Brankář Rensing mění Köln za Leverkusen

29.08.2012, 22:26
Aktuality
Z 1. FC Köln po sestupu do druhé bundesligy odešla další bývalá opora. Do nedalekého Bayeru Leverkusen zadarmo přestoupil brankář Michael Rensing, který se v novém působišti dohodl na jednoleté smlouvě a bude krýt záda mladé jedničce Berndu Lenovi...

Osmadvacetiletý gólman působil do léta 2010 v Bayernu, kde se měl stát nástupcem legendárního Olivera Kahna, svojí šanci ale ani nadvakrát nechytil za pačesy. Poslední rok a půl pak chytal za 1. FC Köln, ani jeho výborné výkony ale nestačily k záchraně.

"Angažovali jsme prvotřídního a zkušeného brankáře, který bude výborným náhradníkem za naší jedničkou Berndem Lenem. Vzhledem k našim ambicím ve všech třech soutěžích považujeme tento přestup za zcela nezbytný," uvedl šéf Bayeru Wolfgang Holzhäuser.

Rensing v Leverkusenu nahradil Fabiana Giefera, který začátkem června odešel do dalšího porýnského klubu Fortuny Düsseldorf. Po Lukasi Podolskim, Saschovi Rietherovi, Pedru Geromelovi či Milivoji Novakovićovi se stal dalším drahým hráčem, který během tohoto léta opustil RheinEnergieStadion.

Autor: Petr Vaněček / bundesliga.de

Komentáře (18)

Přidat komentář
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

dobra posila

Reagovat
Pipo123

Zase len dvojka ? ach jaj, taký talent si bol a ty si zachytáš jednu sezónu ako jednotka a zase ideš robiť dvojku, nechápem ho

Reagovat
Arne

A kam má jít? Prostě nikde není místo a FC se ho muselo zbavit, šetří.

Reagovat
smazaný uživatel

tak mohl třeba zkusit zahranici, ale kdyz neni zajem tak je to tezke..

Reagovat
Arne

Tak pokud jsi sestoupil, tak ten zájem asi nebude kdovíjakej, ale je třeba říct, že loni to Kölnu Rensing vychytal a i letos tam předváděl neskutečný věci... Mohl by bez problémů chytat v jakémkoliv průměrném klubu v top ligách.

Reagovat
stas87

mohol ho skusit treba fürth grün je podla mna spicka medzi golmanmi v 2.BL ale priemerny brankar BL,nie som presvedceny o tom ze si tuto sezonu da s prstom v nose,troska sa aj greutheru divim ze po nom nesli

Reagovat
Ronaldo.com

Mit takovou dvojku je celkem luxus ale pro bayer jen a jen dobre tech zapasu bude hodne

Reagovat
jv

Zase by ho asi nezaplatili, musel by hodně slevit.

Reagovat
stas87

jj,to ma hned napadlo,ale skusit sa nim dohodnut mohli,zalezalo ci by dokazal ist s platom dole

Reagovat
jv

Tak zrovna brankář byl post, kde potřebovali snad ze všeho nejméně posílit, takže se logicky soustředili na jiný místa a nakonec dotáhli Hesla, což bude slušná dvojka. Grünovi bych věřil, zrovna on by v BL (i mezi tou kvalitou mezi brankáři) ostudu udělat neměl.

Reagovat
smazaný uživatel

...snad se mu povede vytlačit Lena

Reagovat
smazaný uživatel

To nepůjde,toho podrží a moc!

Reagovat
smazaný uživatel

to je ale az neuveritelne jake stesti ma Bayer na golmany, i kdyz Adler me ke konci zklamal, asi mu to upadalo i skrz to zraneni..

Reagovat
smazaný uživatel

Průměrný brankář,dvojka v BL je strop.

Reagovat
KingMaster13

Tak za to ho fanoušci sežerou že přešel k největšímu rivalovi Kolína

Reagovat
Arne

Největší rival je Gladbach.

Reagovat
jv

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele