Brankář Bojko vymění Dněpropetrovsk za Beşiktaş

21.01.2016, 09:24
Aktuality
Tureckou ligu bude nově chytat Denys Bojko. Ukrajinský gólman na sebe výrazně upozornil svými výkony v dresu Dněpru Dněpropetrovsk, odměnou mu pak je přestup do Beşiktaşe...

27letý brankář včera přicestoval do Istanbulu, kde ho čeká zdravotní prohlídka a podpis smlouvy. Dněpr, který neotálel a vše už potvrdil na svých internetových stránkách, dostane minimálně čtyři miliony eur, podle některých zpráv ovšem bude suma hned dvojnásobná.

"Dněpr a Beşiktaş se dohodly na přestupu brankáře Denyse Bojka, ve své kariéře bude pokračovat v Turecku," stojí v prohlášení na internetových stránkách ukrajinského celku.

"Denys Bojko chytal za Dněpr od roku 2013. S naším týmem získal stříbro a bronz v ligové soutěži a loni s ním došel do finále Evropské ligy. Děkujeme Denisovi za nezapomenutelné zápasy a přejeme mu úspěchy v další fázi kariéry," rozloučil se Dněpr se svou oporou.

Někdejší hráč Dynama Kyjev nebyl jediným brankářem, s nímž Beşiktaş v uplynulých dnech jednal. V jeho hledáčku byl rovněž Diego López z AC Milán a v tomto případě vše ztroskotalo na financích, španělský gólman totiž požadoval roční plat pět milionů eur.

Autor: Tomáš Pavlík / fcdnipro.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Šance pro Laštůvku?

Reagovat
veikko

Ten půjde do Baníku.

Reagovat
veikko

reakce na lichnu

Reagovat
Realita

Takže Kuča zase nic ?

Reagovat
HullCity

Fenerbahce nebo Galatasaray bych chápal,ale Bešiktaš?Dostane on vůbec z branky Zengina?

Reagovat
Elliasson

Píšu si s jedním fanouškem Besiktase a on si přeje, aby byl Bojko jedničkou. Na Zengina svádí veškeré neúspěchy v EL v posledních dvou letech.

Reagovat
HullCity

Aha...Bojka vlastně i na letišti přivítali jako superhvězdu,tam jsou fanoušci trochu jiní jak jinde,ale stejně polepší si akorát platově a také pro něj bude těžké někdy odejít z Bešiktaše,stačí se podívat na Musleru...

Reagovat
pistacik11

Tak čo mu tam bude chýbať, zarobí si parádne, Istanbul skvelé mesto, skvelé šance si zahrať aj v LM

Reagovat
HullCity

V Dnipru zase nebral tak málo...ale jo chápu tě,jen jsem ho chtěl mít víc na očích PL a tak.

Reagovat
Y.Cabaye

Vzhled už na to má.

Reagovat
Murtago

Say no to racism

Reagovat
smazaný uživatel

ten sa toho neboji

Reagovat
Rarášek

Zaschrona bude muset Howarda ještě vydržet

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre Besiktas

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele