Bruce smířen s bojem o hvězdy Wiganu

07.10.2008, 09:09
Aktuality
Ve Wiganu jsou zatím s průběhem nové sezony spokojeni, manažer Steve Bruce ale velice dobře ví, že jeho tým čeká hodně dlouhá cesta. Náročné úkoly před sebou má také sám Bruce, který bude muset bojovat o své hvězdy...

Zájem je především o dva útočníky Latics. Emile Heskey má na JJB Stadium smlouvu jenom do konce letošní sezony, odejít by pak mohl i Amr Zaki. Egyptský reprezentant přišel do Wiganu v létě na hostování ze Zamaleku a s pěti góly je zatím druhým nejlepším střelcem Premier League.

"Život manažera Wiganu znamená přijmout nebezpečí možné ztráty důležitých hráčů. Vytvořili jsme jádro opravdu silného týmu a mou největší obavou je, zda tento tým dokážeme udržet pohromadě. Supové totiž už krouží nad obětí. Pokud Chris Kirkland zůstane fit, je to nejlepší brankář v zemi. Vždy byl zájem o Heskeyho, Palaciose, Valenciu, Scharnera a nyní o Zakiho," prohlásil Bruce.

"Heskey má smlouvu jenom do konce sezony a Zaki je zde pouze na hostování, ačkoliv v jeho případě existuje dohoda, že si ho budeme moci ponechat. Udržet tyto dva pro nás bude životně důležité. Byl jsem středním záložníkem a vím, že proti nim bych hrát nechtěl. Předseda mě jistě podpoří, ale jak mohu případně upřít těmto dvěma příležitost, pokud na dveře zaklepe nějaký velký klub? To je problém, který nás čeká," dodal Bruce.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Scharnera bych bral v týmu hned , nej hráč Latics

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslel ze Bruce byl stredni obrance Ae kdyz rika ze byl strednim zaloznikem No leda ze by to bylo spatne prelozeno

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodne byl stredni obrance. To v clanku je fakt absolutni nesmysl, asi spatny preklad, nebo se autor nejak zamyslel a napsal neco jinyho, nez cet. Uz jen proto, ze to je v souvislosti s utocnikama Wiganu...

Bruce - Pallister, lepsi stoperskou dvojci asi SAF nikdy neposklada.

Reagovat
Kily

nezamyslel, spíš měl výpadek mysli, že si neuvědomil, že Bruce byl střední obránce a neomylně opsal to, co bylo v originálu. Koukal jsem na ten článek a tam v citaci opravdu je "střední záložník"

jinak myslíš, že Ferdinand s Vidičem se nebudou moct dostat na úroveň dvojice Bruce-Pallister?

Reagovat
smazaný uživatel

Tezko rict, pokud pojede Man Utd tak, jako posledni dve sezony a vyhraje dalsi titul, k tomu ta CHL... navic je to ted tak strasne zmedializovany, ze se asi budou tihle dva povazovat za uspesnejsi. Kazdopadne kdyz se podivas na nejaky zapas MU z minulosti, tak oni dva byli absolutne neprekonatelni, k tomu Bruce dal v jedny sezone PL tusim 13 nebo 14 golu, oba dva Anglicani a oba dva hrali uzasnym stylem. Kvalitativne spis ne, ale treba se nakonec budou Vidic s Ferdinandem ucastnit v jeste uspesnejsim obdobi a budou za tu nejlepsi stoperskou dvojici ktera kdy na OT pusobila.

Reagovat
Kily

já právě Bruce s Pallisterem už moc nepamatuju a znám je jenom z nějakých dokumentů o Manchesteru United. Tenhle názor na ně má většina fanoušků United, takže si nějaký starší zápasy asi seženu

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ja je nepamatuju, ale mam je zmapovany Tolik jsem cetl o tom, jak perfektne hrali, ze jsem je musel nastudovat a tech zapasu jsem videl vazne dost Skoda jen, ze Bruce nedokaze nic udelat s Bramblem, kdyz ma takovy zkusenosti s branenim. Obranu ma udelanou u Wiganu dokonale, kazdy mu tam hraje o polovinu lip, nez by hral jinde. Ale ten Bramble je proste pripad

Reagovat
Kily

Bruce je vynikající manažer, nebýt jeho loňského odchodu do Wiganu, tak je Birmingham dneska stále prvoligový. Bramble je pro mě velkým zklamáním. Kdysi se o něm mluvilo jako o velké naději, ale nikdy se k těm prognózám vlastně ani nepřiblížil a asi ani nepřiblíží. Mrzelo mě to hlavně v Newcastlu, který mám rád díky Shearerovi. I když dneska to už neřešim, Magpies jsou pro mě obrovským zdrojem zklamání

Reagovat
smazaný uživatel

ked sa im rozpadne utok tak bude velmii zlee

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele