Bolatti přestupuje z Porta do Fiorentiny

20.01.2010, 11:46
Aktuality
Fiorentina získala už třetí zimní posilu. Nejnovějším úlovkem fialek je čtyřiadvacetiletý defenzivní záložník Mario Bolatti, který přichází z Porta. Odstupné údajně činí šest milionů eur, Bolatti podepíše smlouvu na čtyři roky s opcí na pátý rok.

"Fiorentina oznamuje, že se s Portem dohodla na přestupu Maria Bolattiho," stojí od včerejška na klubovém webu. "Dohodli jsme se i s hráčem. Přestup bude dokončen po lékařské prohlídce."

Bolatti by měl lékařskou prohlídku absolvovat v těchto chvílích, pokud dopadne dobře, bude následovat tisková konference, podpis smlouvy a představení nové posily.

Nadějný Argentinec přišel v létě 2007 do Porta, tam se ale neprosadil. Před rokem se proto vrátil na hostování do vlasti a během ročního angažmá v Huracánu ukázal svoje schopnosti. Údajně se o něj zajímala i Barcelona, Bolatti ale přestupuje do Fiorentiny.

Fiorentina získává už třetí zimní posilu. Před Bolattim přišli obránce Felipe na hostování z Udinese a z Partizanu na přestup útočník Adem Ljajič. Fialky naopak opustili Dario Dainelli, Savio Nsereko a Jose Castillo.

Autor: Radim Šantrůček / football365.com

Komentáře (45)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Neznám, ale reference má slušné...

OT: Už vám ten Gerrard v Interu nepřipadá tak nereálný co

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard v Interu mě připadá hodně nereálný, podle toho co řekl pro stránky LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Co je nového s Gerrardem?

Reagovat
smazaný uživatel

Nic Steven jenom dementoval to že by se pohádal s Rafou a že by chtěl přestoupit, chce se co nejdříve dostat do formy a skočit s LFC v lize co nejvíš

Reagovat
smazaný uživatel

*skončit

Reagovat
smazaný uživatel

to bude chtit najmout nejakyho trenera skokanu aby ten skok za neco stal:-D

Reagovat
lnterista

ja budu jen rad kdyz neprijde...jen to ne

Reagovat
smazaný uživatel

přichází jako jasnej základ do středu vedle Montoliva, nebo jen jako záskok za věčně zraněnýho Zanettiho ? což už pomalu vychazí celkem nastejno

Reagovat
smazaný uživatel

To jméno mi vůbec nic neříká... Čekal jsem spíš D'Agostina, mluvilo se jeden čas i o Velosovi.

Bolattiho vůbec neznam, trochu mě děsí, že se neprosadil v Portu. Nicméně ho nebudu zatracovat předem, Corvino musel mít důvod... tak, ať ukáže, co v něm je

Jinak Savio, kterej si letos ještě nekop jde na hostovačku do Bologni, což by nemuselo bejt pro rozehrání špatný

Odchod Dainelliho může prospět, ale já z náhrady v podobě Felipeho teda odvařenej nejsem. Ani trochu... Ljajič jsou peníze investovaný do budoucna a Bolatti mi příde jako kauf "buď a nebo...".

Moc to nechápu, ale znova opakuju, že nejsem nespokojenej, protože jsem si myslel, že ten tým už posílí, když už... přece se na koncepci nemusí pracovat v zimě, kdy je spíš třeba doladit případný nedostatky. Kromě Gilardina teď nemáme ani jednoho útočníka, krom šestnáctiletýho Babacara, na kterýho bych teda nesázel.

Příde mi to prostě tak nějak zvláštní vlastně pořádně nevim, co si o tom mam myslet

Reagovat
smazaný uživatel

s tím Dainellim a Felipem se s tebou shodnu..ale jinak bych o vás strach neměl, jestli něco umíte, tak je to nakupovat a postupovat koncepčně. Stačí aby si Mutu urdržel zdraví a top4 je Vaše na úkor romáků.

Reagovat
herbage

Diego se v Portu taky neprosadil a koukej jak teď zaří v Juve Ale z Porta odešel skoro zadarmo třeba i Luis Fabiano a další

Reagovat
smazaný uživatel

Luís Fabiano taky nebyl žádnej zázrak v Seville, když přišel. Aspoň, co se gólový produktivity týče... zvednul se až ve třetí sezoně.

Já prostě akorát nevim, co si o Balattim myslet, protože jsem ho nikdy neviděl hrát a prakticky nikdy o něm neslyšel, což se mi moc často nestává.

Reagovat
smazaný uživatel

To beres Mutua a Jovetice jako kridla ?

Reagovat
smazaný uživatel

Oba hrajou ve 4-2-3-1 jako podhrot... ani jeden z nich neni typickej striker. Už tam oba párkrát zahráli, ale jako dlouhodobá alternativa to stojí za starou belu (Osvaldo a Pazzini na to byli ideální).

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Bolatti hrál poslední rok v Jižní Americe, byl tam dokonce vyhlášen za nejlepšího hráče ligy tuším, je možné, že mu jen nesedlo portugalsko.

Reagovat
smazaný uživatel

mě se to celkem líbí..., Felipe je pro mě lepší než Dainelli, pokud si s Gamberem sednou, bude to parádní stoperská dvojice. Bolatti je podobnej případ, pokud se Corvino zase vyznamenal, může to být zajímavej střed s Montolivem..., Zanetti už zkrátka celou sezonu neodehraje a Donadel je průměrnej. na Ljajiće jdou dobrý reference, tam očekávám druhýho Jovetiće...

4-2-3-1:

Frey (Avramov) - Comotto (De Silvestri), Gamberini (Natali), Felipe (Kroldrup), Pasqual (Gobbi, Vargas) - Bolatti (Donadel), Montolivo (Zanetti) - Marchionni (Santana, Ljajić), Mutu (Jovetić, Ljajić), Vargas (Mutu, Ljajić) - Gilardino (Mutu, Jovetić)

řekl bych, že solidní..., největší slabinou jsou ty kraje obrany, páč není Comotto žádnej zázrak (ale mám ho rád, kapitánoval v Torinu ) a Pasqual letos nic extra nehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Kraje obrany slabší jsou, ale co je slabší je taky lavička. Fiorentina měla prakticky vždycky silnou lavku, letos teda nic moc extra. Taky se to podepisuje v Serii A, kde zastim máme nejslabší sezonu od roku 2004, kdy jsme se dostali do Serie A... ale s přihlédnutim na to, jak je Calcio zničený a vykradený to snad na tu LM stačit bude.

Reagovat
smazaný uživatel

málokterej tým z potenciálních soupeřů Violy o LM (Roma, Napoli, Cagliari, Parma, Palermo, Bari, Genoa, Doria) má aspoň takhle silnou lavičku

Reagovat
Mr.Jindros

..., Juventus...

Reagovat
j_mrazik

Když to takhle vidím vyjmenovaný, tak hodně dobrej kádr. Hodně dobře poskládanej.

Reagovat
kubys

Hádej koho jsem dostal na ústní z matiky

Reagovat
j_mrazik

Povídej... já jdu za 30 minut na obhajobu ke Krause na zakladatelský finanční projekt.

Reagovat
kubys

Samozřejmě, že jsem musel dostat asi nejrozporuplnější postavu na katedře matematiky - tedy Kaňku. Teď fatk nevím, co si o tom mám myslet

Reagovat
j_mrazik

Já měl taky nějakýho pána...a říkal mi.. kde jste se tyhle způsoby naučil?? Tak jsem mu 3x řekl, že nechápu jeho dotaz. Pak jsem odpověděl: Na gymplu. On mi napsal za 3 a hotovo. Jinak i Kaňka se dá. Myslím, že jsem ho měl možná taky.

Reagovat
kubys

Tak jako jo, docela vyhlížím tu zkoušku, jelikož mi začíná asi za 15min, jsem opravdu zvědavý

Reagovat
j_mrazik

Jakej je pocit z testu?

Reagovat
kubys

Pocit z testu je takový, že jsem fixloval, takže min 30 bodů by to fakt mělo být

Reagovat
j_mrazik

Často se ptají na to, co jsi měl špatně v testu...

Reagovat
kubys

Jj, to už jsem slyšel, takže diferenciální rovnice a maximálně lokální extrémy, protože tam mám dojem, že jsem to nějak pos.al.

Reagovat
j_mrazik

No a já si nemůžu vzpomenout, kde mám tu obhajobu a na kolikátou. Zkusím její kabinet ve 2h. To má konzultačky.

Reagovat
kubys

Tak hodně štěstí, taky už mizím

Reagovat
smazaný uživatel

OT: O Joeyho Colea má zájem AC podle Goalu...

Reagovat
j_mrazik

No to je teda gól.

Reagovat
smazaný uživatel

objevilo se to už asi před 2 dny..., zajímavá zprávička no

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zadarmo takové křídlo neseženeš...

Reagovat
smazaný uživatel

A s platem pouhých 120 000liber týdně...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

I real

Reagovat
j_mrazik

13:01 Pérverez by rád přivedl De Rossiho

Florentino Pérverez by rád do Realu Madrid přivedl záložníka AS Řím Daniela De Rossiho a údajně je ochotný za něj zaplatit požadovaných 40 milionů eur. Informaci přinesl deník AS.

To musí být nějaký šprým.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani hov*o

Reagovat
smazaný uživatel

Neznám, těším se. Jinak politika "nepostoupím v LM - prodám v zimě hráče, postoupím v LM - koupím v zimě hráče" se mi celkem zamlouvá, hezky si s tím hrajou.

Reagovat
Tomanatura

Nevim, no. Je mozne, ze se prosadi, ale zadna hvezda to nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Bolatti, už jsem to tu psal. Je to DMko, nevyrazne, ale sve si odehraje, všade kde byl ziskal titul, takže něco v sobě má, snad aspoň Coppa bude fialova...Odbojuje si to, v Italii by mohl zapadnout, vedle Montoliva by mu to mohlo sedět, dozadu dobry, dopředu bude Montolivo. Rozehravka jaks taks, v Portu se ne neprosadil, ale tam se nehraje buh vi jak bránivě. Tak připada mi svou bojovnosti trosku Gattusa, tak uvidime. Predpoklady tam jsou.

Reagovat
smazaný uživatel

Koneckonců, Viola potřebuje hráče na černou práci. Adaptování podle mě ve Viole neni vůbec problém, ten tým má soudržnýho ducha a navíc jeden element (ano, je to Prandelli), kterej to posouvá výš.

Čas i prostor Bolatti určitě dostane. Když se podívám zpětně třeba na Mela nebo Kuzmanoviče, tak se taky vypracovali prakticky z ničeho (přestože Melo přicházel z Almerie za balík, ale taky po jedný zdařilý sezoně...).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele