Brankář Štěch by brzy mohl chytat v Premier League

14.01.2009, 20:22
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (53)

Přidat komentář
kubys

Já to říkal, že bude brzo mít nad Laštůvkou navrch, kor když je teď Walker na hostování. Jinak abych byl realista, přeuju mu ať příští rok jde někam na hostování na 3 měsíce - třeba i do League Championship, bude to pro něj jen lepší.

Reagovat
kubys

Jinak Green teď určitě neodejde, když už nechceme pustit Bellamyho, tak proč bychom proboha pouštěli roberta.

Reagovat
honziss

Určitě neodejde. Sám to říkal, že nikam jít nechce, ve West Hamu je spokojený. To zas ČTK jednou vyplodila naprostý blábol.

Reagovat
kubys

Je to prostě naprostý nesmysl, to by musela přijít jen nějaká megadobrá nabídka - tak 20mil, což nikdo nedá.

Reagovat
honziss

Navíc drtivá většina klubů PL má brankářský post obsazen velmi dobře, takže nevidím důvod, proč by ho někdo měl chtít.

Reagovat
kubys

No Gomes mi teda nepříjde zrovna moc kvalitní, právě asi proto zájem Tottenhamu.

Reagovat
honziss

Tottenham má teď zájem o kdekoho, ikdyž mnohdy je to spíš zájem vyvolaný novináři.

Jinak Gomes je výborný gólman, sice udělá občas fatální chybu, ale to chce čas. Je jiný tlak strážit branku PSV a Spurs.

Reagovat
kubys

Má jen dobré reflexy, jinak si myslím, že to je jeden z nejslabších golmanů EPL - je rozdíl hrát v tehdejšíím Nizozemí, kde hrály 3-4 kluby, než v Premier League, kde je vyrovnaných takřka 10 klubů.

Reagovat
honziss

Jenže od chytal výborně i v LM proti silnějším soupeřům. Jak říkám, dle mě je to výborný brankář, jen potřebuje čas a zvyknout si.

Reagovat
kubys

Mě se nikdy nelíbil, možná jsem zaujatý, ale zas nějak obrovskou kvalitu jsem v něm nikdy nespatřoval.

Reagovat
honziss

Tak to zas já jo, některé jeho zákroky byly famózní, chytal spolehlivě. Odjakživa to byl pro mě výborný gólman. Je pro mě právě dost překvapení, že dostává tak hloupé góly, ale jak říkám, chce to čas. A taky důvěru.

Reagovat
smazaný uživatel

On byl pod pravděpodobně pod hrozným tlakem, systém jako takový má dobrý, není jak Robinson, který sice měl jistotu ale špatný systém....ono jak získá klid jako že už se do toho dostává, tak bude jeden těch lepších...

Reagovat
honziss

Tak asi bych taky postavil do brány Štěcha, kdyby se nedejbože zranil Green. Hold Laštůvka je jen na hostování, takže už má asi smůlu. Stejně po sezoně zas zmizí.

Jinak podle mě nejlepší varianta by byla, kdyby Štěch příští rok odešel hostovat někam do Championship, kde by pravidelně chytal a mohl získávat potřebné zkušenosti. Uvidíme jak se k tomu vedení postaví.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný večer,

netuším, jakým právem tu řvete cosi o blábolech. O zájmu o Greena se hovoří v Anglii poměrně dlouho a zaznělo už v této spojitosti jméno většího počtu klubů. O finanční situaci WHU není potřeba moc dlouho vykládat; a to ji ještě nezhoršuje prohraná arbitráž. Je paradoxní, že když už tady někdo nadává agenturnímu zpravodajství, je to obvykle fanatický čtenář klubových stránek. Realita ovšem bývá jiná...

jtb

Reagovat
kubys

Mluvit a dít se je něco jiného. Za Greena nebyla předlložena žádná nabídka, tudíž je vše zatím pouze výmysl. Pak je tu logika věci - když klub nepustí hráče, kterého může daleko snadněji pokrýt (Bellamy), tak proč by pouštěl největší hvězdu?

Zdraví Jakub Križan

Reagovat
Staenly10

S ti nesouhlasim,že by Bellamyho mohli v klidu pokrýt . Je to skvělý utočník. Rychlý, silný v osobních soubojíchl,docela pohotový...

Reagovat
smazaný uživatel

Aha. A co je tedy věcně nesprávně na této formulaci?

"Neotřesitelnou jedničkou West Hamu je sice anglický reprezentant Robert Green, který nechyběl v letošní sezoně ani minutu, ale to se může změnit. Klub je ve finanční tísni a Green patří k nejžádanějším jménům. Největší zájem o něj má údajně Tottenham."

Reagovat
kubys

Údajně!!!

Reagovat
honziss

Je paradoxní, že když už tady někdo nadává agenturnímu zpravodajství, je to obvykle fanatický čtenář klubových stránek.

A co je na tom špatného že věřím více klubovému webu? Zavádí snad oficiální stránka klubu mylné informace? Lže snad svým fanouškům?

Předpokládám že jste zástupce agentury, možná jsem to přehnal s tím "blábolem", ale to že více věřím klubovým stránkám vás ještě neopravňuje mluvit o mne jako fanatickém čtenáři.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem autor celého textu a přiznám se, že už mě musí něco hodně vytočit, abych se zapojoval do diskuse. Dělám to jen výjimečně a jen tady na eurofotbalu, protože je to trochu "jiný" web.

Myslím, že by vám neuškodila trocha rozhledu i jinam, protože klubové stránky obvykle píší jen o něčem, neb jsou samotným klubem řízené. Ale o zájmu o Greena se píše už od října, nejdřív to byly "rumour milly" Guardianu, Telegraphu a dalších deníků, naposledy 12. prosince jeho jméno zmínil The Sun, s konkrétní nabídkou 6 milionů liber. I když je to poslední zmíněné bulvár, k formulaci "má údajně zájem" to skutečně bohatě opravňuje.

Ostatně, když věříte jen svým, co třeba tohle? Neotřesitelnou jedničkou West Hamu je sice anglický reprezentant Robert Green, který nechyběl v letošní sezoně ani minutu, ale to se může změnit. Klub je ve finanční tísni a Green patří k nejžádanějším jménům. Největší zájem o něj má údajně Tottenham.

Reagovat
smazaný uživatel

Brept, měl jsem v clipboardu jiný text...

http://westham.wordpress.com/2008/01/12/spurs-want-robert-green/

Reagovat
honziss

Dobrá, vemme v úvahu, že Tottenham o Greena zájem má. V tom případě uznávám, že jsem mírně pochybil, když jsem napsal, že agentura, pro kterou píšete, "vyplodila blábol".

Jenže máme tady druhou stranu mince. Tottenham, jakožto klub, kterému se nedaří, změnil v průběhu sezóny manažera, je médii často prohlašován jako jeden ze zájemců o služby mnoho hráčů, o kterých se jedná jako o přestupním artiklu do jiného klubu. Pro příklad uvedu jména jako Bellamy, Cavenaghi, Heskey. Tím, že ho do role zájemců přiřadila média ovšem neznamená, že o něj má zájem klub samotný. Nemusel učinit jedinou nabídku. Pokud klub, potažmo manažer, věří Gomesovi a jiného gólmana nechce, pak můžu veškeré novinářské články o zájmu Tottenhamu označit za "bláboly". Ať je finanční situace West Hamu jaká chce. O zájmu ostatních klubů o Greena mluvit nebudu, jelikož se jich netýká jak váš článek, tak většinou ani články jiných médií.

Ještě bych dodal, že když sám Green prohlásí pro klubový web "odcházet z West Hamu nechci, tento klub mi dal šanci chytat Premier League a já mu to nechci oplatit tím, že odejdu do jiného klubu", tak mu budu věřit, což mě opravňuje k tomu psát o tom, že Green klub neopustí.

Ještě bych se rád zeptal, pochopil jsem správně, když si myslím, že vy hodnotu zpráv klubového portálu snižujete pod hodnotu zpráv různých médií?

Reagovat
smazaný uživatel

Při vší úctě, tohle ovšem není článek o Greenovi. Je to článek o Štěchovi a zda Green odejde, to závisí na spoustě dalších věcí, především na vývoji klubových financí. Pokud klub sežene dostatečně bohatého kupce, pak výprodej nehrozí. Pokud k němu ovšem dojde, bude Green asi jeden z prvních na ráně...

Reagovat
honziss

To už je ovšem zase jiné téma, finanční situace WHU. Tím považuji dialog za ukončený.

Reagovat
smazaný uživatel

Štěch je velký talent a má to v hlavě spořádané, zrovna on je tím typem, který by to mohl ve fotbale dotáhnout daleko.

Reagovat
kubys

už jen to, že se vybodl na Real a šel do menšího klubu s větší šancí, je znakem vyspělosti. Přeci ejn u 16-ti letého hráče se tohle moc nevidí.

Reagovat
honziss

Navíc ten menší klub si nemohl vybrat lépe.

Reagovat
smazaný uživatel

kdo u vás trenuje golmany? pořád ten.. a teď si za živýho Boha nemuzu vzpomenou na jmeno ... čech?

Reagovat
kubys

Mikloško

Reagovat
smazaný uživatel

ještě pár let s ním a o Štěchovu budoucnost se nemusíme bát i když, podle výkonů už je možná na podpoře Mikloška mnohem méně závyslý a angličani už si ho budou pamatovat

Reagovat
honziss

Luděk Mikloško. Ano pořád.

Reagovat
smazaný uživatel

Lůďa od Moskvy

Reagovat
Paddy

Výborně, konečně někdo z mladíků u koho je šance že se prosadí.

Reagovat
honziss

Prosadí se určitě, ale nebude to hned. Což u brankáře není zas takové překvápení.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdepak těch 30 mega může být.....kde může být

Reagovat
kubys

Tys nám tady ještě chyběl.

Reagovat
smazaný uživatel

Nojo tak ta díra se musí nějak zalepit, nicméně vy v tuhle dobu máte na téměř vše adekvátní náhradu takže vás to z klidu vytrhovat nemusí....Ani Green a Bellamyho byste taky zalepily, takže klídek..

Reagovat
kubys

Bellamyho určitě ano, ale o Greeonovi v současnosti pochybuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby Štěch dostal příležitost a byla s ní trpělivost tak věřím že by se vypracoval v adekvátní náhradu. Kdyžtak to může klidně odchytat Laštůvka, který už tu zkušenost s PL má, já bych se fakt nebál....

Reagovat
Staenly10

To já si mylsim,že by spíš chyběl Bellamy...

Reagovat
honziss

PROSÍM PJe NEBO KILYHO ABY DALI BAN TĚM DVĚMA VOLŮM F3R1 A YERO22, KTEŘÍ JEN ZASÍRAJÍ DISKUZI, PÍŠOU NICNEŘÍKAJÍCÍ PŘÍSPĚVKY A DOKÁŽí JEN OTRAVOVAT.

Sorry za capslock.

Reagovat
herbage

Na doživotí, stejně tak homelessovi, stevo32 a podobným "lidem".

Reagovat
miguel bain

Nikam bych nechodil...pokud si udrží dvojku. Jednou se mezi tyče dostane a pak už je to jen na něm...hostování někde za děravou obranou není to pravé ořechové.

Reagovat
honziss

Nikde není napsáno že by chytal za děravou obranou. A jednou se mezi tyče dostat může, ale Greena z brány nevytlačí ikdyby se snažil sebevíc.

Reagovat
Lorcan

ale zase by předvedl co v něm je a isi zůstane Green, tak by to pro něj mořná bylo i lepší jít na rok do nižší soutěže na hostování

Reagovat
smazaný uživatel

Talent!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím mohol by mi niekto povedať čo znamená to XL na jeho tričku na fotke...

Reagovat
smazaný uživatel

Asi sponzor...

Reagovat
vodka

velikost. Třeba Bellamy tam má M, Carlton Cole XXL. Noble S...

Reagovat
Tomanatura

Která velikost?

Reagovat
vodka

no jo, uznávám, že to moc vtipné s velikostí trička nebylo, ale když se zhnitý banán tak blbě ptal...

Reagovat
soukup

dovedu si živě představit, že kdyby sme se vrátili o 2 roky zpátky a byl tu článek: 16ti letý brankářský talent Štěch odchází do West Hamu, tak tu bude sto příspěvků o tom jak si ničí kariéru, že je to blbec, že se de zahrabat a podobně...

Reagovat
$dolar$

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele