Blažek se nebál, že s Haškovým příchodem půjde ze Sparty

03.01.2009, 09:42
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (38)

Přidat komentář
Bakary3

" výměna trenérů není věcí hráčů " vždyť už jsi ve Spartě ňákej pátek, Jardo

Reagovat
Gazza.8

spartaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Zajimavé v minulé sezoně byl jednička Grigar a teď je zas trojka ja bych nechal chytat Kozáčika

Reagovat
Oxbow

a mozna ze i jo rozhodne by to bylo lepsi reseni nez nechat chytat uz "staryho" Jardu

Reagovat
terry

Já nechápu, proč vůbec Blažka přiváděli zpátky z Norimberka. Měl jsem ho sice rád, jenomže teď tu byli dva celkem perspektivní gólmani - Grigar s Kozáčikem, tak proč před ně zase postavit starého Blažka.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože tyhlety návraty se prostě dělají, hráči před svým odchodem hráli za daný tým a něco pro něj udělali, vracejí, aby se tady ukázali a zase odfrčeli..třeba Svěrkoš a Galásek.. Můžou být i další jako Šenkeřík, Jun.. a pak jsou hráči, kterým jejich mateřský klub doslova udělí milost, aby ještě nemuseli pověsit kopačky na hřebík jako je Berger, Šmicer nebo právě zmiňovaný Blažek.. otázka jak moc je to spíše charitativní než perspektivní..

Reagovat
terry

Právě. Perspektiva žádná. Navíc Blažek se vrátil už po jednom roce, kdy ho Sparta po sestupu a nepříliš podařené sezoně vzala na milost.

Reagovat
Bakary3

Vcelku máš pravdu, ale zatímco Blažek byl hroznej ještě rok, než šel do Německa, tak Šmíca šel do Slavie s tím, že něco umí a něco odehrál, i když zranění tam byly. Ale Berger nehrál téměř vůbec a ještě k tomu byl neustále zraněnej..... No a jinak jsem samozřejmě Slávista

Reagovat
smazaný uživatel

Jako já jsem s tím, co odehrál Šmica spokojenej až až, protože po minulé sezóně jsem ho odepsal a ejhle. Potopil Spartu v derby(mohl jsem se z kotle SKS ukřičet jeho jméno) a pak nastupoval vcelku včas a hlavě on to stmeluje, jak fanoušky, tak hráče, s ním na hřišti podává každý o 10% vyšší výkon, myslím si, že minimálně 10 utkání na jaře odehraje. Mno tak to já jsem taky Slávista..

Reagovat
Bakary3

Absolutní souhlas, díky za podporu

Reagovat
smazaný uživatel

Prosimte nerikej mi ze Grigar je perspektivni golman jo?Vetsi diru jsem jeste nevidel a blaza byl rozhodne nejlepsim golmanem ve Sparte od dob Stejskala to si klidne troufam rici.Samozrejme uz to neni co to byvalo ale otazka golmana diky jinemu posilovani je dle me trochu zcestna tedka.Hlavne se musi pritahnout hraci do pole.Dle me to blaza na jare zvladne

Reagovat
terry

Ano, byl jedním z nejlepších gólmanů. Do té doby dokud neodešel. A já jsem teď opravdu neřešil výměnu na pozici brankáře, jen jsem konstatoval, že tu je.

Reagovat
smazaný uživatel

a co třeba Čech ?? ten nebyl lepší než Blažek ??

Reagovat
Logan

Ses blazen? Cech jen prekonal rekord, nic vic

Reagovat
smazaný uživatel

Už nevím,kdo co myslí ironicky a kdo to myslí vážně... V tomhle mám fakt chaos...

Reagovat
Logan

To byla ironie, samozrejme ze byl Cech nejlepsi golman nasi ligy za poslednich x let, v tom veku v jakem tehdy chytal a s tou vykonosti jsem ho obdivoval a to jsem slavista ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak samozrejme Cech chytal ve Sparte paradne ja jsem to spise hodnotil jako ze Blaza mel prinos pro nas mnohem vetsi protoze chytal u nas o hodne dyl nez Cech takze asi tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Pánové k otázce golmanů od dob Stejskala si myslim,že éra Kouby,poté Poštulky a následně Blažka s Čechem mluví sami za sebe.Každej z nich je něčím jidinečný a každej z nich si zaslouží úctu.To že teď chytá neprespektivní Blažek je proto,že Sparta chce hrát Evropu a o titul.Na to je kavlitní a jistej golman základ a to prostě Kazáčik a především Grigar nejsou.

A to samé platí o hráčích,jelikož kvalitní hráči odcházejí v 17,tak nezbejvá než tahat zpátky hráče jako Brger nebo Šmicer.Když jsou zdraví,tak jsou nejlepší na hřišti pořád.

Úroveň naší ligy je asi jako score Arsenal-Slavia(Evropa-naše liga)5:0.

Reagovat
Logan

Jenze Blazek uz zrovna jistota taky neni

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik hráčů odešlo v 17ti z GL v poslední době? Všichni v 19-20ti,nebo naopak ještě dorostenci do juniorek...

Reagovat
smazaný uživatel

Už to neni takový,ale pořád tady nikoho lepšího neseženeš.Jak to vidim já.

Blažek,Vaniak a Paštulka.To je nejlepší vyrovnaná trojce z celé ligy.Ale ten věk no.

Jedině někoho z venku sehnat.Třeba nevim ani kde skončil ten mladej z Baníku,Daňek myslim.

Reagovat
smazaný uživatel

Chlape Dáňa by do Sparty nešel ani omylem!!!To vím na 100%.Co by tam dělal....Jen by se tam zakopal...

Reagovat
smazaný uživatel

Aha.. Hlavně, že v šel do Teplic..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bylo něco jiného,chtěl chytat,ale jelikož se vrátil do Plzně z nenadání a Plzeň koupila za hodně peněz Poštulku tak ho nechtěla hned odstavit a Dáňa nechtěl chytat za "B" tým a měl možnosti buď jít hned do Teplic kde mu slibovali než tam šel že bude posilou a kdesi cosi (nakonec Plíšek je jen teoretik ne praktik ) a do Mladé Boleslavi,ale ta ho chtěla až teď v zimě,ale nechtěl ztratit půl roku,ikdyž ho ztratil.Si kup lednový Hattrick tam bude rozhovor...

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho mám Zrovna jsem to četl, ale je docela hloupost myslet si, že by do Sparty nešel, protože by se tam zakopal, když jde do Teplic a hraje vlastně druhý housle. Kdyby Blažka vyhodili, tak si myslím, že by byl perfektní posila pro Spartu..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já ho znám moc dobře a bavili jsme se spolu o tom.Prostě mě řekl,že do Sparty by nešel.Jedině do Slávie,ale tam je Vaniak takže ne a už se těší zpátky do Plzně.A jinak Teplice to je začarovaný trojúhelník.Jinak si neumím vysvětlit to,že vemou na hostování Vaščáka,kterého ani neprohlídnou a po prvním tréninku zjistí,že je zraněný .Jen sliby než šel do Teplic a Plzeň toho po pár zápasech litovala,že ho pustila když Poštulka chytal strašně a taky má svolení odejít....

Reagovat
smazaný uživatel

Ty Teplice nechápu, ale on pan Hrdlička spíš ukazuje jaký je to ekonom než fotbalový praktik. Ale jestli něco podobnýho o Spartě řekl, tak bych ho do týmu ani nechtěl...

Reagovat
Logan

Ty se mu ale divis?

Reagovat
smazaný uživatel

Docela jo... Sparta je tak velký klub na český poměry, že se prostě musí zvednout. Tohle je prostě jen krize. Nic víc. Dostal by výhodný platový podmínky, možnost hrát poháry, ze Sparty je taky mnohem blíž cizině než z Plzně, nebo Teplic. Ty se divíš, že se mu divím??

Reagovat
Logan

Ja se divim, ze se mu divis, ja bych do Sparty nesel ani v mokrym snu ... i kdyz ja asi z jinych duvodu nez on

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, jestli jsi slávista, tak je to něco jinýho, ale nevěřím, že on jím je taky, protože je odchovanec Baníku. Spíš se bojí tlaku.

Reagovat
smazaný uživatel

Blažek je jeden z nejhorších brankářů Gambrinus Ligy i druhé ligy.

Reagovat
Fernando_Torres

Martin Hašek je v pohodě, bydlí ve stejný ulici jak já, dycky ho vidím jak před barákem hraje se svejma harantama hokej na kolečkáčích. A má docela pěknou manželku

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem si přál Blážův odchod, dost možná opravdu ro*e*irá kabinu, i když roli brankáře jakž takž zvládá. Jsou to sice klepy...

Reagovat
smazaný uživatel

Řepka, Blažek pryč.. To nejsou klepy oni si tam opravdu dělaj co chtěj.

Reagovat
smazaný uživatel

Blažek si tam dělal co chtěl už za Hřebíka, on to má v hlavě trochu rozházené....

Reagovat
smazaný uživatel

Bez této zprávy bych dnes neusnul.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele