BOULAHROUZ BUDE ROK HOSTOVAT V SEVILLE

13.07.2007, 10:32
Aktuality
Londýnská Chelsea se dohodla se španělskou Sevillou na ročním hostování Khalida Boulahrouze. Nizozemský obránce se během svého ročního působení na Stamford Bridge příliš neprosadil a příští rok vyzkouší Primera Division.

Pětadvacetiletý Boulahrouz přestoupil do Chelsea před rokem za zhruba sedm milionů liber z bundesligového Hamburku. V Německu si během dvou sezón vybudoval velmi dobrou pověst a José Mourinho s ním počítal jako s hráčem, využitelným prakticky na všech místech zadní řady.

Jenomže v anglickém angažmá se nizozemskému reprezentantovi příliš nevedlo a postupem času ztrácel důvěru portugalského kouče. Na jaře už Boulahrouz odehrál v modrém dresu pouhé čtyři zápasy, přednost dostávali Geremi nebo Diarra. Vzhledem k tomu, že pro další sezónu může Mourinho počítat i s navrátilci Alexem a Glenem Johnsonem, a také Talem Ben Haimem, který přišel z Boltonu, přestal Boulahrouz v jeho plánech figurovat.

Na začátku týdne odjela Chelsea na turné do Ameriky, ovšem bez Boulahrouze. Ten se nyní dohodl na ročním hostování s posledním vítězem Poháru UEFA – Sevillou. O návrat své bývalé oporu měl zájem také Hamburk, španělská liga však dostala přednost. "Chelsea a Sevilla se dohodly na jednoročním hostování Khalida Boulahrouze," stojí na webových stránkách Chelsea.

Autor: Radim Šantrůček / skysports.com

Komentáře (24)

Přidat komentář
HOST*CeceFCB

si Sevilla nepomohla

Reagovat
HOST*Zak

Předpokládám, že dobrý nákup. V CFC mu nešlo vůbec, na druhé straně v HSV byl opravdu skvělým obránce, uvidíme. Z tohoto pohledu se hostování nejeví z pohledu Sevilly jako nevýhodné.

Reagovat
HOST*

V Chelsea byl příšernej

Reagovat
HOST*Godzola

Škoda, že sa v Chelsea nechytil, asi mu to mužstvo aj styl nesadol, ale aj tak nikdy nezabudenem na jeho vykon v LM v 1 zapase proti Barcelone. Tak som nevidel hrat este ziadneho obrancu, vymazal vsetkych, hlavne Ronaldinha s Messim. Potom to uz islo dole vodou, ale psisalo sa ze ma aj rodinne problemy, takze asi to nebol pre neho dobry rok hlavne po psychickej stranke. On sa znovu chyti, ale inde. Je to skvely obranca.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat
HOST*Bender

S jakym Alexem? NApadá mě jen ten z PSV...

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
HOST*GEGE

takze Alex uz je v Chelsee?

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

tak co vím, tak Alex byl hráč Chelsea, v Eindhovenu byl jenom na zapůjčení.. myslím, že už dostal pracovní povolení, ne?

Reagovat
HOST*CeceFCB

Njn, Chelsea ho kupila za symbolicku jednu libru.

Reagovat
HOST*Bender

To je skvělá posila, co? Dobrej třetí CB Chelsea chyběl. Ještě Alvese a bude mít nejlepší obranu v lize...

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Alves(Johnson)---Carvalho(Alex)---Terry(Ben Haim)---Cole( ?)

Reagovat
HOST*Bender

Cole (Bridge - zatim...)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Btw., neměl Porsmouth na Johnsona opci?

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

čerpám z eurofotbalu.. konkrténě z tohoto článku

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

vlastně ani nevím jak to bude vypadat na novou sezonu, to je ještě daleko..

Reagovat
HOST*Bender

Předpokládejme, že Ben Haim Terryho ze základu nevyžene...

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

tak to je skoro jisté, že Ben Haim nevyžene ani jednoho ze stoperů.. .. takový náhradník do PL, do LM ani omylem..

Reagovat
smazaný uživatel

Boulahrouz Ronaldinha ani Messiho nevymazal. Ronaldinho ten zapas odchodil, takze neprecenovat. No a preco niekto spomina Messiho, ked bol na druhej strane ihriska ?

V Nemecku bol inak vyborny.

Reagovat
HOST*CeceFCB

No BOlahrouz vtedy zrejme pokryval pravu aj lavu stranu

Reagovat
smazaný uživatel

pamatuju si to dobře a má pravdu, protože Messi v první půli dělal vola z Colea napravo a Ronnie si ani nekopl proti Khalidovi nalevo a Frank to do druhý půle sot nepochopitelně vyměnil a Lea Boulahrouz totálně vymazal taky

Reagovat
HOST*CeceFCB

A potom, ze aky je A.Cole dobry obranca

Reagovat
smazaný uživatel

Messi nalavo tiez nie je ziadna vyhra. Khalida by som za tym nehladal.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele