Bordeaux přišlo na čtyři měsíce o útočníka Diabatého

01.01.2015, 18:34
Aktuality
V sestavě Bordeaux se po většinu zbylé části probíhající sezony neobjeví Cheick Diabaté. Útočníka z Mali dlouhodobě pronásledují zranění a kvůli problémům s kolenem půjde na operaci, po níž bude mimo hru čtyři měsíce...

26letý fotbalista se nedávno v Marseille podrobil vyšetření u specialisty a po následné konzultaci se nyní rozhodl pro operaci. Vedle Bordeaux nebude k dispozici ani národnímu týmu Mali, který se chystá na africký šampionát.

Diabaté je v Bordeaux členem prvního týmu pátým rokem a v letošní sezoně nastřílel už osm ligových branek. Kvůli zranění zřejmě přijde o možnost vylepšit svůj loňský rekordní počin, když dal v Ligue 1 dvanáct gólů.

Autor: Tomáš Pavlík / fifa.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

opravdu si tohle zasloužilo expresku+článek?

Reagovat
Murtago

Čím víc článků tím líp.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Murtago

Cha!

Reagovat
Godwinson

To přežijou. Tím spíše pokud se jim podaří přitáhnout na hostovačku Sanoga, o kterém se už delší dobu spekuluje.

Reagovat
Paul Anka

toť otázka

Reagovat
Liquid

za Mali hrál parádně, velmi citelná ztráta pro ně i pro celý africký pohár

Reagovat
smazaný uživatel

OT: no tak že Aulas momentálne rieši mladého 18. ročného útočníka z Metz, ktorým je Maxwel Cornet a ktorému konči v lete zmluva. Minulý rok odohral v Ligue 2 za Metz 10 zápasov, toho roku ešte nič ak sa nemýlim. tak neviem čo si mám myslieť. Za France U19 odohral 8 zápasov a dal v nich 5 gólov. Ostáva už len veriť že z neho niečo bude alebo by bolo lepšie poriešit na hosťovanie niekoho skúsenejšieho alebo dať viac minút Bahloulimu.

Reagovat
smazaný uživatel

Aulas to hraje jak já pro evo, za chvíli bude mít i menší věkový průměr než já

Reagovat
Langi

Tak on se ten dorostenec resi tady...za Mety si letos jeste nekopl...ma na konte asi 16 zapasu a 0 golu...prijde mi to jako blbost...to neni absolutne hrac pro acko, ale maximalne do akademie kde by ukazal jesi na to vubec ma nebo ne...v akademii je Bahlouli, Labidi a ten protekcni Korejec ne? Tak proc nejaky 18ti lety no name za ktereho stejne jeste dame 1,5 mega

Reagovat
smazaný uživatel

Na hrot to je v akademii a vlastně i v áčku totální bída, pokud přijde a bude na to mít, tak to bude jedině dobře.

Reagovat
Langi

Coz si zrovna u 18ti leteho kluka, ktery si poradne nekopl jeste ani v Metach, nejsem jisty...z tohohle pohledu by daval vetsi smysl na pulrocni hostovacku ten Giovinco nebo ten Sved, ktery uz hral i EL za Malmo...ikdyz to taky neni zadne terno

Reagovat
smazaný uživatel

Za mládežnické vybery ma výbornou bilanci golu na zapas. A sorty, ze nehraje v Metach není mi měřítko u tak mladého hrace.

Reagovat
smazaný uživatel

v 18 letech mel z lyonskych mladych pusek neco vic odehrano za acko jen umtiti a to jeste bylo z donuceni, ani vyjimecny talent grenier nezacal hned

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele