Bruce: O Zakiho budeme bojovat

23.10.2008, 09:58
Aktuality
Steve Bruce, manažer Wiganu, oznámil, že rozhodně bude chtít udržet v týmu egyptský střelecký zázrak z úvodu sezóny Amra Zakiho. Zároveň ale připustil, že to bude velmi obtížné.

Pětadvacetiletý Zaki nastřílel v úvodních osmi kolech Premier League sedm branek a stal se v Anglii přestupovým tahákem číslo jedna. Ruce si ale nemnou ve Wiganu, nýbrž v egyptském Zamaleku, jemuž Zaki stále patří. V týmu Steva Bruce je zatím jen na hostování do konce sezóny. Bruce by se ale podle očekávání vůbec nebránil, kdyby egyptský kanonýr zůstal v jeho mužstvu natrvalo.

Bruce tvrdí, že se s egyptským klubem dohodl na částce 7,25 milionu liber, Zamalek zase, že hráče může prodat nejvyšší nabídce. "Zaki je naším hráčem do června, to je fakt," řekl Bruce, který se prý neobává, že by Zaki opustil Wigan už v lednu. "Každopádně jeho cena je teď určitě vyšší, pokusíme se ale s Egypťany dohodnout," dodal Bruce.

"Je logické, že Zamalek bude chtít hráče prodat za co nejvíc peněz. Pořád ale máme šanci ho získat a musíme pro to udělat všechno," uzavřel Bruce.

Autor: Jiří Fišara / football365.com

Komentáře (19)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To jsem nevěděl že patří Zamaleku, to v tom případě příští sezonu rozhodně ve Wiganu hrát nebude..

Reagovat
smazaný uživatel

Urcite ho kupi niejaky vacsi klub...Myslim,ze jeho cena stupa astronomicky nahor!!Niet sa comu cudovat,za tie goly paradne co dava!!Podla mna si na nom zgustnu niejake kluby nenazrancov jak je chelsea alebo manchester,ktorym nikdy neni dost!!!

Reagovat
Devil

Pokud mas na mysli Man.Utd.tak je to hodne k smichu co jsi napsal!

Reagovat
smazaný uživatel

Mido-Zaki, skvělý útok.

Reagovat
havrys99

+Zidan

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby nemel Zamalek ve vedeni toho idiota, tak Zaki prestoupil uz nekdy v kvetnu a vsechno by to bylo uplne v klidu. Jenze on to musi stornovat po tom, co uz podepise smlouvu a leti z Anglie zpatky. Fakt chudak Bruce... On si ho vyhlidl, dohodl se s nim na 5 let a jen kvuli vedeni Egyptanu ho ziska nejakej velkoklub, kterej by ho nebral z Egypta ani zadarmo... achjo

Reagovat
smazaný uživatel

Idiota? Místo 7mil dostane 20,ještě řekni,že je to blbost Spíš neschopnost Wiganu dohodnout se na prodeji...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja nefandim Zamaleku ale Wiganu, takze z myho pohledu je to kreten. A hlavne Wigan se dohodl s majitelem na nejakych 8 Mega a bylo to uz hotovy, ale pak to stornoval predseda s tim, ze Zakimu rekl, ze pokud nepodepise smlouvu na 4 roky, tak se dva roky nepodiva z rerervy. Takze proto se pak slo jen na hostovani atp... Je to takovy bezpaterni blazen

Reagovat
vodka

něco jako v Hearts?

Reagovat
fantomas

Nač odcházet. Ve Wiganu hraje pravidelně, navíc i na úrovni, na velkoklub má času dost. Ted se jenom vyhrát, bez pohárů to ještě chvíli přežije.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu,že ve Wiganu jen hostuje,tak to s tím setrváním nebude tak lehké...

Reagovat
fantomas

Stále doufám, že ten majitel Zamaleku nebude takovej debil. A nepokusí se mu zničit kariéru jen pro peníze...

Reagovat
smazaný uživatel

To já taky,ale podle výše napsaných informacích od Chazyho to debil bude. A ne malý.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono je celkem jedno,jestli bude přestoupí za rok do velkoklubu,nebo bude rok ve Wiganu a pak přestoupí.... Wigan ho není schopnej dlouhodobě udržet,takže momentálně jde jen o to,aby ve Wiganu zůstal až do léta a nepřestoupil už v zimě...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby letos Wigan udrzel to trio Heskey-Zaki-Valencia, doplnil to par hraci a udrzel stalou vykonost, tak vys bude moci jit maximalne do Big Four. Protoze s tim, jakou osu momentalne Wigan ma muze myslet na Intertoto a postupny usazeni do boju s Villou... Ja doufam, ze se to nejak zvladne. Snad bude mit Zaki vliv na to, kam prestoupi, ale moc tomu neverim.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem psal - i kdyby přestoupil,tak za rok jde dále,protože Wigan nemá prachy na to,aby mohlo odmítnout velké sumy... Maximum,co z toho můžou dostat je rok navíc ve Wiganu,pokud mají opci a dokážou Zakiho vysoudit... Pak stejně přestoupí dál... Stejně tak je celkem nereálné,že by zůstal Valencia...

Reagovat
smazaný uživatel

Vis ze opci nemaji

Reagovat
smazaný uživatel

Právě že nevím.. To,že tam je opce jsem bral podle odstavce: ´´Bruce tvrdí, že se s egyptským klubem dohodl na částce 7,25 milionu liber, Zamalek zase, že hráče může prodat nejvyšší nabídce.´´

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele