Bruce novým manažerem Wiganu

19.11.2007, 16:18
Aktuality
Wigan definitivně ukončil hledání nového manažera, žezla na JJB Stadium se podle očekávání ujal Steve Bruce. Dnes odpoledne to potvrdil předseda Latics Dave Whelan...

"Vykoupili jsme ho za tři miliony liber. Steve Bruce je společně s Markem Hughesem jedním z nejlepších manažerů v zemi, Sir Alex Ferguson vám to vždy potvrdí, pokud se zeptáte. Do týmu přinese nadšení, vědomosti a ducha. Náš tým okamžitě začne znovu bojovat. Společně musíme Wigan udělat takovým, jakým již jednou byl, a to bojujícím týmem," prohlásil Whelan.

Bruce již ve Wiganu jednou pracoval, v roce 2001 pak odešel do Birminghamu, s nímž zažil vzestupy i pády. Loni dovedl tým zpět mezi anglickou elitu a zatím mu patří patnáctá příčka.

Ve Wiganu se podlední dobou kormidelníci střídají jako na běžícím pásu. Před závěrem loňské sezony se kormidla po Paulu Jewellovi ujal Chris Hutchings, jemuž se Latics podařilo zachránit v Premier League. Špatný nebyl ani start do letošní sezony, poté se ovšem týmu přestalo dařit a následoval pád až na předposlední příčku. Tomuto pádu nezabránil ani dočasně jmenovaný lodivod Frank Barlow.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com, skysports.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele