Brabec má zlomené žebro, Arisu v dubnu už nepomůže

11.04.2023, 12:36
Aktuality

Aris Soluň čeká klidný závěr sezony a v nadcházejících zápasech mu bude chybět Jakub Brabec. Řecký klub v neděli nastoupil na půdě AEK Atény a v nemocnici zápas dohrával Jakub Brabec, český obránce utrpěl frakturu žebra.

Třicetiletý fotbalista z utkání odstoupil před půlhodinou hry a ihned zamířil do nemocnice, z níž byl včera propuštěn. Se zraněním bude marodit tři až pět týdnů.

"Český reprezentační obránce Jakub Brabec během utkání s AEK Atény utrpěl zlomeninu žebra, doba absence by se měla pohybovat mezi třemi až pěti týdny," uvedl řecký klub v oficiálním prohlášení.

Brabec hájí barvy Arisu druhým rokem a patří do základní sestavy. Zatím za něj posbíral 70 soutěžních startů, v nichž dal dvě branky.

Aris se letos představil v předkole Konferenční ligy a v základní části řecké nejvyšší soutěže skončil na pátém místě znamenajícím skupinu o mistrovský titul. Na přední příčky ovšem nabral obrovské manko, čtvrtý PAOK Soluň zatím posbíral o devatenáct bodů více.

Autor: Tomáš Pavlík / arisfc.com.gr

Komentáře (11)

Přidat komentář
ACSeRw!n

Reagovat
Greny

Hašek nový trenér Zbrojovky

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Kily

Reagovat
81Tomas

Jako ze sel pryc Dostalek je dobre... Ale jaka je to vlastne zprava?

Reagovat
inferno08

Však jich má ještě 23, tak o co jde?

Reagovat
PBLead

Reagovat
dave30

Jestli má to žebro opravdu zlomené, tak si asi nekopne do konce sezóny.

Reagovat
Sosi

Jak se vůbec daří Daridovi?

Reagovat
dave30

Co jsem zaznamenal, tak se stal okamžitě oporou týmu.

Reagovat
dontcallmeandre

Milujou ho tam. Instatní opora týmu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele