Brown odmítl prodloužit. Odejde?

08.12.2007, 11:20
Aktuality
Obránce Wesley Brown pravděpodobně po sezóně opustí Manchester United. Vedení klubu předložilo anglickému reprezentantovi novou a vylepšenou nabídku na další čtyři roky, ale hráčův agent informoval manažera Sira Alexe Fergusona, že nejsou společně s Brownem se smlouvu spokojení.

Podle Fergusona byla přitom nabídka vylepšená dostatečně, a proto nebude usilovat o to, aby se vypilovala podle hráčových představ.

"Několikrát jsme se sešli s Wesleyho agentem, ale oba odmítli naši poslední nabídku," řekl Ferguson s tím, že se k celé záležitosti už nebudou vracet. "Je to dobrá nabídka, ale také naše poslední."

Pro United byl tento univerzální obránce velmi vzácným obzvláště proto, že je jedním z odchovanců klubu. Nyní se po vypršení smlouvy stane volným hráčem a bude moci dopředu jednat s několika kluby, které mají zájem o jeho služby. "Dá se předpokládat, že odejde," dodal zklamaně manažer Ferguson.

Autor: Pavel Janega / skysports.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

byla by ho velka skoda je to odchovanec..dobrej tvrdej obrance mozno i stoper..zustan!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Docela se Brownovi divím. Ale řekl bych, že například v Newcastlu mu dají větší peníze, ale zy ty to podle mě nestojí...

Reagovat
smazaný uživatel

Mel by zustat

!!

Reagovat
smazaný uživatel

Hm,co už...kdo chce moc nema nic:)

Reagovat
daewa

Jenom abych obhájil Wese v tvejch očích, tak Brown má nejnižší plat ze všech hráčů ManU (samozřejmě například Dong nebo Eagles mají nižší, ale ti se počítají k rezervě) a navíc mu je už 28 let. Za výkony, který se teď jak hraje stabilně zápas od zápasu lepší, by si určitě zasloužil novou a MNOHEM lepší smlouvu. Wes byl vždycky podceňovanej a teď? Ukázal celýmu světu, jak kvalitní obránce to je a sám Gary až se uzdraví bude muset se hodně snažit aby se přes Browna dostal do základu.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, Brown je dobrý obránce. Docela ho mám rád. Vždycky čekal na svou šanci. A taky si myslím, že je daleko spolehlivější na straně než ve středu obrany.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná by si polepšil finančně,ale po fotbalové stránce si pohorší. Byla by škoda,kdyby odešel-

Reagovat
Devil

Tak to by me docela mrzelo kdyby odesel. Misto zraneneho Nevilla na prave strane obrany hraje vyborne a vzhledem k tomu ze Neville uz neni nejmladsi tak jsem myslel ze na jeho postu by jednou hral on. Tim nechci rict ze Neville patri do stareho zeleza , je to porad kvalitni obrance a ikona Man. Utd.

Reagovat
smazaný uživatel

Když se nad tím zamyslím, tak si říkám, že do měsíce podepíše novou smlouvu, prostě klasika.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to velka skoda a i ztrata pro "rudi dably" pokud odejde. Sir Alex mu predlozil slusnou smlouvu,je to na nem. Jestli je to vlastenec srdcem i dusi zustane. Naopak...diky,sbohem a hodne stesti Wesley... Ale bude nam to lito a budes nam chybet.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele