Blažek při sestupu trpěl na tribuně, klub ale neopustí

19.05.2008, 20:10
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (20)

Přidat komentář
smazaný uživatel

v druhej lize bude dobrej nahradnik

Reagovat
smazaný uživatel

kam by chodil? mozna tak do sparty jinde by ho nechteli...

Reagovat
smazaný uživatel

je ale smutny ze hned dva hraci se dostali do nominace na Euro.Jde z toho strach.Myslim ze hlavne Koler uz si svoje odehral a je cas dat sanci mladsim a rychlejsim.

Reagovat
milan78

jestli to myslíš jak si myslím.., tak neumíš počítat ani do pěti.., z potopenýho norimberku jsou v naší repre 3 hráči..

Reagovat
smazaný uživatel

spatky k nam na letnou

Reagovat
smazaný uživatel

ja som najma zvedavy co bude s Vittekom a Mintalom....snad odidu....

Reagovat
Arne

o Vitteka má zájem Hoffenheim, o Mintála Bochum a Hannover

Reagovat
smazaný uživatel

konecne by mohli vyhrat neco poriadne, a ne len jeden pohar

Reagovat
herbage

Vitteka bych rád viděl v Brémách či Stuttgartu, Mintála nevim kde, ale ten by i mohl zůstat a přespříští rok všem s Norimberkem vytřít zrak

Reagovat
herbage

Očekávám že odejdou tito hráči: Javier Pinola(Bayer), Peer Kluge(Borussia MG), Zvjezdan Misimovic(Wolfsburg), Robert Vittek(Brémy, Stuttgart), Ivan Saenko(?), zbytek podle mě udrží a nejspíš přijde Krynowek, ten by jim hodně pomohl a už tam jednou působil.

Reagovat
fantomas

ne, Jacek at zustane u nas...

Reagovat
Arne

proč? vždyť nehraje... ten podle mě pujde na 95 %

Reagovat
fantomas

mám ho rád

Reagovat
herbage

taky ho mam rád, ale nechápu proč nenastupuje, přitom tam nastupuje pravidelně Hašebe, kterýho jsem ani jednou v sestřihu neviděl a to koukám na každý sestřih kola. Zato Jacek nastoupil na závěr utkání a hned byl vidět

Reagovat
fantomas

přesně tak...ale tak 19 zápasu 4 goly neni uplne hrozna nevytiženost...myslim, že by tak naštvanej nemusel bejt, ale pokud přijde opravdu Misimovič (mám dojem, že muže zahrat stejnej post), tak to vidim blede

Reagovat
herbage

Já Magatha občas nechápu, na podzim Krzynowek dával důležitý góly, herně je táhl, dělal co mohl, přesto nehrál, to samí Dejagah, snad na podzim jejich nejlepší střelec, ač hraje z pravý zálohy. Teď na jaře se jim výsledkově daří, ale hrají na tři štíty Gentner, Josue, Hasebe, což je zbytečnej luxus. Ve předu spolíhaj na indiviuality jako Džeko, Grafite a Marcelinho. To už na podzim vyhodili Muntenaa, kterej loni zářil v Cottbusu spolu s Raduem. Snad příští sezónu se daj nějak do kupy a budou předvádět stálejší výkony, letos to bylo dost jako na houpačce, hlavně na podzim. A na herním projevu by měli taky zapracovat, Marcelino hraje dobře, ale čas nezastavíš a Misimoviče by to chtělo, ten by mohl hrát místo Hasebeho a hráli by dva střeďáky Gentner, Josue a ze stran Marcelinho a Misimovič(nebo Dejagah) No a útok super, Džeko a Grafite až se sehrajou budou skvělá dvojka, jedna z nejlepších v bundeslize.

Reagovat
fantomas

Grafite mě už letos udivoval

Reagovat
Arne

jj, hrál dobře, spolu s Benagliem asi nejlepší nákup za poslední leta

Reagovat
Liquid

Otázka je jestli si v Norimberku chtěj cedník ponechat i dál

Reagovat
milan78

pokud tam blažek zůstane jako jednička, mohl by mít norimberk šanci na další propad o ligu níže ?!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele