Breška je nejlepším střelcem Volosu a sní o Evropské lize

07.03.2011, 17:52
Aktuality
Slovenský fotbalista ve službách řeckého Olympiakosu Volos Mário Breška prožívá jednu z nejlepších sezon ve své kariéře. Již jednatřicetiletý ofenzivní záložník se podílí na skvělém tažení nováčka ligy...

Se sedmi góly je nejlepším střelcem svého týmu a mužstvo Olympiakosu Volos se nachází již na čtvrté příčce, na třetí místo ztrácí jen dva body. Mário Breška se podílel na výhře i v posledním utkání proti Panserraikosu, které jeho tým vyhrál 3:0. Prosadil se po skvělé přihrávce ve 42. minutě. "Ta byla ze středu na křídlo a já šel sám na brankáře. Nezaváhal jsem," popsal gól do sítě posledního týmu soutěže.

"Jako krajní záložník se moc k takovým příležitostem nedostávám, i když rozhodčí mi neuznal ještě jeden regulérní gól. Tato sezona je úžasná a to stále neskončila. Máme šanci ještě na Evropskou ligu," pokračoval bývalý hráč Matadoru Púchov a dodal: "Před začátkem ligy byla hlavním cílem záchrana a teď jsem se společně se spoluhráčem Petrem Doležajem zapsal do historie klubu. Máme šanci na play-off a čeká nás i semifinále domácího poháru. Velmi se na to těším. O Volosu mluví celé Řecko, hrajeme dobrý fotbal, hodně napadáme. Mně osobně se daří i v počtu přihrávek a těší mě, že jsem oporou týmu. Naposledy se mi takto dařilo ještě v Žilině," zakončil Breška, který má na kontě pět gólových přihrávek.

Autor: Ľubomír Hudačko / denniksport.sk

Komentáře (23)

Přidat komentář
Paddy

nesleduju recko, ale takove info potesi

Reagovat
Kongo

Řecká liga je pro mě nezáživná.Nikdy jsem tyhle týmy neměl rád

Reagovat
smazaný uživatel

Všechno nejlepší Rosický,Sivok,atd.

Reagovat
Filip12

KÉŽ by byl z Česka to bysme měli o post vystaráno

Reagovat
kubys

Reagovat
Jerichoo

tie najlepšie chuťovky odtial vystrihli :)

"Naposledy som mal takú produktívnu sezónu ešte v Žiline, tam som však nebol docenený. O Volose hovorí celé Grécko od začiatku sezóny. Sme presingové mužstvo, hráme dobrý futbal. Teší ma moja forma a aj to, že som oporou tímu. Pre futbalistu je najlepším obdobím vek 28 - 33 rokov, zavážia predovšetkým skúsenosti. U nás na Slovensku sa tento aspekt podceňuje, čo je veľká chyba," www.profutbal.sk

nedocenený

Reagovat
Xavi8

a chces mi povedat, ze bol? Okolnosti jeho odchodu zo ZA boli velmi zaujimave.

Reagovat
smazaný uživatel

Chris Jericho?

Reagovat
smazaný uživatel

Y2J

Reagovat
Jerichoo
Reagovat
uff

pri nasom ubohom utoku ho dufam ze weiss nominuje

Reagovat
Jerichoo

to ani nesranduj

Reagovat
Minister

Reagovat
Xavi8

je to smutne a smiesne zaroven, ale tu sancu by min. s Danmi dostat mal

Reagovat
Minister

to radsej nech dostane viac sanci Kubik

Reagovat
andkoo

Reagovat
magnat7

kubik je tusim este zraneny

bude hrat filip sebo pretoze uz je fit a dal dva goly

Reagovat
Xavi8

hej, je este zraneny.

Reagovat
Xavi8

Najvacsia sranda je, ze tento davno odpisovany hrac ma z nasich utocnikov najlepsiu formu Teda, to je naozaj do placu skorej

Reagovat
Jerichoo

on sa odpísal sám..

Reagovat
smazaný uživatel

Telefonát do rádia: "zahrajte prosím pre môjho skvelého kamaráta a futbalistu pesničku od Horkýže slíže - hrací automat"

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Xavi8

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele