BOULAHROUZ MÁ NAKROČENO DO CHELSEA

19.08.2006, 01:16
Aktuality
Londýnská Chelsea zřejmě už brzy bude mít potřebnou posilu do obrany - klub se dohodl s německým Hamburkem na přestupu Khalida Boulahrouze. 25letý nizozemský reprezentant by se měl během víkendu dohodnout na podmínkách smlouvy.

Chelsea zatím letošní léto využila především k posilování ofenzívy, přivedla Michaela Ballacka a Andreje Ševčenka. Mezitím jí to však začíná "skřípat" vzadu - odešli krajní obránci Del Horno a Johnson, nahnuté to má také stoper William Gallas.

Khalid Boulahrouz může hrát jak na stoperu, tak na levém kraji. V Hamburku mu přezdívají "Khalid Kanibal" pro jeho agresivní styl. Ten na vlastní kůži pocítil na mistrovství světa portugalský záložník Cristiano Ronaldo, jemuž Boulahrouz v úvodu osmifinále úmyslně prošlápl stehno a přinutil jej o něco později střídat.

Ani příchod Boulahrouze pravděpodobně neukončí snahu Chelsea o získání Ashleyho Cola z Arsenalu. Kluby se sice nedohodly na sumě a Chelsea před týdnem oznámila, že dohoda není možná, ale že by příchod nějakého hráče do Chelsea ztroskotal na pár miliónech liber, tomu se příliš nechce věřit...

Autor: Petr Starý

Komentáře (6)

Přidat komentář
HOST*Marv

Tak az parkrat nekomu proslapne stehno v Anglii, kde maji radi ferovou hru, tak bude jiste "milackem tribun"...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to by se mohli vysrat na A.Colea a nechat ho Realu!

Reagovat
smazaný uživatel

To ne Ashley hraje na levým okraji obrany a Boulahrouz hraje na pravým okraji nebo jěště ve středu.

Reagovat
smazaný uživatel

ved v repre hral na pravo heitinga...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale v Hamburku hraje většinou napravo nebo pravej střed,ale rozhodně ne na levo.

Reagovat
HOST*xx

na MS sklamal, nato, ze je mlady je az prilis pomali a neobratny

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele