Blanc po pohárovém nezdaru nehledal výmluvy

11.02.2010, 17:42
Aktuality
Bordeaux v letošní sezoně dlouho působilo jistým dojmem, poslední zápasy se mu ovšem nevydařily a dalším z nich byl včerejší proti AS Monaco v rámci Francouzského poháru. Úřadující mistr prohrál 0:2 a jeho trenér Laurent Blanc po zápase nehledal výmluvy...

"Když se ohlédnete za zápasem, tak není co k němu dodat. Musíme být upřímní, soupeř byl lepší ve všech směrech. My jsme hráli až moc technicky a nesnažili se ani dát gól, ačkoliv prvních dvacet minut bylo z naší strany dobrých. Monaco bylo lepší. Bylo těžké hrát svou hru, navíc jsme špatně bránili," řekl po utkání zklamaný Blanc.

Bordeaux se nepovedl na konci ledna ligový zápas s Boulogne, v němž uhrálo jenom remízu 0:0. Porážka na hřišti Rennes pak znamenala to, že se náskok francouzského šampiona na čele tabulky snížil na pouhé tři body, které ztrácí nováček z Montpellieru.

Bordeaux má hodně nabitý program, o víkendu ho čeká ligový zápas proti St. Etienne. Příští týden pak cestuje k semifinále Coupe de la Ligue do Lorientu, o tři dny později mělo nastoupit k ligovému zápasu v Auxerre a za další tři dny k úvodnímu utkání osmifinále Ligy mistrů na hřišti Olympiakosu. Blanc kvůli náročnosti programu pohrozil tím, že do Lorientu vezme hráče rezervního týmu a ze strany vedení francouzské nejvyšší soutěže se mu včera dostalo pozitivního ohlasu - byl totiž odložen zápas s Auxerre.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Někdo se zasekl

Reagovat
Stiksxx

Oni se zas rozjedou

Reagovat
smazaný uživatel

Higor de Sales Coimbra přestupuje do Ružomberku. Brazilský útočník předtím působil v Hlavici, kde dal v patnácti zápasech dvanáct branek.

Neví o něm někdo něco víc?

Reagovat
Langi

hlavně že před vánocema všichni slavili titul v Ligue 1

Reagovat
homeles8

já si o Bordelu myslim, že to je nástupce Lyonu a teď získá 8 titulů v řadě Bordel

Reagovat
Langi

no jo no...v prosinci tady každej křičel Bordeaux titul a najednou se parkrát nezadařilo a už to nevypadá tak jednoznačně, doufám že Lyon chytí druhej dech a ještě je potrápí

Reagovat
smazaný uživatel

vie mi niekto povedat ci ta prehra znamena vypadnutie z pohara. som prilis lenivy na to aby som to hladal. diky

Reagovat
smazaný uživatel

znamena..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele