Bolestivý odchod pro Real Madrid, smlouvu neprodlouží ani Benzema

04.06.2023, 12:20
Aktuality
Karim Benzema (© AFP)

Karim Benzema v uplynulých letech táhl Real Madrid svými góly, od příští sezony si ovšem Bílý balet bude muset najít jiného střelce. Francouzský útočník neprodlouží končící smlouvu, španělský klub to oznámil v oficiálním prohlášení.

O nové smlouvě pro bývalého francouzského reprezentanta se mluvilo řadu měsíců a dlouho to vypadalo, že podpis kontraktu je jen otázkou času. Nakonec k němu nedojde a hlavním důvodem je podle všeho saúdskoarabský Al-Ittihad, který Benzemovi nabízí dohodu s ročním platem sto milionů eur.

"Real Madrid se s naším kapitánem Karimem Benzemou dohodl na ukončení báječného a nezapomenutelného období. Real Madrid by rád vyjádřil obrovskou vděčnost osobě, která se už nyní zařadila mezi největší legendy našeho klubu," stojí v prohlášení královského klubu.

35letý Benzema je odchovancem Lyonu a do Realu Madrid přišel před čtrnácti roky. Celkem zde odehrál 647 zápasů (pátý v historickém pořadí) a s 353 brankami je druhým nejlepším střelcem historie Bílého baletu. Se spoluhráči vybojoval 25 trofejí včetně pěti ušatých pohárů za triumf v Lize mistrů a čtyř španělských titulů.

Kabina Realu Madrid v nadcházejících týdnech projde obměnou a vedle Benzemy z ní odejdou i Marco Asensio, Eden Hazard a Mariano Díaz. Nový kontrakt stále nepodepsal Luka Modrić, na dalších dvanáct měsíců se Realu zaváže Toni Kroos.

Autor: Tomáš Pavlík / realmadrid.com

Komentáře (402)

Přidat komentář
supporter

Harry Kane?

Reagovat
Manik...

Hazard n.2

Reagovat
misinho7

preco by mal byt Hazard n.2?

Reagovat
Manik...

Viz níže

Reagovat
Unai

Reagovat
misinho7

No kurva...dik za vsetko, legenda legiend.

A teraz nemozu chciet len Havertza ale musi ist aj po Harrym Momentalne zostal v utoku Vini a Rodrygo. A chyba hrot a komplet lavicka

Reagovat
CHONG

Těžko mu něco vyčítat, vyhrál, co se dalo a i osobně u nás dokázal maximum... A po zisku GB mi přišlo, že ta jeho motivace šla už přeci jenom dolů... Teď si odfrkne a začutá si za raketu... Tak díky za vše.

Reagovat
Manik...

Reagovat
Nuno čomes

Docela zatrpklé hodnocení. 35 let, nabídka na 100 mega plat, vyhrál tam vše několikrát. Není o čem. I když by rok ještě v klidu dal.

Reagovat
CHONG

Tak zatrpkle jsem to fakt nemyslel

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
hornito

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
drussbarb

Reagovat
valloire

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Ty kokos, už jsem byl přesvědčený o tom, že ještě rok vydrží Legenda!

No tohle léto bude ještě sranda..

Reagovat
misinho7

Hodne velka sranda ze pred letom bolo ze pride len Jude a konec.

A teraz mame len poriesene LW, RW a chyba hrot a za kazdeho backup.

Zaloha je poriesena na 10 rokov.

A v obrane zalezi ci odide Mendy tak treba este jedno LB a potom vraj aj RB sa rozmysla.

Bude to sranda

Reagovat
El Cid z City

Vyserte se na Juda, střeďáků máte spoustu.

Reagovat
misinho7

Tak on je posledny diel do skladacky aby ta zaloha bola poriesena na 10r Este ho Luka zauci za ten rok co a jak

Reagovat
SunFells

pokud Real nepořídí Trenta, tak bude kreativně furt strádat, protože v záloze je málo tvořivých profilů. Někdo jako Arda Guler tam časem ještě přibude.

Reagovat
JeséRodriguez

RB se odloží o rok, tam by se mi libil Montiel. Carvajal má 31 roků, to není žádná tragédie, i když někdo mladší, s kým si rozdělí minuty, by nebyl úplně od věci. Mendy snad zůstane, ale odchod Nacha by bolel.

Reagovat
Laliga

31 nie je tragédia, ale 31 ročný Carvajal už je minimálne slabina. Dani už dlhšie strieda lepšie a horšie momenty, a každým rokom je tých slabších období viac a viac. Rozhodne by sme potrebovali posilu na RB.

Reagovat
risk je zisk

Firmino?

Reagovat
Bandita_Harry

A Mane

Reagovat
Salfovic

A Salah.

Reagovat
king23

Prosím ne. Žádné hráče za zenitem

Reagovat
rel7

Nikdy by mě nenapadlo že dokáže překonat Raula. Díky za vše!

Pro něj asi nejlepší odejít teď než za rok kdy už mohl být střídající hráč...

Reagovat
Laliga

Strídajíci? kto by hral pred ním? na trhu nie je jediný dostupný ST ktorý by bol lepší ako Karim. (Teoreticky Kane, ale ten tiež neviem či odíde z PL)

Reagovat
rel7

Tak předpokládám že se přivede TOP útočník. Kane, Osimhen, mbappe a další, tam ta šance že by ho posadili je. Letos už to nebylo takové jako minulou sezónu i skrze zranění, takže ta náhrada i kdyby neodešel by musela přijít.

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád má být dnes víc odchodů, to je dobrý exodus. Lunin, Nacho, Odriozola, možná Ceballos a Vallejo.

Teď jsou v podstatě dvě možnosti, pokusit se přivést Kanea, čehož já osobně nejsem moc velký fanoušek, nebo zvolit překlenutí jedné sezóny s Rodrygem, Joseluem a Havertzem jako možnostmi na hrot s tím, že další léto dorazí Endrick a bude volný Mbappé.

Reagovat
Kluivert9

Čekám Firmina

Reagovat
icefish

Ale on by se tam fakt hodil... profilem. I by ho to nakoplo, myslím

Reagovat
misinho7

na druhej strane je dobry ten exodus, chcelo to uz obmenit, vacsina hracov co odide je tam navyse..ale Ceballost a Nacho snad predlzia.

Neviem, ja by som to tak neriskoval. Rodrygo vie hrat hrot ale potom nam bude chybat RW. Endrick je stale mlady a nevieme ci dosiahne ten potencial a Mbappe tiez nie je isty. Musia ziskat Harryho. Ten by tam sadol totalne idealne, uplne hned za Karima.

Reagovat
Mateo16

Nacho na 90 % odchod

Reagovat
mistr129

zmrd za zmrda

Reagovat
Ladas321

I pokud by se vám podařilo získat Mbappeho, tak by stejně nechtěl hrát na hrotu. Galtier ho dával na hrot a byl pak nasraný.

Reagovat
Nuno čomes

Kane by byl fakt krok zpět.

Reagovat
Ferreira

proč?

Reagovat
Laliga

Endrick ak vôbec niekedy, tak minimálne tak za 2 roky môže byť považovaný za schopného byť druhý útočník. Skôr určite nie. To už by som skúšal skôr Alvara. Endrick je zatiaľ na seniorskej úrovni nevýrazný.

Reagovat
O.Giroud

rychlo naspat podpisat Diaza alebo RdT

Reagovat
CHONG

RdT by byl sen, ale už jsem se smířil s tím, že u nás ho prostě neuvidím

Reagovat
JeséRodriguez

To už se prováhalo loni bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohudík, že to nebylo nikdy ani zvažováno. On na Real není nastavený především hlavou, takového problémistu v týmu nechceš.

Reagovat
JeséRodriguez

Těžko říct, podle mě by Real bral s pokorou. Jsem rád, že by měl dorazit aspoň ten Joselu. Obecně mi to přijde lepší nápad, než Kane. Nerikam, ze nema kvalitu, spis mi přijde nesmysl vyhodit 100 mega za 3-4 sezóny. Hodně by se mi libil i Gerard Moreno nebo Rodrigo z Leedsu, spolehliví hráči na lavičku, kteří mají kvalitu a bude to pro ně vrchol. Chtěl bych vidět víc Španělů v RM, i když třeba ten Brahim Diaz mi taky přijde, že je slabej.

Reagovat
Nuno čomes

Proč by klub jako Real měl chtít průměrného Diaze?

Reagovat
O.Giroud

za oddanost ku klubu, kupili ho z Lyonu naspat za 20 mega a ostal s nimi az doteraz obetoval svoju karieru a cakal na svoju moznost a zrovna mu skonci zmluva ked Real nema utok

Reagovat
Eichel

on ale myslel Brahima

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Laliga

Radšej mal myslieť Luiza, ten by aspoň dával zmysel

Reagovat
Nuno čomes

Jo ty myslí jiného Diaze

Reagovat
O.Giroud

hej no, na toho sa asi už aj zabudlo

Reagovat
king23

Reagovat
Ladas321

Španělské deníky z toho zas udělali frašku když oznámili, že zůstane

Benzema se rozhodl asi správně.

Teď Perez koupi Havertze a za 100 milionu 30ti letého Kanea. Za 3 - 4 roky budou muset utratit další ranec za novou devítku.

Reagovat
misinho7

No tak sme kupili Endricka kde veria ze si ho vychovaju do top hraca ako Viniho ci Rodryga.

A myslim si ze urcite o rok skusia Mbappeho.

Reagovat
Gazdo

To je ale dost risk lebo moze prist jedno zranenie alebo mu mozu udriet prachy do hlavy a je po kariere a hlavne tak mladi hraci maju dost velke vykyvy

Reagovat
misinho7

jasne tak risk to je to je bez debaty, uvidime no. U Viniho a Rodrya to vyslo, som zvedavy na Endricka.

Reagovat
Neutron

ten chlapec nema este ani 17 rokov poriadne, na nom to stavat nebudete podla mna...

Reagovat
Laliga

Tak určite nie v najbližších 2/3 sezónach. Ktovie ako skončí vôbec. Zatiaľ to na seniorskej úrovni na veľké veci nevyzerá.

Reagovat
Messiáš

Endrick by měl být, co se talentu týče ještě možná dál než ti dva, ale ten přestup mu možná po psychické stránce úplně neprospěl.

Herně a střelecky se začal trápit. A momentálně je i mimo nominace Áčka, samozřejmě vzhledem k věku asi není nutné panikařit. Vincek v jeho věku neměl za áčko ani zdaleka tolik odehraného. Ale chci říct, že je v hodně choulostivé a citlivé pozici a nevypadá to, že by mu ten přestup tu hlavu ani trochu nezamotal. Vincek s Rodrygem se vyplatili, ale Reinier je průser, takže to je v tuhle chvíli trochu coin flip

Reagovat
smazaný uživatel

Ten příchod Kanea se mi nezdá jako pravděpodobný.

- Pérez nechce utrácet za starší hráče, po covidu přišli Alaba i Rüdiger zdarma, utrácelo se jenom za mladé talenty

- Rodrygo hraje lépe jako devítka, než pravé křídlo

- Mbappé bude moct v lednu podepsat předběžnou smlouvu

Reagovat
Ladas321

Takže žádné galactico a čekat na Mbappeho? To je vysoká hra v které Perez nemůže vyhrát, protože buď Mbappeho získá, ale Mbappeho strana pořádně Real“oškube” a nebo ho Perez opět nezíská a to bude totální ostuda.

Reagovat
Manik...

Kane super nápad.. 30 letý hráč z PL. Než si zvykne na ligu.. Bude stát balík, jedno zranění a máme dalšího Hazarda. Nehrajte pořád tu FIFU.

Reagovat
misinho7

Nepochybujem o tom zeby si Kane zvykol. Lepsieho hrotaka momentalne nezozenieme ( Haalanda asi nevykupime ) A pritom ma podobnu hru ako Karim, co bude sediet Vinimu a Rodrygovi. Borec v priemernom klube dava X golov a podla mna bude mat este extra motivaciu vyhrat konecne nieco. Za mna idealny prestup.

Reagovat
MarcoBanco

Tiez nechapem ten hate na Kane.. 30 rokov, hotovy hrac, skvele vykony v Tottenhame ktory mal formu aku mal.. Lewa este starsi a hned v prvej sezone top strelec ligy.. K tomu moc inych realnych moznosti na tu 9nu na trhu nieje..

Reagovat
misinho7

Reagovat
jsemdement

Kane i Havertz jsou dobry moznosti, oba se dokazou pohnout hloubeji, mic jim neprekazi, silny do vapna.. .

Reagovat
El Cid z City

Havertze nelze střelecky s Harrym vůbec srovnávat.

Reagovat
JeséRodriguez

U Kanea záleží za jakou cenu by měl jít...100 mega za něj nedává smysl

Reagovat
Manik...

Reagovat
O.Giroud

100 by to podla mňa bolo tak v rámci PL ak vôbec. V PL si môže dovoliť natiahnuť kluby lebo vie, že keby náhodou Harry ostane tak nebude trucovať lebo mu ide aj o rekord strelca PL. Na druhú stranu preto si nemyslím, ze

Reagovat
O.Giroud

*že by išiel do Realu či Bayernu a radšej by ostal v PL. Ale tak kto vie. Najviac to vidím na ManUtd aj keby za 120, síce stále plaču, že nie sú peniaze, Glazerovci fuj ale za posily stále dávajú dardy

Reagovat
Neutron

ja by som ho bral, hoci 100 mega mi pride hodne vela aj keby tych penazi bolo neviemkolko...a Glazerovci fuj su...z mnoha inych dovodov...

Reagovat
janinho

MU bude lutovat, ze ho uz pred rokom nekupili aj za 100/120 m.

Reagovat
Neutron

Moze byt, hoci rok dozadu mal namierene skor do City

Reagovat
Manik...

Reagovat
Salfovic

Rok před vypršením smlouvy za něj 100 mil nikdo nedá.

Reagovat
fenixLFC

za Hazarda dali este viac a v dobe, kedy ceny boli o neico nizsie nez teraz...

Reagovat
Salfovic

Ale byl o něco mladší.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
JeséRodriguez

Ale 120m je strašná raketa za hráče na 3-4 sezóny

Reagovat
O.Giroud

Tak nikto to este nedal, mozno ho pustia aj za 50

Reagovat
JeséRodriguez

To je fakt

Reagovat
janinho

100m vraj je cenovka pre kluby z PL. nepochybujem ze levy bude tlacit na jeho pripadny odchod mimo PL aj za cenu nizsej ceny. v tom stave ako su spurs teraz harry nepredlzi ani nahodou takze o rok by siel zadarmo. sice zmrd levy to bude natahovat donekonecna lebo vie ze real harryho po odchode karima potrebuje, ale ani perez nie je podrztaska a verim ze sanchez to s levym nejak zvladne. za nejakych 85 sa to vzdy oplati. harry este kludne 3/4 roky na top urovni potiahne

Reagovat
JeséRodriguez

85 za 3-4 roky bez možnosti nějakého prodeje, to se teda za mě moc nevyplatí. Doufám, že Peréz tolik peněz nevyhodí. Raději bych počkal rok a zkusil třeba toho Mbappého, nebo Haalanda. Letos bych to polepil Joseluem, koupil Gerarda Morena z Villarrealu a klidně zkusit i toho Lukakua na hostování...

Reagovat
janinho

za 85 by si mal na 3/4 roky jedneho z top svetovych utocnikov. zidane sa tiez kupoval s tym ze sa potom dalej preda? ist do sezony s hrotakmi joselu, moreno alebo lukaku real nemoze v ziadnom paralelnom vesmire. jedine teda ze sa uspokojime s top4. naposledy sme za hrotaka dali 63m a predali sme ho za 0 eur. potrebujeme na hrot uplnu kvalitu a ked sa karim rozhodol odist, tak treba ist all in po harryho. za mna ani ten joselu nemusel prist, mohli sme zadarmo podpisat stale mladeho thurana. mal krasne cisla v bundeslige, vie zahrat v utoku na oboch stranach aj v strede, je vysoky takze aj na standardky dobra volba... nechapem ze sa vobec neriesil.

Reagovat
JeséRodriguez

Nevím no, Kane ať zůstane na ostrovech. Joselu je na lavičku spolehlivej příchod, je jasné, že to není na základ, ale věřím, že nějaké góly dá. Lukaku v top formě by byl hodně zajímavej hráč pro Real, je ale otázka, jestli by se s ním umělo pracovat. Moreno je nedoceněj fotbalista...a Thuram by asi nechtěl leštit prkno, a i přes pěkná čísla v BL by byl jeho příchod velkou neznámou. Toho bych rád viděl v AC Milán, taková ideální destinace a ideální krok v jeho kariéře.

Reagovat
Salfovic

Lukaku by mohl být zajímavej, koncem sezony se dostal do skvělé formy. I když třeba by i u vás brečel po Interu.

Reagovat
JeséRodriguez

Je to velkej otazník no. Ale osobně bych to, pokud by šlo o formu hostování, risknul, tu jednu sezónu to s ním zkusit a vidělo by se. Přijde mi to prostě lepší, než dát 80-90 mega za Kanea a dalších 60 za Havertze.

Reagovat
Salfovic

Hostování asi ne, ale Chelsea se ho ráda zbaví, takže by ani nemusel bejt tak drahej.

Reagovat
JeséRodriguez

nebo takhle no

Reagovat
janinho

Lukaku je pre mna psychicky prilis labilny na to aby mohol byt prva volba v Reale. netreba zabudat ze sa v tej chelsea nepresadil nie raz ale 2 krat, rozni treneri, vyrazne odllisny tim. thurama som chcel ako backup ku karimovi, teraz pripadne k Harrymu. pre Harryho je MU lahsia volba, ostal by doma, mal by tam tiez isty zaklad a nebol by az taky tlak na neho, ale kedze fandim spurs aj realu tak ak uz ma odist tak by som si velmi zelal jeho odchod do realu lebo viem co je to za kanoniera. navyse je skvely do kombinacie co pri vsetkej ucte k lukakovi ten chlapec nie je ani nahodou.

udajne si Carlo vyziadal Harryho tak uvidime. vieme dobre co je to rokovat s Levym. ale nerataj ze chelsea pusti lukakua za nejakych 50m, to podla mna ani nahodou. aby nestal tiez 75/80m, ked za neho dali cez 100m. to uz by som radsej bral lautara alebo alvareza zo city.

Reagovat
JeséRodriguez

Alvaréz by se mi v Realu líbil ze všech útočníků nejvíc, ale to je bohužel hodně nereálné, proto jsem ho ani nezmiňoval. Lautaro nevím, je pro mě takovej nečitelnej. Samozřejmě je to i o penězích. Kane by se typologicky za Karima určitě hodil, umí si odskočit mezi řady pro balón, rozehrát, je gólovej. Ale na tu chvilku to je za mě prostě moc peněz. Jinak jsem rád, že ten backup bude nejspíš Joselu. Thuram ať roste, rád bych ho viděl v tom AC. Stejně když se tak zamyslíš, tak na trhu na tom hrotu moc osvědčená kvalita není...Kane tohle sice splňuje, ale je škoda, že nemá aspoň o 2 roky míň

Reagovat
janinho

jj, pokial sa nestane ze alvarez sam nepoziada o odchod lebo nebude chciet byt 2jka za haalandom tak jeho zo city nevykupi nikto.

mne by ten harry nevadil ani keby dosiel len na 3 sezony. uz neriesim co bude o 3 roky a tiez nie kolko bude stat. fanusik z toho nebude mat nic ci klub za neho da 70m alebo 120. tak by som aspon vedel ze zaplatime za kvalitu. o rok dojde endrick aj ked si myslim ze ten hype na neho mu skor skodi nez pomaha, zbytocne na neho urobia velky tlak a uvidi sa co bude s tym haalandom a mbappem. teoreticky mozeme ziskat hociktoreho z nich, mozno aj obidvoch ale aj ked som si myslel ze haaland 2024 alebo 2025 pride tak zacinam byt trosku skepticky. mbappe sa udajne perezovi ospravedlnil tak si myslim ze buduce leto tu bude zase ten kolotoc o tom ako chceme mbappeho dookola kazdy den. uz by som ho do realu nechcel, ale myslim si ze teraz uz pride. ale toto leto tam za karima potrebujeme tu najvyssiu kvalitu ak chceme hrat o tituly. a podla mna by harry v 1.sezone posadil na prdel co sa tyka cisel aj lewu. a ten prisiel do barcy este o 4 roky starsi.

Reagovat
JeséRodriguez

Jj, to souhlasím, bohužel.

Je pravda, že CZ/SK jsou asi ti poslední, kdo by měl řešit, jestli to bude 120 nebo 70m...Taky si myslím, že na Endricka bude enormní tlak, a bude to mít hodně těžké. Tak Lewa přišel zadarmo, a já bych chtěl i toho Bellinghama, tak nevím, jak by to přestupy Kanea a Havertze ovlivnily. Každopádně mi oba přijdou zbyteční, a máš pravdu, že Kane by byl zárukou kvality. Právě i díky té mezihře...zároveň bych rád viděl i Joselua v akci, tak nevím, jestli by si přes Kanea kopnul. Právě se trochu i obávám, že by třeba po přestupu Kanea nemusel přijít ten Haaland. Ale tak ono by se za ty 3-4 roky mohlo stát cokoliv, může zase vyletěl někdo jiný, kdo by dával potom větší smysl, než Haaland s Mbappem. Přece jen, na Mbappeho nej post je tam Vini, ta devítka by měla být víc do kombinace, a mohl by ji klidně hrát ten Rodrygo, je tam pak ještě ten Endrick, to je takovej trochu otazník...takže budeme věřit Perézovi, že ví, co dělá

Reagovat
Pavrik

Lewa neprišiel zadarmo, stál 45m. Kanea by som za takých 90 bral, len si nemyslím, že by chcel do Realu prísť, keď je oňho v Anglicku záujem.

Reagovat
janinho

jak pise kolega nizsie, lewa nestal malo ale tak za kvalitu zaplatis aj v tomto veku. a ja som presvedceny ze harry moze potiahnut minimalne do takeho veku ako karim.

haalanda som bol presvedceny ze pride v tom 2024, ale uz aj o tej klauzule sa pisalo ze je tam, potom ze tam nie je... kym sa im takto dari tak si myslim ze sa nebude ponahlat prec. okrem toho som cital ze s tym jeho platom je to trosku inak, ze on ma sice zaklad ako KDB,tak aby si nerozdrbali platovu strukturu ale ze ma take brutalne vykonnostne bonusy, ze moze skoncit az na mega tyzdenne.

ja budem spokojny ak dojde harry. bellingham moze byt OK, ci dojde joselu alebo thuram tam na tom az tak nezalezi aj ked si myslim ze ako backup by ten thuram urobil dobre sluzby. a o 2 roky sa uvidi co s haalandom.

Reagovat
JeséRodriguez

Ok, to mi vypadlo, díky. Měl vlastně taky rok do konce smlouvy.

Pokud přijde Kane, je za me lepší Joselu, než tam zabíjet Thurama. Možná by se hodilo ještě prave křídlo na hraně základu a lavičky, Rodrygo zahraje i na 9 a kopnul by si hodně, a ještě by to bylo pojištěné Joseluem.

Reagovat
janinho

len lewa tam uz na ten odchod riadne tlacil, to si myslim ze harry nebude robit tak uvidime co bude vyvadzat zase levy. my rok nemozeme cakat, takze kane v reale si myslim ze je moznost teraz alebo nikdy.

to prave kridlo tam pocitam ze bude alternovat brahim. ja by som bol radsej keby sme predlzili asensia a brahima spenazili, ale co uz. drzim palce marcovi aby ukazal vsetkym tym hejterom co mu nakladali posledne 3 roky na co skutocne ma. lebo na to ze bol posledne sezony aj s malou minutazou nas 3.najlepsi strelec dostaval na fanpages taku sodu jak keby hral neviem ako zle.

Reagovat
JeséRodriguez

Taky si myslím, že pokud nepřijde Kane letos, tak už nikdy. A co se týče Asensia, jeho odchod mě mrzí, jak říkáš, gólovej, ideální žolík. Věřím, že se v PSG chytne a ještě všem ukáže. Naopak Brahimovi moc nevěřím.

Reagovat
Hlahart

Co znamená, že je Havertz dobrý do vápna?

Reagovat
Salfovic

Dokonce silný

Reagovat
Kluivert9

Dokonce dobrá možnost

Reagovat
Dortmunder

Dokonca mu neprekáža "míč".

Reagovat
janinho

ten hate ide od ludi ktori kanea videli hrat 3 krat za cely zivot. on jediny (s vynimkou haalanda) dokaze karima nahradit, ak nie este prekonat.

Reagovat
MarcoBanco

Ako na prekonávanie Karima už zase má svoj vek, ale stále viac než adekvátna náhrada

Reagovat
janinho

nemyslim celkovo v historickych tabulkach, ale myslel som ze tie cisla z poslednych sezon, resp. po 30tke ake mal karim by podla mna vedel dat aj harry. on mi pride velmi podobny hrac prave s harrym. tiez sa obidvaja radi stahovali po lopty do zalohy, obaja skvely do kombinacie, v 16tke fakt nepotrebuju na gol 3/4 sance ako niektori ini, na penaltach je harry este istejsi ako karim... strasne by som si zelal toho harryho.

Reagovat
Bucky

Reagovat
Nikikrew

Lol to je pekna hlupost. Kane by v lepsom time a v horsej lige prihliadnuc na jeho 1 sezonu tych 25 golov nasadzal.

Reagovat
Manik...

V PL určitě.

Reagovat
icka

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
penepi

Reagovat
r.mrazik

Nesmíš hrát pořád FMko...

Reagovat
Eichel

Kaneových 30 ligových gólov v Spurs je lepší výkon než Haalandových 36 v City. Je to skvelý hráč, typologicky by dokázal zahrať to, čo Benzema a snáď aj lepšie, rok do konca kontraktu... a 30 zas nie je také strašné, viď Lewa. Nič lepšie na trhu cez leto nebude a Levy ho radšej predá von, než v rámci UK.

Reagovat
Talker

Tak ono teoreticky to může být skvělá investice, pokud jim vydrží 5 let.

Problém je, že prostě stačí zranění a už se toho hráče a platu nikdy v životě nezbaví, viz Hazard, který odehrál u nás každou sezonu 40+ zápasů a několik sezon 50+ a v Realu se prostě rozpadl.

Reagovat
r.mrazik

tak rozpadnout se muze i mlady hrac,viz dembele...

a kane zatim zdravotne dost drzi

nejspis dopadne jako Lewa

Reagovat
janinho

hazard sa rozpadol hlavne v hlave. prist po vysnenom prestupe ako historicky najdrahsi hrac realu vyzraty o 7/8 kil navyse nemoze urobit hrac ktory ma v hlave poriadok. to si na tejto urovni nedovoli nikto a argumenty ze to robil aj v chelsea su proste mimo. to je ako keby som chodil rok po pohovoroch, najdem si super job a 1.den pridem v stave ze pachnem od chlastu a mam pochcane gate. ten meunier mu tam fakt riadne uskodil, ale keby bol hazard normalny tak sa cez to dostane.

Reagovat
janinho

uplny suhlas. to ze bude mat v lete 30 nic neznamena, ved v najhorsom time za poslednych 5/6 rokov dokazal dat v lige 30 kuskov. to je normalne paranormalny jav a za mna je to minimalne taky dobry vysledok (ak nie lepsi) ako haalandovych 36. ak by stal 80m tak za 3/4 sezony s 25g v lige je to stale dobra investicia. ked vezmem kolko nas stali taki experti ako hazard, jovic, mariano a ich goly by som asi spocital na 2 rukach.

Reagovat
Csaplárova past

Lewa o 4 roky starší si na ligu zvykat nemusel. Navíc by Kane přicházel z těžší soutěže do snadnější. Kane dlouhodobě udržuje stabilní výkonnost a patří mezi nejlepší na své pozici. Pro Real by bylo velkou chybou neucházet se o Kanea ....

Reagovat
janinho

ty sa citis strasne mudry...

30r. no a? ma 29 a v najhorsom thame za poslednych 10 rokov dal v lige 30g. nebyt jeho tak spurs hraju mozno o zachranu.

nez si zvykne na ligu... hrac s takymi medzinarodnymi skusenostami ako on mozno bude potrebovat mesiac a bude OK.

jedno zraneni a... pozri si historiu jeho zraneni, kolko krat mu v PL presliapli kotnik tak ze neymar by uz mal obe nohy amputovane. a nielen ze hra ale hra na uplnej top urovni. to zranenie predsa mozes povedat o hocikom. staci ze si mbappe zajtra na treningu urve ACL a uz nikdy nebude taky dobry ako doteraz...

je to jediny dostupny hrac ktory dokaze karima nahradit. a dat 80-90 mega za 3/4 top sezony je stale ok.

Reagovat
Mateo16

Kane

- Ma 30 rokov takeho hraca uz Flore nekupuje

- Vysoky plat a extremne tazke sa takeho hraca zbavit ( Eden )

- Vysoka cena

Reagovat
penepi

o rok mu končí zmluva, tá cenovka nebude taká horibilná, 30 rokov je absolútne OK vek pre hotového útočníka, pokojne môže na top úrovni ťahať aj 4-5 rokov

Reagovat
Laliga

Teraz ale nemá veľmi na výber. Ale tiež myslím že príde skôr Kai. Bohužiaľ.

Reagovat
One-Real

Víc jak 10 let zpátky jsme se tu hádali, jestli je lepší hráč Gonzalo nebo Karim. O dalších x let později dostával kotel za svoje výkony (oprávněně), a jako hráče pro základ Realu ho v tu chvíli viděla jen moje neobjektivita . Kdo by v tu chvíli čekal, že v téměř 35 letech zažije sezónu, kdy bude individuálně lepší než všichni ostatní, zaslouženě vyhraje GB, a poslední jízda dosluhující generace Realu povede k double. Jsem rád, že si na Real odkopal ještě rok, převzal GB jako kapitán týmu, a odejde s grácií.

647 zápasů (5 v počtu zápasů v historii Realu) 353 gólů celkově (2 nejlepší střelec historie Realu), nejvíc asistencí v historii Realu, 237 gólů v La Lize (4 nejlepší v historii), 90 gólů v LM (4 místo v historii).

Adios Karime! Legendo Realu, legendo fotbalu.

Reagovat
Mateo16

Reagovat
misinho7

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
zasranej malíř

Reagovat
r3

Reagovat
Manik...

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
CHONG

Reagovat
king23

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Laliga

Ale nesúhlasím s tou zátvorkou Karim odvádzal každoročne, s výnimkou možno jednej sezóny skvelé výkony. Len hodnotenia sú žiaľ zväčša veľmi povrchné. Tá čierna robota ktorú on ako ST odvádzal je niečo čo dokáže pramálo útočníkov. Príklad: Taký Ronaldo - dlhá lopta 9/10 stratená(respektíve v posledných 3/4 sezónach uňho končili väčšina lôpt), Ronaldo na zemi máva rukami ako zmyslov zbavený čakajúc či ho rozhodca vykúpi a pískne nejaký ten faul. Karim drvivú väčšinu lôpt vyhral, dokázal so stopérom na chrbte stiahnuť loptu zo vzduchu, dostať ju pod kontrolu, podržať a úspešne rozohrať. Toto nám neskutočne pomáhalo v mnohých ťažkých zápasoch. Celkovo ako sa ako útočník obetoval popri Crisovi, to je tiež niečo čo sa často nevidí, o to viac keď on sám prichádzal ako strelec. To že zahadzoval šance mi vždy prišlo úsmevné. Borec ako Cristiano v zápase poslal 10 lôpt na tribúnu než dokázal skórovať. Karim vystrelil raz mimo a už bol kopyto

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
MarcoBanco

Určite súhlas akurát možno s tými 10 loptami čo CR poslal na tribúnu aby dal 1 gol, s tým by som bol opatrný ako jasné, kaźdý máva deň blbec, ale zrovna on bol v tom Reale permanentne vo forme až na pár malých výkyvov. Kolko krát mu stačili 2 pološance na 2 góly.. Klobúk dole pred oboma

Reagovat
Laliga

Ja som to nemyslel tak že by mal zlý deň, alebo pálil šance. Ale že na tie góly potreboval podľa mňa v konečnom dôsledku viac striel v priemere než Karim. Keď mal trochu priestor už to šil na bránu. Určite mal v priemere tak 10 striel na zápas Neviem či sa to dá dohľadať, ale verím že by mal určite oveľa vyšší podiel strela/gól než Benz.

*Ono aj keď by sme to našli tak sa to nedá brať úplne tak povrchne, lebo ako vravím Cris strieľal aj od rohového praporku. Odtiaľ sa dá ťažko čakať gól

Reagovat
MarcoBanco

Tiež pravda

Reagovat
JM

Reagovat
valloire

jasná věc

Reagovat
meril

Tohle je mazec, během dvou dnů skončil Hazard, Asensio a teď Karim.. aktuálně máme v útoku jediné dva hráče, a to jsou Vini a Rodrygo sem hodně zvědavej koho vedení v létě přivede

A jinak samozřejmě díky za všechno Karime!! Jsi legenda!

Reagovat
samoyed

No a s odchodama neni konec. Dneska tipuju jeste Nacha.

Reagovat
MarcoBanco

Na PK by sa možno dal počitat ešte Fede, nakolko do stredu pride Jude takže tam ich bude až až.. a na kridle nebol zly.. aj ked zamňa dobre zahra na každej pozicii

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě se psalo o možnosti hostování Lukakua, což by byla určitě taky zajímavá možnost. Firmino je prý out. Nezapomínal bych ani na Álvara, kterého očekávám v A-týmu. Vůbec bych se nezlobil, kdyby on a Nico Paz dostali výraznější roli, po těch letech by to už konečně chtělo zapracovat hráče z akademie.

Reagovat
samoyed

Firmino je out, protoze je uz domluveny Joselu. Priorita za Benzemu bude Kane. Havertz jako versatilni hrac na nekolik pozic (ala Asensio). Prijde jeste Brahim. A pak mladici z Castilly no. Za me by mel nejvetsi sanci dostat Arribas, ktery Castillu tahne uz nekolik let.

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu jsem se obával, že se Firmino zvažuje jako náhrada Benzemy.

Reagovat
Bandita_Harry

Prečo by si nechcel Bobbyho zdarma ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jedině jako hráče na lavičku, ale i tak mi přijde Joselu vhodnější.

Reagovat
Mateo16

Joselu ma byt 3 utocnik za Mariana

Reagovat
Laliga

Arribas nato nemá. Tiež sa prikláňam skôr k Nicovi. Tam je skoro súdiť. Predsa je o tri roky mladší, možno by sa chytil. Arribas by mohol hrať LaLigu eventuálne, ale nie za Real.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
ADM

Legenda za posledných pár dní sa nejakým spôsobom "lúčia" Messi, Ramos, Benzema, Alba, Busquets .. pre mňa už asi naozaj definitívne koniec jednej veľkej éry a mojej víkendovej mladosti pri streamoch

Reagovat
misinho7

to boli casy...

Tieto legendy plus nonstop hadky Ronaldo vs Messi jeden den drbol Hattrick Messi, potom Cristiano atd...

A celkova ta era Mourinho vs Guardiola atd. Top top.

Reagovat
Jacks11

kamo ale ÉRA Mourinho vs Pep ve Španělsku už je přes 10. let pryč :D

Reagovat
misinho7

No a?

A v tej ere hral Karim, Messi, Ramos, Busquets..

Reagovat
MarcoBanco

Hlavne tie El Clasica mali uplne inú príchuť, ked tam boli 2 naj hrači na svete, žltý/červený Pepe, Ramos.. a samozrejme hrači ako Xavi, Xabi, Iniesta

Reagovat
Salfovic

Zlatý věk El Clásica

Reagovat
dextroza_m

Hráli proti sobe dva nejlepsi tymy sveta, ted uz to tak neni...

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
r.mrazik

Tyjo. Vždyť se na to nedalo vůbec koukat, co z toho Mourek udělal za sracku...

Reagovat
Pepe1911

Na co se nedalo koukat? Na to neskutečný nasazení, napětí, fotbal nahoru dolu, žijící legendy a neuvěřitelný emoce a spoustu golu?

Reagovat
MarcoBanco

Reagovat
r.mrazik

jo,nedalo se na to koukat

byla to okopavana a stale behani za rozhodcim,co z toho udelal mourek

Reagovat
Gazdo

Pre nezaujateho fanusika asi hej. Ale pre nas zaujatych tam boli emocie o ktorych som si po tej ere myslel ze uz pri futbal nezazijem a skoro som uz na to zabudol az kym neprislo toto MS a finale kde som zil futbalom prave tak ako vtedy a pripomenul si ze futbal nie je primarne o hre ako takej ale o emociach ktore so sebou prinasa

Reagovat
MarcoBanco

Presne tak, hlavne mi pride ze v tej dobre Real a Barca tolko nestracali v lige ako teraz.. čiže prehrate el clasico znamenalo omnoho viac

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
r.mrazik

jako emoce bylo to,ze real tam behal,okopaval hrace barcelony a pak tam hraci a treneri behali kolem rozhodciho?

ja chapu,ze pohledy do minulosti jsou takove krasne romanticke,ale tyvoe si dost dobre pamatuju,jak na ty el clasica prskal cely EF,jak se na tu sracku nedalo koukat

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne se hodne behalo

Reagovat
Gazdo

Pretoze si bol nezaujaty fanusik vyssie to pisem

Reagovat
valloire

přesně tak

Reagovat
king23

Reagovat
valloire

jako vždy mimo

Reagovat
Manik...

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Eichel

a ešte sa bude lúčiť Lloris alebo Zlatan

Reagovat
smazaný uživatel

Lewa ho znicil

Reagovat
misinho7

Teraz co su spekulacie tak vraj chcu Havertza, Kanea a Joselu co sa tyka utoku.

Akoze vie hrat Havertz aj kridlo? Lebo neverim zeby sme ho kupili ako backup za Harryho a Joselu bol druhy backup.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná Carlo trvale přejde na 4231, v závěru sezóny se mi ty zápasy, kde jsme tak nastoupili, líbily. Desítku by mohl hrát Bellingham, Rodrygo, Havertz, Brahim a samozřejmě Modrić. Byla by tam velká variabilita.

Reagovat
Hlahart

Nedokáže. Paradoxně by byl asi nejlepší na hřišti s Kanem současně

Reagovat
Talker

Jako on ti zahraje v té ofenzivě všechno. Ale nic na TOP úrovni. My ho schovali na hrot, kde nejméně škodil.

Je otázka, co od křídla očekáváš. Jestli rychlost, tak tu nemá. Ani v pohybu, ani v rozhodování. Kličku? Hodně průměrná. Přesnost přihrávek a centrů? Nope.

Jeho silné stránky (alespon u nás) jsou pohyb bez míče (kdy si teoreticky dokáže najít místo ve vápně, pokud je někdo před ním), to, že se toulá po hřišti a dokáže se zapojit do hry a slušná hra ve vzduchu (ale ne špičková).

Reagovat
Mateo16

Ten prestup ide na Ancelottiho hlavu tak aspon ho budeme moct po sezone vyhodit

Reagovat
Talker

Takhle - já jsem moc rád, že se o něm spekuluje alespoň s váma. Já čekal, že za něj dostaneme nějakou lowball nabídku od Lipska nebo BVB za 20-30 mega, kdy bychom ho nakonec udali za 40.

Takhle si myslím, že bychom vás mohli natáhnout za 50-60.

Reagovat
kissak

Joselu je reálná spekulace?

Reagovat
samoyed

Joselu a Fran Garcia jsou uz na 99,9% podepsany.

Reagovat
O.Giroud

vidis aky klenot ste mali v time

Reagovat
kissak

však taky při jeho odchodu ukápla nejedna slzička

Reagovat
Furia Ceca

Vlahović

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Mateo16

berem jeho sa zbavit o rok nebude problem

Reagovat
-R2D2-

prosím

Reagovat
smazaný uživatel

Koupíme za 70 a za rok prodáme zpátky do Juve za 110.

Reagovat
Phillipinho

Bral bych vymenu za Moratu.

Reagovat
Messiáš

On to je pořád skvělý striker, jen ten dinosaur Allegri jej neumí využít

Reagovat
Furia Ceca

To bych úplně netvrdil... Vlahović je fotbalově dost hloupej a neumí hrát do zavřený obrany. Proto byl ve Fiore dělo a v Juve, proti kterýmu všichni brání, mu to najednou nejde.

Reagovat
Messiáš

Je jasný, že je na něm deka, asi mu ani WC nepomohl a ty fámy kolem, že šustí manželku spoluhráči v národaku. Není to jenom o něm. Celá řada špičkových ofenzivních hráčů hraje pod svoje možnosti a naopak se daří snaživcům jako je Milik. Celkem věřím, že tým, který ho koupí si bude mnout ruce. Ten první půlrok v Juve neměl vůbec špatný.

Reagovat
Bastaron

ten jde k nám

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
2miguel1

Budu chybať jeho goly dosť vyrazne. Ešte horšie pre Real, že na trhu nieje žiadna nahrada. Kane jedine, ale angličan v Reale no, nezavidim.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Lewa se u nas aklimatizoval celkem rychle a zacal ihned sazet goly, navic je o ctyri roky starsi nez Harry

Reagovat
Unique

Lewa není angličan

Reagovat
smazaný uživatel

A? Oba hrali v jine lize nez spanelske v cem je jako Lewa zvhodneny oproti Harrymu, kdyz jsou to oba zabijaci a nikdo z nich predtim nikdy nehral ve Spanelsku? Tvuj (ne)argument moc nechapu

Reagovat
Maximm9

Tak na Messiho se plive, ze to je zaprodana mrdka, ktera si pujde do Arabie pro 600mega a u Benziho spravny krok, protoze uz vyhral vsechno

Ale jo, proc ne. Takhle by to melo vypadat. Vyhrat vsechno v Evrope, stat se nejlepsim a potom ve 35 na duchod si jit jeste zarobit a hotovo ! Real ma hromadu casu se s nekym domluvit. Ten Kane dava asi nejvetsi smysl.

Reagovat
-R2D2-

Jasná ukázka nároků na toho, či onoho.

Reagovat
Ladas321

Benzema nevydělal tolik co Messi za svou kariéru a Benzema je kulturně k Saúdské Arábii rozhodně blíž než Messi.

Reagovat
Salfovic

Tak teď nevím, jestli se ho zastáváš nebo ne.

Reagovat
valloire

no plivalo se na CR už předtím

Reagovat
Spalovač šancí

Proč mu těch 100 mega nedá Real?

Reagovat
Ángel di María 22

Karime, diky za vse!

Veril jsem mu, i kdyz dostaval strasnou bidu. Sympatak a nakonec i lidr. Zlaty mic byla jen tresnicka za skvelou karierou.

Ted hlavne prosim ne nejaky Kane a podobna kopyta.. radsi tu sezonu odehrajme bez hrota a pak s tim moneywhore Mbappem, nez ted kupovat nakou blbost. Vzhledem k moznostem na trhnu se ale obavam, ze pristi sezona valna nebude

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
misinho7

v com je Kane kopyto? Zato ze je anglican a nema techniku jak Neymar?

Idealny hrac za Karima. Nemozme ist do sezony bez hrotaka..celu dobu nadavame ze nemame backup za Karima a nakoniec pride backup(Joselu) a odide hlavny utocnik a my s tym budeme ok?

Reagovat
-R2D2-

“… nez ted kupovat nejakou blbost…”

Cože? Nespletl sis Harryho?

Reagovat
Svatej

Kane a podobna kopyta, lul

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Hlahart

To je fakt hrozný, co tady předvádí

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Eichel

Kane kopyto... tyvl

Reagovat
Manik...

Reagovat
The Krupy

Považuješ za sympaťáka niekoho, kto vydieral vlastného spoluhráča?

Reagovat
Neutron

tvl

Reagovat
smazaný uživatel

Kane a kopyto

Reagovat
misinho7

Real Madrid have already made first contacts with Tottenham & Harry Kane's entourage. [MARCA]

Real Madrid have started talks with Kai Havertz' entourage. [Relevo]

Nespime nakoniec ak sa im podaria obidvaja plus Joselu tak ten utok bude super K tomu este Brahim na kridlo ( co je ale za mna oslabenie voci Asensiovi)

Reagovat
Cracker10

Oba dva mi tam teda vubec nepasujou.

Reagovat
Mateo16

Toto je ta Marca ktora ešte vcera pisala ze Karim zostava

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
misinho7

to nepisala len Marca ale vsade to bolo...ale nepopieram ze Marca niekedy netrafi no..

Reagovat
Kluivert9

Někdy

Reagovat
misinho7

tak to asi ako kazde noviny no

Reagovat
Kluivert9

Tak co se týče Barcy, tak jsou totálně mimo pořád a u Realu evidentně taky žádná sláva

Reagovat
Phillipinho

Na druhou stranu Relevo je od minuly sezony snad nejlepsi zdroj ve Spanelsku. Ten tym v cele s Matteem Morettem jedou bomby

Reagovat
avicii

Neviem co si sľubujete od Havertza a co bude na ňom super

Reagovat
Hachim Mastour

omg to sú luxusné peniažky

Reagovat
misinho7

Na druhej strane, toto leto konecne nejake vzruso aj od nas. Vzdy to bolo tak max o jednom-dvoch hracoch. Taketo cosi sme tu nemali velmi vela rokov. Bavi ma to

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Přesně. Nijak zásadně se naše hra neměnila, příchodem dvou hráčů se vždy spíš jen doplňovalo.

Reagovat
-R2D2-

Reagovat
Salfovic

Tak klub jako Real by měl jít po tom Osmihlenovi, ne ?

Reagovat
misinho7

Absolutne sa nam tam nehodi. Plus Neapol zanho popyta 150 a borec mal zatial jednu top top sezonu.

Kane je istota. Ak ho teda Levy pusti.

Reagovat
Truffaldino

Proč se tam nehodí? Od příchodu do Itálie hraje skvěle, s každou sezónou roste, už loni byl skvělý, byl hráčem měsíce března a získal cenu pro nejlepšího mladého hráče sezóny, letos to posunul na nejlepšího hráče ligy, Neapol bez něho byla poloviční, motal obrany v domácí lize i v LM. Je velice silný na míči, dá se s ním dobře kombinovat a dokáže vyčarovat gól i z krkolomných pozic. Cena bude 100+, to je díky Anglii v současnosti realita, ale ve fotbale v jeho věkové kategorii vyjma Haalanda zajímavější devítka není. Dle mě je tu jediný problém a to je právě ta cena vzhledem k tomu, že za dalších sto milionů chcete anglickou hvězdičku z německého developer týmu, pořád sníte nad Mbapém a zároveň potřebujete přivést poměrně dost hráčů na udržení šířky kádru.

Reagovat
Salfovic

Přesně, za klíčové bych bral to, že válel i v LM.

Reagovat
vilp

"Je velice silný na míči, dá se s ním dobře kombinovat" ...Osi je super hroťák, ale tohle právě vůbec není pravda, kombinovat se s ním nedá, techniku a první dotek má snad ještě horší jak Lukaku. Oproti Karimovi v mezihře totální poleno.

Reagovat
Svatej

ja se na neho s micem nedovedu divat ani na YouTube

Ale zas je fer rict, ze vzdycky nejak projde tam, kam potřebuje, jen u toho vypadá šíleně a bez kontroly

Reagovat
Hachim Mastour

Harry pod. ja by som ho zobral chlapci

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
blade115

Vemte Havertze, ani nepoznáte rozdíl.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Svatej

Reagovat
avicii

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Talker

Prý to Poche chce blokovat. Už ho nemám rád.

Reagovat
Salfovic

Tak je to fanda Realu, takže se to dá pochopit.

Reagovat
Svatej

Tuchel out

Reagovat
Svatej

Síla zvyku

Reagovat
TopinB

Reagovat
Manik...

Reagovat
Unai

Reagovat
raduinho

Reagovat
Igli

Reagovat
TopinB

Reagovat
Salfovic

Já nechápu, proč Realisti pořád tak touží po Mbappém, když na jeho nejsilnější pozici mají juniora.

Reagovat
Ladas321

Protože ví, že junior nikdy nedosáhne takové úrovně

Reagovat
sensei25

V mojich ociach bol a bude vzdy Benezema polienko.V rebricku mam inych hracov na ktorych nezabudnem.Nanho okamzite.Realu vsak bude chybat urcite.Doteraz nenahradili Ronalda a budu mat problem teraz o to vacsi.Reci o ekonomickej sile Realu sa teraz ukazu v pravom svetle.Myslim,ze kopec naivnych tutkov toto leto vytriezvie.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Mishko

to už si tu rovno mohol napísať "som maximálne neobjektívny a zaslepený takže diskutovať o niečom inom ako je blahorečenie Barcelony a nadávanie na Real so mnou nemá zmysel" a ušetril by si 2 minúty času

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sensei25

Ake nadavanie na Real?Len mam ten svoj rebricek hracov na ktorych nezabudnem niekde inde.A su v nom aj hraci Realu a aj kopec hracov z inych muzstiev ako je Barca.Z realu to je Ronaldo,Ronaldo,Zidane,Beckham,Figo,Effenberg,Mendieta,Ronaldinho atd atd.Benzema tam veru nepatri a je jedno ci obliekal dres realu alebo niekoho ineho.

Reagovat
CHONG

Effenberg, Mendieta a Ronaldinho - legendy Realu

Reagovat
sensei25

Nevies citat dementik?

Reagovat
sensei25

Ospravedlnujem sa.Zle som to napisal.Ti ostatni hraci su zamozrejme z inych klubov

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
dextroza_m

Ale famousci Realu mu na Bernabeu tleskali, takze bych ho bral mezi legendy Realu

Reagovat
Unai

Reagovat
Gazdo

Tvl toto je zase skvost

Reagovat
valloire

Jestli je Benzema poleno, tak to potom je poleno i Messi.

Reagovat
oli9

Legenda Realu. Poslední roky hrál neuvěřitelně. Na těchto odchodech je nejblbsi to, že klub nepodoji ty šejky a hráči k nim jdou zadarmo...

Reagovat
Salfovic

Proč ho vlastně pouští zadara? Nějakejch padesát mil by pro ty velbloudáře nebyl žádnej problém.

Reagovat
misinho7

lebo mu konci zmluva..on sa dohodol na predlzeni len ustne, nic nebolo podpisane..cize ide jak volny hrac

Reagovat
samoyed

Protoze mu za mesic konci smlouva a nechce podepsat novou? Jako co s timhle ma Madrid asi delat? Existovala verbalni dohoda, ze podepise novou a pak si to proste rozmyslel.

Reagovat
Salfovic

A neměl Real opci na jeden rok ?

Reagovat
samoyed

Jako mluvilo se o tom, ze tam byla nejaka klauzule ve smyslu, ze kdyz vyhraje Ballon d'Or, tak automaticky dostane i rok navic, ale evidentne to neni pravda.

Reagovat
Csaplárova past

Každý druhý zápas gól a to dlouhé roky jen sekundoval Ronaldovi. Velký hráč a legenda toho klubu. Roky byl podceňovaný ...

Reagovat
Salfovic

Ronaldův gólonoš.

Reagovat
Unai

Reagovat
smazaný uživatel

Nacho a Ceballos v základu, hmmm... (reálně z toho samozřejmě žádné závěry dělat nejdou )

Reagovat
Pepe1911

Jeden z nejchytřejších útočníků vůbec a můj velikej oblíbenec od začátku. Dvojka Gonzalo a Karim super. Neuvěřitelnej a zaslouženej finish kariéry. Díky za vše.

Reagovat
2miguel1

Busquetsov a Benzemov odchod je win win pre Barcu. Benzin im bude chybat, stale elitna 9.

Reagovat
celeb

zas kapitán Roberto tú výhodu poľahky zneguje, neboj.

Reagovat
fabec1222

No a když si člověk vzpomene na tu jeho první sezonu... Vypadalo to, že to bude totální prokauč Nakonec je z něj legenda na úrovni Raula.

Reagovat
El Cid z City

Raúl je určitě větší legenda, no Benzema je lepší hráč.

Reagovat
misinho7

No to neviem. Samozrejme Raul je odchovanec a spaniel ale Karim ziskal viac trofeji(najviac v historii Realu spolu s Marcelom), dal viac golov, asistencii, vyhral GB. Asi pre zahranicnych fans je vacsia legenda Karim a pre domacich Raul.

Teda u mna to je asi tak. Ale tak jasne ze hraje rolu aj to, ze ja som Raula zazil uz skor na konci toho posobenia u nas no.

Reagovat
LAM

Legendu klubu samozřejmě neurčuje, kdo má více trofejí

Ale chápu, že dneska to lidi mají hodně zvláštně.

Reagovat
misinho7

A ja pisem ze to je len na zaklade toho? Benzema bol u nas 14r, nikdy nerobil problemy a k tomu dosiahol vsetko to co som vyssie spominal.

Reagovat
Salfovic

V současnosti to asi lepší hráč bude.

Reagovat
El Cid z City

Tak až skončí, změním je na byl.

Reagovat
Dominator

nie

Reagovat
Laliga

Určite áno. Benzema > Raul. Nepochybne. Raul bol tiež výnimočný hráč, no Benz je lepší.

Reagovat
Xavi

Taky bych řekl.

Reagovat
Eichel

Reagovat
Blasphemer

pěkně napsáno

Reagovat
Manik...

Reagovat
patas92

Pro Real velká ztráta. Kanea bych v Realu viděl rád

Reagovat
LeonardoUžoa

Možna by LFC zpanikařilo a pustili Núneze. Ten by to v LL mohl drtit. Kor v Realu.

Reagovat
Unai

Reagovat
LeonardoUžoa

Jakoby sorry, ale nevím co je k smíchu. Darwin je fantastickej útočník a mladý. Jen v Anglii se ze všeho dělá katastrofa a hned je každý kopyto. Vždyt se právě ve španělsku ukázal. Mohlo by to sedět.

Reagovat
Phillipinho

V Segunde to drtil dobre.

Reagovat
king23

Už dost

Reagovat
Laliga

Nič v zlom. Čiastočne s tebou súhlasím. No zároveň musím povedať že zrovna Darwin by bol podľa mňa ďalší Jovič, jeho totiž takisto lopta fackuje. Nemá jemnú techniku. Jeho preberanie lopty a celkovo práca s loptou nie je na dostatočnej úrovni na LL.

Reagovat
Xavi

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Salfovic

No určitě lepší než Havertz či Vlahovič.

Reagovat
Laliga

Ako v čom. On svoje prednosti využije skôr v PL, kde sa hrá viac hore dole.

Reagovat
Manik...

To je nápad

Reagovat
Muffi

Lfc by asi chtelo Tchouameniho.

Reagovat
Kluivert9

Výměna by mohla být win-win pro všechny

Reagovat
Talker

V Německu se píše, že by měl být Havertz hotový za 70 mega euro. To by byla pecka

Reagovat
misinho7

Hmm potom Jude za 100 a Kane za 100? Neverim ze za leto tolko Perez da, ked dlhe roky uz nechce dat ani cent

Reagovat
Mateo16

Chelsea is very open to let Kai Havertz leave this summer because it’s possible that he won’t extend beyond 2025. He is valued at around €50–60m + bonus payments and was wanted at Real Madrid before he joined Chelsea. (via @Plettigoal / @SkySportDE)

Zase si to niekto upravuje ako sa jeho zachce uz je to 50 mega

Reagovat
Talker

Hele viděl jsem nějaký tweet, že podle Bildu hotovo. Detaily jsem nenašel/nehledal. 50-60 mi přijde fajn.

Reagovat
Gazdo

Co je na nom preboha za 50-60 mega?

Reagovat
O.Giroud

mlady nadejny hracik, ktory rozhodol finale LM

Reagovat
Gazdo

To by bolo fakt neuveritelne… poprosim poslat na tyzden typka co vam robi predaje ku nam na hostovanie nech preda Dembeleho za tolko kolko k nam prisiel

Reagovat
Wazza228

Mohli by to vyjednávání trochu protáhnout, takhle nám to zhorší vyjednávací pozici u Mounta.

Reagovat
Agent z Melmacu

zbohom vydierač

Reagovat
Talker

Jinak tohle si sem odložím, není to úplně od tématu.

https://twitter.com/filmfcb/status/1665380715326763009?s=20

Reagovat
Miguel19

Talento generacional

Reagovat
Talker

Ještě si odložím tohle. Až tu budou putovat videa, jak byl skvělý.

https://twitter.com/CFCAdz29/status/1665405139644030976?s=20

Reagovat
Salfovic

Stomilionová verze Libora Žůrka.

Reagovat
O.Giroud

takto ho za 60 nepredate, toto musite mazat a nie sdilet

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak ale ten nejpodstatnější nájezd, nebo teda šanci, proměnil

Reagovat
Mateo16

https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1665376608448905219

Už aby sme ho vyhodili ak toto je jeho TOP target tak ho vyhodme.

Reagovat
misinho7

No nech to je aj top target..ale potom musi byt top target aj Kane. Inac im jebe

Reagovat
Rizek

Reagovat
Pablos

14 let toto uteklo… až mě to i překvapilo, dlouho jsem měl zafixovaného jako takového toho druhohouslistu, tak asi proto

Reagovat
Benzema

Reagovat
Registrujisejenproto

Firmino na rok, utok brazilska samba, a za rok zelvi ninja na kane se vysrat

Reagovat
Muffi

Real to sklada dost zajimave. Co jsem prochazel soupisku, maji tam minimum hracu stredniho veku.

Ted maji utracet a zase to jsou bud nehotovi hraci nebo tricatnik Kane.

Nesleduju to tak detailne, abych vedel, kdo by se hodil a je k dispozici, ale predstavoval bych si ze ty penize vlozi minimalne do jednoho hrace na vrcholu cca 25 let, ktery prijde a hned to bude tahat.

Reagovat
Salfovic

Havertz

Reagovat
Benzema

Reagovat
Wazza228

Martial je volnej.

Reagovat
Muffi

Z PL treba odegaard a rashford.

Reagovat
Whitemedia

Eden se s kariérou v Realu a možná i celkově rozloučil tak, že se na hřiště z lávky nepodíval ani na pár sekund. Gratuluji mu, fakt důstojné zakončení jeho snu, o kterém mlel a mlel a mlel.. a mlel a zase mlel...

Reagovat
Jordi Alba

Jestli byl jeho sen zahrát si za Real, tak má odškrtnuto.

Reagovat
Salfovic

Právě že moc ne.

Reagovat
Well

Jeho sen, naše noční můra.

Reagovat
Jordi Alba

Ale valloire tehdá říkal?

Reagovat
valloire

Když k nám šel, byl nejlepší na míči. Skvělé výkony v Chelsea, na MS. Hráč sezony v Anglii...Tak jako co? Věšteckou kouli nemám hele.

Reagovat
Jordi Alba

Potřeboval jsem tě trošku probudit, už jsem myslel, že sem ani nechodíš.

Reagovat
valloire

občas

Reagovat
Manik...

Reagovat
Wazza228

Jsem zvědav, kam jeho kroky půjdou. Rád bych ho viděl v PL, ale on asi do nějakého menšího klubu nepůjde. Umím si ho představit v Itálii, kde je pro tyhle důchodce docela místo - Inter, AC nebo Juve. Nějak si ale myslím, že spíš zvolí USA nebo tak něco.

Reagovat
ACSeRw!n

nemel bych s tim problem. kdyby prisla plnohodnota nahradq, ale my chceme privest strasny zoufalce

Reagovat
CHONG

Ono je to těžké, plnohodnotná náhrada za Benzína je jenom Mbappe nebo Haaland, a ani jeden nepřijde, no...

Reagovat
2miguel1

Je to presne tak no.

Reagovat
Well

Ten výběr je celkově nic moc, mně by se libil nejvíc Ramos, podobná liga, dresy ještě nějaké na skladě budou a nestalo by se to co s Lewou, jen Benfica za něj bude chtít raketu.

Reagovat
Juan Román Riquelme

Mehdi Taremi

Reagovat
ACSeRw!n

jo, tohle by nemusela bejt spatna varianta.. hodne sikovnej hrac

Reagovat
Juan Román Riquelme

a taky nebude stat obe ledviny, co ale bude stat prichod Harryho.....Taremi na 2-3 roky jakz-takz zalepi diru az vyroste Alvaro Rodriguez, vyprofiluje se Rogrygo a zjistime, co bude s Endrickem.....

Reagovat
Jordi Alba

To jsou nějaký spekulace nebo přání ? Moc se mi nechce věřít, že by zrovna tohohle chtěl Real do základu.

Reagovat
Juan Román Riquelme

moje prani. docela lowcost a dle mne i celkem vhodne reseni....

Reagovat
Wazza228

Messi je teď volnej

Reagovat
Remt

Jediný hráč Reálu, kteryho jsem měl fakt hodně rád a byl mi sympatický. Mozna ještě Modric. Perfektní fotbalista

Reagovat
dextroza_m

Nezminit Ikera a Raula jako nejvetsi sympose z Realu nelze akceptovat

Reagovat
Remt

Tak já myslel v posledních letech.

Reagovat
Freedo

Velmi nedoceněnej hráč i od vlastních fans, kteří jednu dobu chtěli jeho odchod. Až časem se docení jeho význam. Nebál bych se říct, že jde o jednoho z nejlepších útočníků v historii fotbalu.

Reagovat
Well

Osobně jsem ho ze začátku neměl moc rád, protože byl strašný palič, ale s věkem se strašně zlepšoval a hlavně co se týče mezihry neocenitelný hráč + ty poslední sezóny se ukázal jako skutečný leader útoku, ne jak Bale..

Reagovat
Coutinho10

Harry Kane tam musí, ať to má podobný nádech jako když tam šli jiní top hráči z PL

Reagovat
Messiáš

La lize bude hodně chybět, škoda. Legenda, která s věkem se zdála lepší, podobně jako záloha Realu.

Bohužel nikdo nemladne, ale zvykat se na to bude těžko.

Jsem zvědav koho všechno Saúdové prekecaji

Reagovat
Talker

Tak zatím to jsou vysloužilci na poslední roky kariéry, působí to hůř než Čína dekádu zpátky.

Reagovat
Well

Na druhou stranu to může táhnout i ty mladé, kdo by si nechtěl kopnout s takovými hráči, i když to je jak liga starých pánů.

Reagovat
Rizek

Nooo, to bych neřekl. Benzín je sice už starší, ale jsem si jistý, že by v Evropě mohl hrát na nejvyšší úrovni ještě minimálně 2, ale klidně i víc let. Já bych se i dost bál, že zrovna on může odchody do SA odšpuntovat.

Reagovat
Talker

Však ano. Mohl hrát na nejvyšší úrovni a místo toho se rozhodl jít si vydělat na pár let. Je otázka, na jaké úrovni tam bude, jak bude hrát, jak bude trénovat. Stále je to o tom, že tam jdou "důchodci" si vydělat na konec kariéry.

Většina těch TOP hráčů, kteří chtějí hrát v reprezentaci, kteří chtějí hrát o největší trofeje, ti tam nepůjdou. Ti budou chtít hrát LM, budou chtít hrát za TOP kluby proti TOP klubům.

To by museli dotáhnout hráče jako Mbappe, Haaland a podobně, aby to dávalo těm hráčům nějakou dlouhodobější vizi pro ty hráče.

Reagovat
Salfovic

Tak zrovna u Mbappého je to celkem reálné, když mu dají nějakou tu miliardičku ročně

Reagovat
O.Giroud

keby sa im podaril taky Maguire tak by som ich mozno zacal brat vazne

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
martin.b

Na Real jsem hodně zvědavej, co v létě na trhu předvede, aktuálně se přestup Judea zdá jako nejmíň potřebná investice (čistě dle postu) Budou nejspíš potřebovat 3-4 ofenzivní hráče plus ideálně pravýho beka.

Reagovat
king23

Pravýho beka jako proč?

Reagovat
martin.b

s Odriozolou se moc nepočítá a Carvajal už celou sezonu neodkope ne ?

Reagovat
king23

Vždyť první volba za Carvajala je Vazquez....

Reagovat
martin.b

Aha ok:D

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Laliga

Jeden z nich by mal byť druhá voľba a druhý odísť, na prvú voľbu nemá už k dnešku ani jeden z nich. Žiaľ pravdepodobne musíme dúfať že Dani bude fit, a že bude mať aspoň akú takú formu.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
JeséRodriguez

Má 31, příští rok 32 let, to dá úplně v pohodě. Odriozola asi odejde, a je tam ještě Vazquéz, příští rok 33 let. Sezónu, i 2, to ještě v klidu počká, i když bych tam raději viděl nějakého perspektivního španěla, kterej bude pomalu brát Carvajalovi minuty. Jinak by se mi líbil Montiel.

Reagovat
Talker

Pošleme jim balíček Havertz+Puli+Ziyech za 120 mega.

Problems sorted!

Reagovat
Salfovic

Záloha je základ, Modrič už si vybírá papuče, ten zbytek se vždycky nějak zaplácne.

Reagovat
samoyed

S pravym bekem je problem v tom, ze tam momentalne jsou 3 hraci pod smlouvou (Dani, LV a Odriozola). Jako ta pozice potrebuje posilit jako sul, ale pred prichodama je potreba nejdriv vyresit odchody, coz nevidim jako moc realny. Odejde max. tak Odriozola, ale Carvajala s Vazquezem se nezbavime. Ten rok se odkope jeste s touhle sestavou a za rok pak odejde Vazquez (konec smlouvy) a snad se koupi nekdo poradny. Carvajal ma smlouvu az do 2025, coz je takhle zpetna dobra silenost, ze se mu neco takovyho dalo.

Reagovat
king23

Suma sumárum, takhle pozice nás letos s přihlédnutím k jiným postům vůbec netrápí. Proč je problém Carvajal do 2025? I kdyby přišel nějaký skvělý obránce místo něho, tak Carvajal jako backup by byl naprosto parádní.

Reagovat
JeséRodriguez

přesně, pomalu bude přepouštět své místo někomu jinýmu a bude to spolehlivej záskok...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Witcher

Jurečka to Řezníčkovi zkazil to by bylo vyvrcholení kariéry.

Reagovat
Jackmaker1989

Uff, tak že v jednej sezónz zmiznú z Európskej scény Benzema, CR7, zrejme Messi, Ibra, Busquets, Alba, tak to je masaker.

Reagovat
king23

Alba? Nemá jít do Atletica?

Reagovat
smazaný uživatel

Mluvi se o Interu

Reagovat
smazaný uživatel

Btw co Kolo Muani, o tom real neuvazuje?

Reagovat
Laliga

Dúfam že nie. Ďalšia sezónna hviezdička z Frankfurtu. to už tu raz bolo

Reagovat
smazaný uživatel

Meli byste nastupce karima, bez ohledu na to, ze hraje za Frankfurt jako Jovic

Reagovat
Laliga

Ale ide o to že je nepreverený. Má prvú obstojnú, nijako výnimočnú sezónu. Takže je stále mnohonásobne väčšia šanca že skončí ako Jovič, než ako deviatka v Reale Madrid.

Reagovat
valloire

Legenda Kdo by to byl ze začátku řekl? Díky za vše.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele