Blanc potvrdil jednání o nové smlouvě, k dohodě zatím nedošlo

21.11.2015, 12:02
Aktuality
Laurent Blanc v průběhu tohoto týdne oslavil jubilejní padesáté narozeniny a dodatečným dárkem by mu mohl být nový kontrakt od Paris Saint-Germain. Francouzskému trenérovi běží smlouva jen do konce letošní sezony a jedná o nové...

Podle informací deníku Le Parisien Blanc už má na stole nabídku nové smlouvy platné do června 2018. Další média zase spekulují o jeho případných nástupcích v PSG a padají jména jako José Mourinho nebo Pep Guardiola.

"S klubem jednáme o prodloužení kontraktu. A dokud nebude vše hotové, bude to ve stádiu jednání. Myslím si, že to není zase tak špatná věc," nechal se slyšet Blanc.

Blanc za sebou má úspěšnou hráčskou kariéru, během níž hrával za Marseille, Barcelonu, Inter Milán nebo Manchester United a v roce 1998 se s francouzskou reprezentací stal mistrem světa. A špatně si nevede ani po přesunu na lavičku, kormidla PSG se ujal před dvěma a půl roky a v obou sezonách slavil titul pro mistra Ligue 1.

Loni si PSG pod vedením Blanca podmanilo celou Francii a k titulu přidalo triumfy v obou domácích pohárech. I proto se 50letý kormidelník dostal do nominace na nejlepšího trenéra roku.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

vlado vostinar trenuje? hahah haa ha

Reagovat
Afrokrecek

jen ať zustane

Reagovat
smazaný uživatel

snad se nikdy nedoziju chvile kdy bude mourinho trenovat psg.

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Aldeano

Reagovat
C-M@ster

Po MU titul v LM nejvic preju jim.

Reagovat
smazaný uživatel

Láďa Hruška ty úspěchy v PSG má..nevidím jediný důvod, proč ho měnit.

Reagovat
onze

BLANC

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele