Bruce definitivně manažerem Wiganu

23.11.2007, 18:11
Aktuality
Wigan konečně oficiálně oznámil jméno nového manažera. Podle očekávání se jím stal Steve Bruce, jehož příchod zdržely spory s Birminghamem, jeho bývalým zaměstnavatelem, o finančním vyrovnání.

Předseda Wiganu už dříve oznámil, že Birminghamu za Bruceho "přestup" zaplatí tři miliony liber, to však nebylo všechno. Birmingham ještě po Brucem požadoval vrácení 225 tisíc liber, které manažer dostal předem za práva na fotografie.

Kvůli sporům nemohl Wigan nového manažera uvést do funkce už ve středu, jak plánoval. Bruce byl jako nový kouč uveden až dnes, přičemž funkci začne vykonávat až v pondělí. V sobotním utkání na půdě Arsenalu ještě tým povede dočasný kouč Frank Barlow.

Steve Bruce se na manažerský post Wiganu vrací po šesti letech. V roce 2001 však odkličoval jen osm zápasů, než odešel do Crystal Palace. Nyní nahradí ve funkci Chrise Hutchingse, který byl na začátku měsíce odvolán.

Autor: Radim Šantrůček / ČTK

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele