Blatter požaduje doživotí za úmyslné fauly

07.03.2008, 11:15
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (13)

Přidat komentář
terry

Tak me by zajimalo, jak to chce potom jako posuzovat, jestli to bylo umyslny nebo ne.. To by potom mohl fotbal zakazovat kde komu!

Reagovat
smazaný uživatel

zakazovat kde komu, s tím souhlas, páč nejvíc úmyslnejch faulů je při zakládání útoků a při brejcích. to by pak i zatažení za dres mohlo stát za stopkou ...

Reagovat
smazaný uživatel

to je vůl jak prase jak by to posuzoval?

Reagovat
smazaný uživatel

To je populista až na půdu. Fuj, až se mi z něj udělalo zle. Sice by se z tvrdostí mělo něco dělat, ale šel bych cestou, že bych potíral všechny nebezpečný skluzy pod nohy, ať už nohy trefí, nebo ne. Protože při těchhle zákrocích jde ve velký míře taky o štěstí. Udělat pár exemplárních případů a dělat, že jsem pro bezpečnost na place udělal vše je alibismus a pokrytectví.

PS: už jsem to tady někde psal: jsem zvědavej, jak budou vypadat tresty pro Taylora a pro Alvareze (faul na Robbena). Oba fauly byly stejně nebezpečný, akorátže při tom prvním byl následek daleko horší než při druhém

Reagovat
smazaný uživatel

Á pan populista zase něco vymyslel !!! FIFA by si zasloužila jiné vedení, tyhle výkřiky do tmy jenom organizaci zesměšňují. Nemá cenu něco takového rozebírat, on sám moc dobře ví, že je to prakticky neproveditelné.

Reagovat
smazaný uživatel

dlaší úžasnej návrh od tohohle chlapa

Reagovat
Devil

Presne tak , zase nemel co na praci tak vymyslel dalsi hovadinu !

Reagovat
smazaný uživatel

tak to vizera......sedii na svojom tucnom zadku bere milionoviiii plat....a nemaaa momentalne co robitt......tak aby sa nepovedalo ze nic nerobia tak vimislia dalsiu nerealnu kktinu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Úmyslný faul se dá posoudit celkem lehko. A jestli si myslíte že Taylor by měl pokračovat ve fotbale tak jste hloupý.Zkuste se vcítit do situace Eduarda málem přišel o nohu.V jeho kůži byste chtěli aby někdo takový běhal po trávníku?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby jsi to bral takto,tak uz ani nedved nehraje za faul na Figa!

Reagovat
Devil

Umyslny faul se posoudit lehko prave dobre neda !!! Proto je to celkem blbost .

Reagovat
smazaný uživatel

Jak který umyslný faul se posoudit nedá ale právě v případě Taylora je to myslim celkem jasný

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele