BIRMINGHAM SE ZŘEJMĚ O KOTRBU NEZAJÍMÁ!

27.01.2004, 14:46
Aktuality
Jiří Kotrba do Birminghamu City nejde! Jak sdělila pro paolo.wz.cz tisková mluvčí Sparty, odchod českého trenéra do Anglie se konat nebude. Podle určitých informací měl Jiří Kotrba trénovat od léta anglický Birmingham.

Jak nám nedávno sdělil anglický zdroj, měl Jiří Kotrba šanci přesídlit do Anglie a začít tam trénovat FC Birmingham City, protože dosavadní manažer Steve Bruce neuspěl a prezident David Gold hledá nového manažera. "Ano, právě jednám s celým vedením Birminghamu o odvolání manažera Steva Bruce," řekl nedávno David Gold pro skotský zpravodajský server Sport News. Jenže jména do této chvíle neprozradil. "Jména vybraných manažerů vám ale neřeknu," odpověděl.

A proto jsme zapátrali, koho by tak mohl David Gold do Birminghamu chtít. Dva nejžhavější kandidáti jsou Peter Reid, bývalý trenér Leedsu United, a Joaquin Peiro, trenér Realu Murcia. Pak už byli na řadě ostatní manažeři, včetně Jiřího Kotrby!

Angličané prý o něm touží od té doby, co uspěl v Lize mistrů postupem ze Spartou do osmifinálové fáze. Ale je to určitě pravda? "Informace o odchodu Jiřího Kotrby nejsou pravdivé," řekla tisková mluvčí Sparty Lenka Raková pro paolo.wz.cz.

A tak se zdá, že Kotrba do Anglie nakonec nezamíří. To je určitě škoda, každý by určitě chtěl vidět českého trenéra, jak trénuje tým z anglické Premier League!

zdroj: paolo.wz.cz

Autor: Pavel Janega

Komentáře (1759)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele