Brankář Drobný podepsal tříletou smlouvu v Hamburku

04.07.2010, 20:29
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (28)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Doufám že bude jednička.

Reagovat
VojtovaChelsea

časem snad jo,až skončí rost,což asi nebude dlouho trvat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

lavicka caka

Reagovat
Pipo123

no Rost má výkony a je dlhodobou oporou, takže to bude zaujímave po sezóne snad Rost bude pokračovať v inom týme a neskončí karieru

Reagovat
smazaný uživatel

V Německu je zvyklý ale asi nebude lehké se prosadit, ale přeju mu to

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
Losinho

Sem zvědav jestli se prosadí.

Reagovat
Arne

Zřejmě nejlepší dvojka v bundeslize... Díky za ty tři roky a díky za výběr normálního klubu.

Reagovat
jv

Reagovat
Logan

Myslis ze bdue dvojka? Leckde jsem cetl ( i tady) ze je to jeden z nejlepsi brankaru v bundeslize. To se pres uz pomerne stareho Rosta nema sanci prosadit?

Reagovat
Arne

Pokud Rosta nevylijou, tak to tak vypadá... I když oficiálně asi jdou do přípravy ze stejné startovací čáry, Drobas tohle už zná z před tří let a tehdy Fiedlera dost zastínil.

Uvidíme, podle mě je Rost ale stále kvalitnější brankář a takový dva roky ještě chytat bude.

Reagovat
jv

Podle mě Rost příští rok skončí, možností je taky odchod do jiného týmu, kterej nebude mít takový ambice nebo do 2. BL, otázkou je, jestli se mu tam bude chtít a taky jestli bude mít ještě motivaci.

Reagovat
Arne

Nic zatím neohlašoval, těžko soudit... Podle mě jestli někdo zraje jak víno, tak je to on. Moc rád bych ho viděl déle, a kdyby ho náhodou ti géniové ve vedení HSV vyhodili, tak bych se vůbec nezlobil, kdyby šel k nám.

Reagovat
jv

Tak je pravda, že jestli někdo podával v HSV stabilně dobrý výkony, tak to byl právě on, teď je otázka, jak se zachová, jestli bude chtít pokračovat i v jiném klubu, kde se např. nebude bojovat o titul a poháry...Ale gólman je to výbornej, v BL patří do špičky, byl bych rád, kdyby ještě alespoň 2 roky hrál.

Reagovat
jv

Rost je jedním z nej brankářů BL, navíc je to dlouholetá jednička HSV, Drobňas asi bude tuhle sezónu sedět a počká si na to, až Rost skončí... Drobňase spíš angažovali kvůli tomu, aby byl na Rosta vytvářenej větší tlak a on tak chytal líp.

Reagovat
smazaný uživatel

HSV je výbornej a ten jejich stadion a město. Výborná volba.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude hrát vlastně? Já byl rád, že si našel silnější klub, ale na tohle jsem nějak nepomyslel ani...

Reagovat
.13

Skvelý klub ale neviem čo si zachytá aj keď prajem mu to

Reagovat
Messi14

Tak schválně jestli nezjistí, jestli by mu nebylo v Herthě líp, i když se tam neshodovali...

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Záložník Stavangeru Martin Fillo odstartoval druhou polovinu norské ligy hattrickem do sítě Odd Grenlandu. Člen širšího kádru reprezentačního výběru Michala Bílka se vrátil do sestavy po tříměsíční přestávce způsobené zraněním kolena.

--> to je válec!!

Reagovat
smazaný uživatel

dobře on

Reagovat
jv

Podle mě by měl odtamtud co nejdřív přestoupit, mě by se líbil v BL.

Reagovat
smazaný uživatel

já myslím, že se prosadí...však uvidíte!

Reagovat
smazaný uživatel

nebude chytat

Reagovat
smazaný uživatel

no... ja ho sice moc nemusim ale ako brankar sa mi paci... ma svoju kvalitu ale hsv... podla mna si moc nezachyta... v prvej sezone kvoli rostovi a v druhej to bude tazke lebo hesl je aj talentovany aj mladsi, na to som zvedavy

Reagovat
smazaný uživatel

OT: už je rozlosován nový ročník BL. Bayern začne doma s vlkama a v druhém kole jeden na Betzenberg... 3. kolo opět Brémy

finále ligy pro Bayern: Schalke (AA), St. Pauli (MT), Stuttgart (AA)

Reagovat
jv

Na záčátek máte celkem záludnej los, zvláště na Betzenbergu to bude složitý...Jinak my máme snad nejtěžší los na prvních pět kol...začínáme doma s Bayerem, kterej bude hodně silnej, potom jedem ke Švábům, ve třetím kole máme nevyzpytatelný Vlky, potom je na programu vestfálské derby v Gelsenkirchenu a v pátém kole hostíme Lautern, z toho vyplývá, že už po těch pěti kolech budeme vědět, jak na tom jsme.

OT: Taky zajímavý: Borussia Dortmund může přijít o svého střelce Mohameda Zidana. Egyptský reprezentant se doma léčil po operaci kolena a nečekaně dostal zákaz vycestovat zpátky do Německa, protože má narukovat na povinnou vojenskou službu. "Doufám, že se vše do poloviny srpna vyřeší a že se bez něj egyptská armáda obejde," komentoval situaci trenér Jürgen Klopp na webové stránce německého klubu. V Egyptě je vojna povinná, ale Zidan byl od ní dosud osvobozen jako jediný živitel své velké rodiny. Nedávno však založil jednomu z bratrů obchodní firmu, takže se mu hned ozval vojenský úřad.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele