Boruc zřejmě opustí Celtic

11.12.2007, 12:27
Aktuality
Glasgowský Celtic bude brzy hledat novou brankářskou jedničku. Mezi třemi tyčemi skotského klubu má v současné chvíli pevné místo Artur Boruc, polský gólman ale myslí výše a po letošní sezoně hodlá zkusit štěstí jinde...

"Rozhodl jsem se, že v létě opustím Celtic. Celtic za mě chce více než deset milionů liber, ale to je příliš mnoho. Je na co se těšit, na jaře Liga mistrů a v létě mistrovství Evropy. Změnit se ještě může hodně věcí, uvidím, co pro mě bude nejlepší," řekl Boruc.

27letému brankáři jeho současná smlouva vyprší v létě roku 2009 a pokud by tento kontrakt dodržel a neprodloužil, nedostal by Celtic za rok a půl žádné odstupné. Boruc je v současné době po operaci kolena, zranění však nebylo vážné a vrátit by se mohl již 2. ledna proti městským rivalům Rangers.

"Operace proběhla velice dobře a zpět bych mohl být již příští měsíc. Nemohu s určitostí říci, že proti Rangers budu zpět, ale udělám pro to všechno, protože si takovéto zápasy užívám," řekl dále Boruc.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

je to super brankář který by podel mě radši měl chytat někdy v anglické lize

Reagovat
smazaný uživatel

10Mega?? To mi přijde trošku nadhodnocené.

Reagovat
Vasil

Přesně tak, 10 milionů liber za tohohle golmana nedá nikdo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

když Gordon z Hearts stál 8 Mega, tak Boruc z Celticu může jít klidně za 10.....když se najde kupec....spekuluju kdo má v PL problém s brankáři....napadá mně hlavně Arseanal.....tak uvidíme..

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham je na tom na brankářské pozici mnohem hůře, než Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych tipoval,že si asi vybere PL,ale mě osobně by se docela líbil v AC.

Reagovat
smazaný uživatel

Zůstan v Celticu, Arture, prosím.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz pude do PL tak si sazim na Bolton, protoze Jaskalainen v lete pude taky pryc a adekvatni nahradu za nej v tymu nemaji...boruc je pro ne idelani...mozna nadela o neco vic chyb nez Jaskalainen ale i tak je to skvely brankar..

Reagovat
smazaný uživatel

no podle toho kde působí 4 nejlepší polští golmani tak mají asi nejlepší brankáře na světě Boruc(Celtic),Kusczak(ManU),Fabianski(Arsenal),Dudek(Real) Boruc je určitě v současnosti jeden z top golmanů,který má na to chytat za velký klub

Reagovat
smazaný uživatel

Tak za prvé Boruc už ve velkém klubu je. A ty další tři branaři. Tak Fabianski je v Arsenalu trojka, ale má před sebou budoucnost, to uznávám. Kusczak je, když je zdravý Ben Foster, taky trojka a pro Dudka je to taková dovolená ve slunném Španělsku, před odchodem do fotbalového důchodu. Když Henrique Hilário chytá za Chelsea, taky to neznamená, že je to golman světové extratřídy.

Reagovat
smazaný uživatel

já taky nenapsal,že to jsou brankáři světové extratřídy...nepochopils nevadí

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to Anglie, popřípadě jěště někde ve Španělsku. A Polsko má výbornou bránkářskou školu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Celtic by to byla škoda,snad si to ještě rozmyslí.

Reagovat
smazaný uživatel

myslím že Boruc je výborný golman a určitě má na víc než na Skotskou ligu, řadím ho mezi 5 nejlepším současných brankářů

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele