kterým před vlastními fanoušky padl jednoznačným poměrem 2:4.

Hull sice ještě do poločasové přestávky dokázal dotáhnout dvoubrankové manko, následně už však favoritovi konkurovat nedokázal. "Se šesti body opravdu nejsme spokojeni," uvedl Bruce. "Mohli jsme mít o další čtyři nebo pět bodů více, ale taková je Premier League," zůstává nad věcí ostřílený manažer, jehož družina se pohybuje těsně nad zónou sestupu.

O víkendu čeká na Hull City další domácí utkání s Crystal Palace a sám Bruce nepochybuje, že jeho tým dříve nebo později svoji kvalitu prokáže. "Tým je kvalitnější. Máme odpovídající náhrady, ale před sebou hodně dlouho sezónu," pronesl Bruce. "Musíme zůstat pozitivní," nabádá již 53letý manažer, jenž minulou sezónu udržel Hull mezi anglickou smetánkou.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (38)

Přidat komentář
tweek

OT:

Zdravím, chci si kupovat LED telku převážně na fotbal a sledování seriálu přes USB (nechci SMART). Co jsem tak bádal, tak se mi nejvíc v mé cenové kategorii zamlouvala tahle:

http://www.datart.cz/LED-monitor-s-TV-tunerem-LG-LG-49-LED-TV-49LB550V-FHD-DVB-T2CS2-MCI100-cerna.html#id-anchor-accessories

menší úhlopříčku nechci a nad 15k jít taky nechci.

Není tam napsaná doba odezvy, což mě mírně znepokojuje. Nicméně zpracování obrazu 100 Hz by mělo podle mě na sport stačit.

Máte s ní někdo zkušenost, respektive co si o tom místní odborníci myslí? Pohoďte případně vaše stroje, se kterýma jste spokojeni.

Reagovat
Posledni Kovboj

mam nejakej kdysi-davno-highend-samsung, jediny, co vyuzivam, je HDMI vstup, mam to propojeny s pocitacem a nepotrebuju USB ani nic.

Reagovat
tweek

HDMI je samozřejmostí.. Ale spíš to vidím na O2TV a DigiSport.. Čím jsem starší, tím se SopCastama, AceStreamama a vším podobným ztrácím stále častěji nervy..

Reagovat
Posledni Kovboj

Tak to chapu, to mam stejne. Ja myslel spis kvuli tem serialum. Cumim z 90 procent na Netflix.

Reagovat
Kowe

z jakýho důvodu nechceš Smart?

Reagovat
tweek

protože nechci platit navíc za měco, co mě neláká. You tube a podobné pičoviny mám na PC..

Reagovat
Miguel19

Takže zítra v základu Costa ( ) a Drogba prý na několik týdnů mimo..

Reagovat
Whitemedia

To nebude fajn, když za 8 dní odehraje Costa tři zápasy..

Reagovat
Miguel19

Ale tak musí to být zábava. Netrénovat, hrát si jenom zápasy a dávat góly...to je sen všechn fotbalistů.

Reagovat
smazaný uživatel

nie to je sen vsetkych obrancov , lebo mu daju dva tri podarene sklzy a zlikviduju ho

Reagovat
smazaný uživatel

Co Rémy?

Reagovat
Whitemedia

Ten si zase zahraje tak 20 minut..

jinak zatím jeho výkony nic moc, proti Boltonu byl příšerný.. a ostatní zápasy se ani moc hodnotit nedají, protože hrál jen chvilku

Reagovat
Miguel19

Tak příšerný nebyl. Byl dost odříznutý. Ale nakonec se vlastně přimotal k oběma gólům..

Reagovat
Whitemedia

byl příšerný, jsem si říkal, že je to jako sledovat Torrese ale je pravda, že se přimotal ke všem gólům a to i k tomu, co skončil v naší síti

Reagovat
Talker

Tak on je typem hráče, který prostě nebude extra užitečný proti soupeři, který to zabetonuje ve vápně v 11 lidech a nevyleze. Navíc když chybí Hazard s Fabregasem, případně Willian, kteří umí dát přihrávku a zůstal tam na hřišti jenom Oscar na tuhle práci. S tím se musíme smířit. Tam to musí odemykat jiní hráči.

Podle mého se ale bude hodit do venkovních zápasů, případně bych se ho nebál postavit proti Sportingu, který nebude zoufale bránit svoje vápno, ale bude se snažit chodit i dopředu. Pokud nastoupí zítra alespon na 30 minut, tak bych si vsadil na to, že dá gol.

Reagovat
HullCity

Obrana není tak jistá,jako v minulé sezoně a opravdové problémy nastanou,pokud nebudou 3 body proti Palace,protože pak nás čeká po pauze venku Arsenal a VENKU! Liverpool.

Reagovat
Counter

Olivier Giroud signs new Arsenal contract to keep him at the Emirates until 2018

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Mimalu

Reagovat
pawiel_afc

Reagovat
Side

Dat Guy bude potřebovat někoho na záskok no

Reagovat
smazaný uživatel

Měl by se dát na modeling, dokud ještě vypadá k světu.

Reagovat
Mada

Reagovat
SunFells

Reagovat
Infernoqt

http://thefappening.so/mellisa-clarke-naked-11-photos/

páni, z jakých filmů ji známe?

Reagovat
Talker

Ty umělé nehty na předposlední fotce jsou příšerné

Reagovat
Infernoqt

Melissa Clarke appears naked everywhere, that’s her job. I think is more difficult to find a photo of her with clothes on.

Reagovat
Counter

Manchester United manager Louis van Gaal tells players to be more like the Dutch.

Zlatý Moyes, ten otravoval jen s Jagielkou

Reagovat
Kvooca

Reagovat
smazaný uživatel

Flying Dutchman

Reagovat
smazaný uživatel

spíše bludný holanďan

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm to je ono víš

Reagovat
smazaný uživatel

aha :D

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele