Blažek: V Norimberku si to teď vyžírám, ale snad mě to posílí

03.03.2008, 17:35
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (20)

Přidat komentář
Slejdy

jarda kurnik šopa

Reagovat
M11

sak kua drat uz ale do hitparad

Reagovat
smazaný uživatel

hm, Blažek byl vždycky kus vola a teď to jen potvrdil.......to jak se zastává Kolera je docela úsměvné, připomíná mi to naši politckou "elitu" kde vztyčený prostředník znamená, že ten druhý je "jednička"....

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

blažek je dobrej brankar a vzdycky bude jenom na nej ted hazej porad spinu... co cech ten udelal v Chelsea a nikdo o tom nic nenapsal protoze je to mazanek medii...

Reagovat
smazaný uživatel

to neni vubec pravda, kdyby tym jako je chelsea, furt v rade prohravat, tak si to slizne asi nejvic...ale jeho kiksy vdycky podrzi skvela obrana chelsea, von udela jeden, dostane gol, ale obrana pak slape a chelsea vysledek utkani votoci...timto prispevkem vsak nechci podcenovat bezpochybne kvality Petra Cecha a kvality Jaromira Blazka, kterej se bezpochyby nalodil do potapejici se lodi, ma to hodne tezky, snad se to obrati

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě je to pořád náš druhej nejlepší gólman a že hraje tým na hovno, za to on nemůže. Neznám gólmana,kterej by neudělal chybu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej sice je...ale stejně bych viděl na EURU jako 2 někoho jinýho...třeby Zítka...btw...Bednář, Skácel, Rajnoch do repre

Reagovat
smazaný uživatel

jak to tak ctu, tak se nikdo nekoukate na fotbal, jak muzete rict ze Blazek je nas druhej nejlepsi golman, je malej,nikdy nic dulezityho nechytil a v repre je jenom proto ,ze dela srandu v kabine a popripade ve sprse - jelikoz je to byvaly spartan.. a cecha srovnavat z blazkem je jak srovnavat batmena s robinem..

Reagovat
smazaný uživatel

jestli nikdy nic nechytil tak ti je asi 10 a nikdy jsi se nekoukal na fotbal ve spartě ochytal nejlepší léta svý kariéry... nikdo na něj v český lize neměl stát před nim taková obrana jako stojí před čechem tak by taky držel takový rekordy jako čech (nemám proti němu nic, ale Blažek je taky dobrej golman)

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak, vse co mohl odevzdal, bohuzel pro nej sparte, takze vetsina naroda ho nema rada a je nam lhostejnej, tak se tu radi zasmejem, pac pokud nejsi spartan jsi proti sparte a i kdyz je vas nejvic tak nejste vetsina.. a jestli chytil neco dulezityho, tak o tom nevim, protoze to bylo dulezity jenom pro vas, nic proti tomu nemam, klidne muze byt (i pravem) vas robin.. ale dokud bude v repre budu tvrdit ze tam nema co delat, az tam nebude budu mu klidne fandit jako vsem cechum po evrope.. a deset mi neni..

Reagovat
smazaný uživatel

Pravdu nemas, vtipnej nejses, tak proc pises takovy kraviny? Mozna neni 2.nejlepsi, ale takle ho shazovat je ubohy

Reagovat
smazaný uživatel

jako o druhém nejlepším gólmanovy bych o něm nemluvil třeba takový Drobný z herty je lepší Zítka

Reagovat
$dolar$

Blazek to je katastrofa uz za Spartu to byla dira a ted co predvadi v tom Norimberku to je na sebevrazdu. Jasne ze kazdej golman dela chyby, ale ne v kazdym zapase zavini min. jeden gol.

Doufam ze si Kleki konecne uvedomi ze ten nema v repre co dleat uz nejakej ten patek, a pozve radsi golmany jako : Danek, Kinsky, Lejsal, Drobny, Lastuvka, Zitka atd.

Proste pomahej Brucknerovi buh pri nominaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Tou sebevrazdou si to trefil, presne to si urcite ted rika je to jenom sport jo?

Reagovat
smazaný uživatel

připadá mi jakoby se našim golmanum ve světě moc nedařilo..Petr Čech 5 golov. chyb v Chelsea,Radek Černý zápas se Slavií-už chytá Robinson,Blažek...no snad to bude zase lepší ((: mějte se čusík

Reagovat
smazaný uživatel

chlape zmužse jen do toho ser na ně a ukažjím jakej je českej fotbal...

Reagovat
smazaný uživatel

a stím kolerem měl prawdu jako newim jestli na něj flus nebo ne ale o tý kritice to je prawda... joo je prawda že by mě docela zajímalo jak by chytal čech v jiným klubu ale wem te si jak lape třeba v repre je to jeden z nejlepších golmanu a s blažkem se jak osrownát asi nemůže...

Reagovat
smazaný uživatel

taky blažek už zkoro jednou tak starší než čech

Reagovat
smazaný uživatel

a to dělá zkušenosti blažek je dobrej golman ale je malej

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele